Milanezi s Balkana
Sad ima vremena. Iz politike je definitivno izbacen ,biznise su mu uglavnom preuzela deca ,nije vise ni u Milanu... Neka se dokaze i na terenu.

Novinari spekulisu da ide rotacija : Spaleti - merda ,montela - Roma i mancini - Milan.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Sačuvaj Bože, tolika neznalica da je u drugom planu što je govnar Interov.
Devilcool
Reply
(05-08-2017, 08:25 PM)Red and black fan Wrote: Navodno dogovaramo Rodrigeza iz Volsburga Big Grin

Navivamm za too , ako uzmeme i njega super , on e za de sigla Marceloo 
odbrana smo sredilii idemoo sredinuu gde trebamo kupitii sva 3 nova igraca :Big Grin
i onda jedann golgeterr ja mislimm da cemoo uzmitii belotiia , postoo kako sto su reklii radice step by step , ne treba nam aubameyang ili neko drugii koj ce kostaa skapoo a e vecc u godinama
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Ma brate meni je to prva želja od ovih realnih pojačanja za nas, momak je godinama među najboljim bekovima.

A odbrani fali bar još 1 pojačanje da bi bila sređena, ako računamo Musakia...
Devilcool
Reply
Dzaba sredjivanje odbrane ako se ne sredi sredina terena prvo.
Reply
Odbrana je najbitnija, evo juventus izgradi imidz sa odbranom...dobra je njima i veza, ali je odbrana ta koja je zastitni znak. Ne pamtim kad im je neko dao dva gola, o tri ili cetiri da i ne govorim. E kad imas takvu odbranu, onda imas i samopouzdanje. Lako je onda igrati prema naprijed.
Reply
Djenova im nabi 3 pre mesec dana ili dva mozda ,i to za poluvreme...Uzmi tu njihovu odbranu i nakalemi je na nasu sredinu... pad efikasnosti odbrane bar za 30%...Bas da vidim sto bi imali takve rezultate sa Sosom ,Pasalicem i Matigolom ispred sebe... Iz sredine sve krece...i napad i odbrana...Kad je na sredini ovakva trulez kao kod nas dzaba sve...To je prvo i osnovno sto se mora srediti...
Reply
Direktor Torina je dosao u Milano radi pregovora o Belotiju. Big Grin Ovo ako uspeju izvuci ,svaka cast.
Reply
(05-10-2017, 06:12 PM)Sampinjon Wrote: Direktor Torina je dosao u Milano radi pregovora o Belotiju. Big Grin Ovo ako uspeju izvuci ,svaka cast.

Samo se nadaj Tongue

Zappacosta i Baselli su trazeni sa nase strane, Kucka i Poli od strane Mihajlovica i Torina

75 miliona u minusu smo poslovali zadnju godinu u eri Berlusconia i Galliania...Kinezi vec sada ce morati to pokriti da nebi dobili kaznu od Uefe...

Btw Cijela ekipa je na proslavi povodom odlaska Galliania, dobio je dres sa brojem 31, a preuzece jednu od glavnih pozicija u Finavesti Big Grin tacno sam znao da Berlusconi ne moze bez njega i da ce ga obezbjediti
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Pa napravio mu je jedan od najvecih klubova svih vremena ako ne i najveci. I svi mi na ovom forumu ovo nase palamudjenje moramo zahvaliti iskljucivo toj dvojici
Reply