(07-08-2017, 11:10 AM)Sampinjon Wrote: Spominje se moguca razmena DeSiljo - Kvadrado ,Biglia se navodno nije pojavio na trening kampu u Laciju jer hoce da izdejstvuje transfer u Milan ,a Bacca je dogovorio uslove sa Olimpikom iz Marseja i sad se pregovara o obestecenju.
Ne razumijem sto ce nam Cuadrado ? ... Nakon odlaska Ocamposa, Deulofeu pa i Nianga, mi nemamo vise klasicno brzo krilo koji je "prikovan" za aut liniju...bojim se da se ne zalete i ne krenu nagomilavat igrace ... to je zadnje sto nam treba kada obnavljamo ekipu i krecemo iz pocetka
Navodno ce Montella ostati sa 4-3-3 formacijom stim da igraci po strani nece biti klasicna krila, nego nesto kao sto su bili Bonaventura i Suso, samo ce to sad biti Hakan i Suso ... Bonaventura moze biti zamjena ljevo za Hakana, ali slican profil igraca ce nam nedostajati kao zamjena za Susa desno...mislim da Cuadrado nije to taj profil niti mislim da ce se zadovoljiti sa klupom...
Sto se tice odlazak Milan na neki nacin ce pokusati da zaradi oko 70-80 miliona eura od prodaje :
Kucka je otisao vec za 6 miliona ...
Za Baccu traze izmedju 25-30 miliona ...
Vangioni do 5 miliona ....
Palleta do 5 miliona ...
De Sciglio 15 miliona ...
Lapadula do 12 miliona
Bertolacci do 10 (iskreno ne znam koje toliko glup da plati)
Mauri do 5 miliona
Niang do 18 miliona
U veznom redu se najvise spominju Bigla, Benassi, Badelj i Krychowiak, u odbrani se jos spominju Kjear i Koscjenli, a u napadu Kalinic, Aubumeyang i Belloti
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...

![[Image: formazione.milan.2017.2018.750x450.jpg]](http://cdn.calciomercato.com/images/2017-07/formazione.milan.2017.2018.750x450.jpg)