(07-12-2017, 09:44 PM)huss Wrote: Jedva cekam pocetak sezone, a imam osjecaj da ce nas novi vlasnici pocastiti nekom bombom u avgustu. Ocito da im novca ne nedostaje. Ali svidja mi se sto su do sada stvarno planski dovodili pojacanja. Jos jedan stoper, zadnji vezni i napadac i mislim da ce to biti vise nego dobra ekipa.
Najmanje jedan vezni i to top za prvi 11, i jos jedan vezni za klupe...strasna greska Uprave je sto su otisli Pasalic, Kucka, a ostali Sosa i Montolivo...izgleda da Bertolacci ide na posudbu u Genovu, bez prava otkupa ... to znaci 4 odlaska u veznom redu samo jedan dolazak, plus povratak Mauria uz ostanak dva debila u vidu Montoliva i Sosa ...
Nema sanse da se borimo sa takvim veznim redom na dva fronta...
U napadu fali jedan pravi napadac i zamjena za Susa i tu smo full pokriveni ... ako ostane Bacca... Silva, Bacca, Borini i Curtone po meni moze proci, ali bolje Kalinic ili Aubumeyang...a kao zamjena za Susa ovaj mali iz Lyon-a sto bi mogao doci kao slobodan Ghezzal... i onda smo naprijed pokriveni.
Bekovi su ok..ali fali jos jedan pouzdan 3 stoper...da zapata konacno bude 5 izbor...
Dolaskom brate od Donnaraumme mislim da u sez ulazimo slabiji sa izborom golmana...sve dosad nova Uprava je odradila top, osim ovog sa Donnaraummom...zato mi se cini da se nesto veliko valja iza brda...koji je Raiolin igrac ostao u klubu bilo kojem 4-5 godina??? Ni jedan jedini...tako da mislim da ce Donnaraumma uz jaku platu i cvrst ugovor uskoro nas napustiti uz dobru zaradu za klub i Raiolu...A Milanu ce to dati vise vremena za pronalazak novog golmana ili da Plizzari mali sazrije..
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...