Milanezi s Balkana
Sa ozbiljnim pojacanjem u zadnjoj vezi sve ce to izgledati mnogo bolje.
U petak je zreb za Ligu Evrope i saznacemo ko nam je prvi protivnik.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Evo i nova uprava pocela da nas pravi majmunima i da nam prodaje maglu tipa A La Galijani.
Kaze Mirabeli da brat od pacova nije doveden kako bi se ovaj privolio da potpise novi ugovor vec je u dogovoru sa Montelom procenjeno da njegove tehnicke sposobnosti i kvalitet mogu mnogo da doprinesu kvalitetu ekipe... Stoka bezrepa...
Inace dali su mu ugovor na 4 godine...milion po sezoni...
Reply
Gde s to čitao rekao je da nam je potreban bio 3. golman i da je značio zbog dogovora sa Donarumom.
Devilcool
Reply
http://www.football-italia.net/105634/%E...l%E2%80%99

Milan sporting director Massimiliano Mirabelli asserts Antonio Donnarumma “isn’t a postage parcel” and was not just signed to appease Gianluigi.
Antonio rejoined Milan on the same day that Gigio put pen to paper on a new, four-year contract, but Mirabelli made it clear the 27-year-old was endorsed by Coach Vincenzo Montella and that “technical evaluations” came before any hint of nepotism.

“Still, the technical evaluation comes first and I think Antonio can be a 12th man for Milan.
He’s not a postage parcel like someone said. I’m sorry for him if certain things have been written. Montella also endorsed this signing."
Reply
Jedva cekam pocetak sezone, a imam osjecaj da ce nas novi vlasnici pocastiti nekom bombom u avgustu. Ocito da im novca ne nedostaje. Ali svidja mi se sto su do sada stvarno planski dovodili pojacanja. Jos jedan stoper, zadnji vezni i napadac i mislim da ce to biti vise nego dobra ekipa.
Reply
(07-12-2017, 09:44 PM)huss Wrote: Jedva cekam pocetak sezone, a imam osjecaj da ce nas novi vlasnici pocastiti nekom bombom u avgustu. Ocito da im novca ne nedostaje. Ali svidja mi se sto su do sada stvarno planski dovodili pojacanja. Jos jedan stoper, zadnji vezni i napadac i mislim da ce to biti vise nego dobra ekipa.

Najmanje jedan vezni i to top za prvi 11, i jos jedan vezni za klupe...strasna greska Uprave je sto su otisli Pasalic, Kucka, a ostali Sosa i Montolivo...izgleda da Bertolacci ide na posudbu u Genovu, bez prava otkupa ... to znaci 4 odlaska u veznom redu samo jedan dolazak, plus povratak Mauria uz ostanak dva debila u vidu Montoliva i Sosa ... 
Nema sanse da se borimo sa takvim veznim redom na dva fronta...

U napadu fali jedan pravi napadac i zamjena za Susa i tu smo full pokriveni ... ako ostane Bacca... Silva, Bacca, Borini i Curtone po meni moze proci, ali bolje Kalinic ili Aubumeyang...a kao zamjena za Susa ovaj mali iz Lyon-a sto bi mogao doci kao slobodan Ghezzal... i onda smo naprijed pokriveni.

Bekovi su ok..ali fali jos jedan pouzdan 3 stoper...da zapata konacno bude 5 izbor...

Dolaskom brate od Donnaraumme mislim da u sez ulazimo slabiji sa izborom golmana...sve dosad nova Uprava je odradila top, osim ovog sa Donnaraummom...zato mi se cini da se nesto veliko valja iza brda...koji je Raiolin igrac ostao u klubu bilo kojem 4-5 godina??? Ni jedan jedini...tako da mislim da ce Donnaraumma uz jaku platu i cvrst ugovor uskoro nas napustiti uz dobru zaradu za klub i Raiolu...A Milanu ce to dati vise vremena za pronalazak novog golmana ili da Plizzari mali sazrije..
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Bonuci!!!!!!!????????????
Posto je Bertolaci out najavljuje se novi vezni pored Biglie. Ovi su opljačkali banku definitivno.
Bonucijev agent potvrdio pregovore.
Reply
(07-12-2017, 10:50 PM)kakabanja Wrote: Bonuci!!!!!!!????????????
Posto je Bertolaci out najavljuje se novi vezni pored Biglie. Ovi su opljačkali banku definitivno.
Bonucijev agent potvrdio pregovore.

Ako ce Romagnolia poslati u drugom pravcu to je najveca glupost...onda ce Juventusu poklonit i treceg mladog stopera...imace tri najbolja mada stopera u Italiji : Rugani, Caldara i Romagnoli...to bi bila katastrofa i autogol...

Romagnoli ima sve uslove da postane bolji stoper od Bonnuccia....Ako ce u drugom pravcu otici De Sciglio i novac onda super...da pokazemo Juventusu da im mozemo uzet vaznog igraca...ali ni po koju cijenu Romagnoli ne treba otici u drugom pravcu
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Da bilo bi loše dati Romanjolija ali najnovije vesti kažu da on nije uključen u trampu... Opet ne sviđa mi se da damo previše para za njega iako će tu uključen biti De Sciglio, ima lik 3-4 godine ispred sebe.
Devilcool
Reply
Im 3-4 godine ,ali dobijas instant kvalitet koji ti podize kvalitet odbrane za 30% iz momenta. Ovo sve sto je dovedeno je mlado i perspektivno ,ali ozbiljna ekipa se ne pravi od samo takvih igraca. Mora da ima iskusne i proverene igrace kao sto je npr taj Bonuci.
Ne treba zaliti para ,sem ako transfer ne ukljucuje Romanjolija ,na to ne treba pristati nikako.
Jedan Bonuci u odbrani i jos jedan Bonuci u veznom redu i moglo bi se reci da ekipa stvarno pocinje liciti na nesto.
Reply