Milanezi s Balkana
A gledajte, losiji od antoninia i stariji od zambrotte ne moze bit...
Reply
nema komentara na utakmicu sa malmom??!!
Reply
(08-14-2011, 10:52 PM)trinexx21 Wrote: nema komentara na utakmicu sa malmom??!!

Joj burazere avatar ti gori hahahahhahahaah kralj si majke mi Big Grin
Reply
Cassano protiv Malmea imao nekoliko odličnih poteza i mislim da bi njegova prodaja bila velika greška. S obzirom na konstantne povrede Pata i hroničnu neefikasnost Robinha on bi mogao biti naš ključni igrač, bar u drugom dijelu sezone kad Ibrina forma po običaju pada.

inter izgleda priprema ponudu za Montoliva
Reply
Ma ja sam vec pisao vrlo je bitno da Cassano ostane...pogotovo sto ce svi protivnicki igraci ici da onesposobe Ibru...plus Pato i njegove povrede i neefikasni Binho...jednostavno mora ostati...
Kaka juce nije ni sek dobio protiv Barce i izgleda da je sve izvjesniji njegov povratak u Milan
Nakon jucerasnje tekme sam uvjeren da nam treba Montolivo upravo sto moze igrati na vise pozicija...
Ne znam jeste citali danas izaso je zanimljiv clanak da je Xavi bio vrlo blizu dolaska u Milan ali mu mama nije dala Big Grin
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
robinho je prošle sezone zabio 14 golova kao i ibrahimović i pato.to je za njega sjajno ako se uzme u obzir da je igrao iza dvije špice veći dio sezone.zato ne zaslužuje epitet "hronično neefikasnog".daleko od toga da nije promašivao ali definitivno nije jedini....
definitivno sam za kakin povratak. mesar iz portugala ne zaslužuje voditi ni rođenu majku preko ceste nakon što ga je izostavio sa utakmice protiv barce, a već godinu dana gledam kako se kraljevski klub u kojem se slijedio ideal lijepe igre(zidane,figo,redondo,roberto carlos,raul,šuker,mijatović) i gospodstva(hierro,del bosque) pretvara u pravi mesarluk u režiji "special one-a" i pepea.
kaka je igračka veličina koja ne treba da trpi hirove pomahnitalog mourinha, koji favorizira ozila na njegovoj poziciji...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Mislim da igraču koji na utakmici redovno ne iskoristi 3-4 zicera u potpunosti odgovara epitet neefikasan. Robinho je opravdao svoj transfer, jedan je od najpokretljivijih na terenu, bori se, asistira ali mu je završnica više nego očajna. Cassano ima tu "nesreću" da igra u Milanu koji ima možda i najjači napad u Evropi, u bilo kojem drugom klubu u Italiji bi bio glavni napadač.
Cassano nije napravio ni jedan "ispad" u dresu Milana, pokazuje određenu ozbiljnost i ako bi podigao fizičku spremu mogao bi lako konkurirati za prvi tim uz nedodirljivog Ibru.

Reply
jos nema nista :/ moe mislenje ak KAKA doce to nece biti neki mister X posto vec e bio kod nas,cela uprava i novine su kenjali celo leto za taj neki igrac. nek doce Montolivo i zavrsili smo mercato i mora se davati sansi mladima Fossati i Galvano , jucer Ely e igrao i ne taku losu i onaj momak kingsly se dobro dvizi a Comi ima gradbu kao zigoni ( a gde e taj momak ? ) .
da smo kupili Inler za 17 mil , hernanes lani za 15 mil , Snajder pre dva leta za 15 mil , sahin za 10 mil, ozil za 15 to su samo od neki vrhunski igraci na koi nismo zapazili .
sve u svemu ne mogu jos da veruem da smo ga zadrzali van Bomel i Ambro koj totalno aut od forma zamalo nie ozledio jucer oni iz malme. Pirlo ce nam strasno fali ova sezona, samo Montolivo moze da ga zameni niko drug Smile
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(08-15-2011, 03:13 PM)adis Wrote: Mislim da igraču koji na utakmici redovno ne iskoristi 3-4 zicera u potpunosti odgovara epitet neefikasan. Robinho je opravdao svoj transfer, jedan je od najpokretljivijih na terenu, bori se, asistira ali mu je završnica više nego očajna. Cassano ima tu "nesreću" da igra u Milanu koji ima možda i najjači napad u Evropi, u bilo kojem drugom klubu u Italiji bi bio glavni napadač.
Cassano nije napravio ni jedan "ispad" u dresu Milana, pokazuje određenu ozbiljnost i ako bi podigao fizičku spremu mogao bi lako konkurirati za prvi tim uz nedodirljivog Ibru.

ma nemoj 3-4 zicera po utakmici samo on da ne iskoristi...pa milan onda ima najkreativniji vezni red u europi kad se samo on nađe u takvim šansama po 3 do 4 puta...pa većina se složila da nam vezni red nema pretjeranih kreativaca štoviše čak se i robinho morao staviti u vezu da daje upotrebljive lopte....
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Jedino sto je izgleda konkretno ispalo iz navedene utakmice s malmom, kako citam, jest cinjenica da gattuso i ambrosini mogu igrati jos jedino ove kirvaj utakmice po svedskim vukojebinama.
Reply