07-16-2017, 06:15 PM
Zbunio se hahahha
|
Milanezi s Balkana
|
|
07-16-2017, 08:40 PM
Bayern potvrdio da zelimo Renata Sancheza, ali su rekli da JOS uvijek nema dogovora izmedju dva kluba...razgovori se nastavljaju ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Ovo oko Lokatelija se "zakuvava" po medijima ,cak se pominju i neke cifre od 10 miliona. Ne svidja mi se nikako... Valjda nece otici dalje od suve pozajmice...Ako vec nece da ga ostave uz Bigliu dobro bi bilo u Torino kod Mihajlovica jer on dokazano zna sta radi sa mldim igracima ,samo pitanje koliko bi on tamo uopste imao mesta za redovno igranje. Decko je dokazano bolji i od govnoliva i od Sose i sad najbolje zadrzati ovu dvojicu od po 30 kusur leta a njega oterati. Jebo i Montelu i Kineze i sve ako ga prodaju...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
07-17-2017, 02:47 PM
07-17-2017, 04:29 PM
Sve je to lepo po statistici Beloti je najraznovrsnici među slobodnim napadačima... Ali to je samo jedna sezona i treba biti svestan toga.
Izgleda da biramo između njega i Morate i iskreno nemam pojma šta je bolje, pre mi je bio ovaj drugi ali jako je bitna stvar što je ovaj navijač Milana... Što se tiče Lokatelija ne znam što tu kriviš Kineze Montelu i ostale. Jasna je stvar konkurencija su mu ta dvojica koje si naveo, ako je to previše za njega pritom neće da se kali negde već ide u Juve neka ga, ni prvi ni poslednji koji bi tako postupio. Rečeno je da radimo na krilu i napadaču veznog niko ne spominje te je tu konkurencija i dalje jako slaba, nema mali šta da se buni.
07-17-2017, 04:47 PM
On je tu konkurenciju potukao i prosle sezone. I onda smo na kraju sezone doziveli da ga Montela gurne na tribine i pocne besomucno da forsira Sosu 5-6 utakmica i montoliva kad se oporavio. Na tim utakmicama smo osvojili 2 boda i doveli celu sezonu kao i plasman u LE u pitanje. Koga je za to kriviti ako ne Montelu? E ove sezone on mora da presece i kaze : prvi izbor je Biglia ,posle njega Lokateli (svako normalan bi tako napravio) pa tek ako obojica nisu na raspolaganju vi gospodo Sosa i montolivo mozete dobiti sansu. Ako vam se ne svidja izvolite kud koji mili moji. A ne da uzme u prvi plan ovu dvojicu teletabisa a Lokatelija gurne u zadnji plan kao cetvrtu opciju i to dovede do toga da mali potrazi novu sredinu gde ispred njega nece gurati razne raspale mediokritete. Zasto bi neko ostao u timu gde se ispred njega forsiraju dokazano losiji igraci od njega samog? E za to bi bio kriv Montela a odmah iza njega i uprava koja bi eventualno dozvolila tako sramotno ponasanje strucnog staba.
07-17-2017, 05:07 PM
Niti Sosa a pogotovo ne Montolivo nisu losiji igrači od Lokatelija. Ovaj je možda budućnost i i ma dosta prostora za napredak ali kad si sa svojih 18 sporiji ili bar jednako spor kao i ova dvojica onda je to problem.
Mislim da se bespotrebe dizu tenzije oko Locatellia...ako misli da ce igrati prije u veznom redu Juventusa nego u Milanovom, dovidjenja i prijatno...
Jebem ja vise tu nasu djecu, sve im napravis, potpuno im povjerenje pokazes i opet noz u ledja..ako stvarno razmislja da ide samo zato jer je neko doveo konkurenciju na njegovoj poziciji onda se mali doooobro zajebo...Milan nikad nije bio zatocenik ni jednog igraca pa nece ni nekog balavca koji tek treba da postane igrac... @Kakabanja...slazem se ..to mi je najvise smetalo kod Locatellia...strasno spor sa loptom i u predaji iste...cak je na U21 prvenstvu iste greske stalno pravio... na momente je izgledao kao da ne zeli da igra kao da misli da je on to vec sad prva klasa...s druge strane imas jednog Calabriu koji realno los u odbrani ali pogine koliko trci i trudi se... De Sciglio u Juve za 12 miliona plus bonusi...znaci Bonnuci izadje na 30 ... kad vidim da Matic kosta 40 miliona...odlicno smo zajebali Juve ...Ja jos nisam skuzio kako ce Montella igrati formaciju...da li ce to biti 4-3-3...4-2-3-1 ... ili 3-4-3 ... po trenutnom izboru igraca meni najvise izgleda da ce formacija biti 4-2-3-1 ... i opet ce nam falit rezerva u veznom redu, na desnom krilu i pravi spic ...
07-17-2017, 05:36 PM
Doveden je prvi izbor na toj poziciji. Problem oko toga sta ce se forsirati kao druga opcija. Mlad igrac koji ima mogucnost da bude deo neke ozbiljnije ekipe u buducnosti ili dva propaliteta koja su u klubu samo zato sto niko nije zainteresovan da ih kupi.
(07-17-2017, 05:36 PM)Sampinjon Wrote: Doveden je prvi izbor na toj poziciji. Problem oko toga sta ce se forsirati kao druga opcija. Mlad igrac koji ima mogucnost da bude deo neke ozbiljnije ekipe u buducnosti ili dva propaliteta koja su u klubu samo zato sto niko nije zainteresovan da ih kupi. Slazemo se mi da se trebalo rijesiti Sosa i Montoliva...ja jos smatram da su se zeznuli sto su pustili Kucku i Pasalica...ali ovde je problem sto dijete od 19 godina zeli da mu se obezbjedi da igra standardno, a ne da se izbori sa konkurencijom za mjesto u timu....Montella je vecim djelom prosle sez davao prednost Locatelliu u odnosu na Sosu i povrjedjenog Montoliva...ne znam koj je razlog pobune kod Locatellia i njegovo managera? Da ga je Milan vezao za klupu ja bi i shvatio...nego davala mu se prilika i trpilo ga se i kad nije zasluzio..zahvaljujuci Milanu igra za U21 repku a ne za U19 ... malo zahvalnosti prema Milanu nebi skodilo... uz Biglu, Bonavneturu, Kessie i jos jednog dobrog veznog, moze samo napredovati pa makar igrao samo na treningu
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|