Milanezi s Balkana
paloshi na posudbi u kievo, dgrogba kao vice ibra to su danasni vesti
stay tuned for more....
p.s. poco da se zivciram oko mister X :/
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
samo da pozdravim ekipu, malo duži odmor sam uzeo i od foruma i od praćenja vijesti za mercato.
Pogledao u subotu superkup i nije to neka briljantna igra bila, ali od intera smo bili bolji tu nema dileme, oni u prvom kad su imali posjed lopte nisu neke šanse pravili, a u drugom ni polušanse.
Ibra već poslovično dobar, robinjo promašuje 1 na 1 situacije, veznog igra leone sedorf(doduše ovaj put poprilično dobro), a od tog X-a još ni traga ni glasa, još uvijek smaraju svaki dan s drugim, koji je to samo markentiški trik, pa svi mogući mediji ih cijelo ljeto prate i spominju samo zbog tog x-a, a ćelo je vjerovatno znao još prije par mjeseci koga će dovesti.
Za veću glupost nisam čuo od ove da ako si skupio kartone u francuskoj moraš odraditi kaznu u italijiHuh, od taiwa stvarno očekujem da bude pravo pojačanje.
Milan je jak, borba za scudeto je skoro sigurna, samo bi ovaj put mogao i juve biti opasan pojačavaju se poprilično, a za LP teško, ali nikad se ne zna, ne pobjeđuju uvijek favoriti, lopta je okrugla i ostale floskule...Devilol
Reply
Fabregas i Montolivo. Sa ta dva igrača možemo i sa Barcelonom da se nadigravamo samo da nam ih dovedu Big Grin
Reply
pazite opasnog momka ahahah

Gattuso traži 'frku' s Ibrom: On premalo zabija za Milan

Sudeći po karakteru ove dvojice igrača Milana, moglo bi biti svašta na treningu…

Naravno, malo preuveličavamo u naslovu iako su obojica poznati kao vrlo incidentni tipovi. Gattuso je za Gazzettu dello Sport izjavio kako nije zadovoljan igrama koje Zlatan Ibrahimović pruža u dresu Milana.

''Netko kao on u Italiji bi trebao zabijati 30 golova po sezoni. No, on premalo zabija'', ispalio je Gattusso.

Ne znamo kako će Ibra primiti ovu vijest, ali je poznato da je već ulazio u sukobe sa suigračima, što u Milanu, što u švedskoj reprezentaciji. Na drugoj strani bili su Robinho, Oguchi Onyewu i kao zadnji - Antonio Cassano. Na treningu reprezentacije 'zakačio' se pak sa Christianom Wilhelmssonon.

A ni legendarni Rino Gattuso nije nešto miran dečko. Sjećamo se samo okršaja od prošle sezone sa Redknappovim pomoćnikom Joeom Jordanom. Talijanski novinari najavili su da će 'pod povećalom' pratiti ovaj dvojac na treningu, iako nitko ne misli da će doći do 'frke'.
Reply
(08-09-2011, 01:55 PM)trinexx21 Wrote: pazite opasnog momka ahahah

Gattuso traži 'frku' s Ibrom: On premalo zabija za Milan

Sudeći po karakteru ove dvojice igrača Milana, moglo bi biti svašta na treningu…

Naravno, malo preuveličavamo u naslovu iako su obojica poznati kao vrlo incidentni tipovi. Gattuso je za Gazzettu dello Sport izjavio kako nije zadovoljan igrama koje Zlatan Ibrahimović pruža u dresu Milana.

''Netko kao on u Italiji bi trebao zabijati 30 golova po sezoni. No, on premalo zabija'', ispalio je Gattusso.

Ne znamo kako će Ibra primiti ovu vijest, ali je poznato da je već ulazio u sukobe sa suigračima, što u Milanu, što u švedskoj reprezentaciji. Na drugoj strani bili su Robinho, Oguchi Onyewu i kao zadnji - Antonio Cassano. Na treningu reprezentacije 'zakačio' se pak sa Christianom Wilhelmssonon.

A ni legendarni Rino Gattuso nije nešto miran dečko. Sjećamo se samo okršaja od prošle sezone sa Redknappovim pomoćnikom Joeom Jordanom. Talijanski novinari najavili su da će 'pod povećalom' pratiti ovaj dvojac na treningu, iako nitko ne misli da će doći do 'frke'.

Gattusu se treba zahvaliti i poslati ga nazad u Glasgow...svojim nastupima cijela momčad riskira da završava utakmicu sa desetoricom.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/alle...2014/62242

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mila...ogbu/62194
Nadam se da nece,ima 30 i kusur godina,a plata nebeska...................
Bolje te pare ulozit u onog malog iz Andrlehta ili u Kaku Big Grin
Reply
Ma nedaj Bože da dođe Drogba. Pa šta će nam on. Totalno sam protiv toga. Previše napadača a manjak veznjaka. Ne liči na dobro ova sezona.
Reply
Prandelli je uspjeo da stvori ozbiljnu repretentaciju, sinoć su odigrali stvarno dobro protiv trenutno najjače reprezentacije na svijetu. Očigledno je da zna šta radi iako mi neke njegove odluke i dalje nisu jasne, prije svega ne pozivanje Abatea.
Ne znam šta naši čekaju s Montolivom, sinoć odigrao odličnu utakmicu, igrač koji nam upravo nedostaje.

Cassano bio kapiten.Sagrin
Reply
Bez obzira na pobjedu, ja i dalje mislim da se Prandelli gubi kao commisario technico....a Montolivo je igračina, problem je što mu ime nije po novinama kao Fabregasovo....gledao sam sinoć brazil i njemačku,onaj mali gotze je budući nogometni bog...nadam se da će jednog dana nositi milanov dres...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
i ja sam sinoc gledao italia vs spain .. dosta dobra Italia krisito,montolivo,casano,kielini a najzapazeni Andera Pirlo Sad
kako smo ga samo sitnali ostace top secret, ostace i tajna kako Maggio igra za italia i Thiago Mota jadni ni se sastao sa loptom.
a kako nismo obratili paznje o krisito otisao u rusiu za 8 mil.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply