Milanezi s Balkana
(05-23-2017, 03:45 PM)Sampinjon Wrote: Espanjol je aktivirao klauzulu za otkup Dijego Lopeza.

koliko para
Reply
sigurno milion ili cak pola miliona Big Grin Big Grin Big Grin to su sve ostaci velicanstvene politike koju su zadnjih godina vodila dva celavca. Zapravo nisu ni to bili u stanju, evo sad citam na gazzetti da milan nije dobio ni eura od ove "prodaje" Big Grin Kako li je samo uspio Galijani da sklopi takav ugovor s Espanyolom Tongue alal mu vera Big Grin
Reply
50 000 je izgleda bilo xD

Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
Ma dobro je dok mi nismo platili njima da ga uzmu. To je njihova ultra politika...eno pogledajte onog Adrijana ,doveli ga za 12 miliona iz Sahtjora sa namerom da ga preprodaju negde u Kinu za 25 (eto ga ,neka bude tu pola godine i bicemo dobri 10 milki) , iii to se naravno osujetilo ,na kraju je otisao u Spartak iz Moskve za 1 milion. Nije odigrao 10 utakmica za Milan a imao platu skoro 3 miliona.
De Siljo je izgleda i zvanicno trazio da bude prodat na leto.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Navodno bi Kessie trebao biti ozvanicen sledece nedelje.
Reply
Meni su jednogodišnje zvezde rizik samo takav a i ne vidim zašto se juri krilo pored Džeka ali posle ovih par godina ne možeš da ne budeš zadovoljan takvim transferom Big Grin
Devilcool
Reply
Ja se samo nadam da nekom "genijalcu" u upravi (ako ima takvih u ovoj novoj) ne padne na pamet da je dovodjenjem Kessie kompletirao sredinu terena i "resio sve probleme" u tom delu tima.
Reply
(05-24-2017, 07:18 PM)Sampinjon Wrote: Ja se samo nadam da nekom "genijalcu" u upravi (ako ima takvih u ovoj novoj) ne padne na pamet da je dovodjenjem Kessie kompletirao sredinu terena i "resio sve probleme" u tom delu tima.

Ma nema sanse, ako zele igrati ozbiljan fudbal...najmanje jos jedan, a najbolje jos dvojica u vezi ....
Sky Sport pise da smo zapoceli pregovore sa Lucasom Biglom...ne znam od svih igraca Lazia mi bas njega da uzmem....ocekivao sam nekog mladjeg pa mozda cak i tehnicki potkovanijeg al eto...Bigla - Kessie- Bonaventura bi na kraju nas vezni red mogao biti...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Bilja je verovatno bolji od sveg što imamo u sredini ali niko ko pravi razliku, šta on ima još 2 godine fudbala ispred sebe, valjda gradimo tim a ne prelazna rešanja..
Devilcool
Reply
Sta fali Bigli? Odlican igrac. Jak na lopti, tesko mu je uzeti isto kao i Kesiu, a uopste nije los ni prema naprijed. Uz Bonaventuru bi to bila vise nego solidna vezna linija. Konacno da imamo igrace koji mogu zadrzati loptu na sredini, a defanzivno su dominantni.
Reply