Milanezi s Balkana
Ima on para i sad samo sto nece nista da ulozi.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Suso je najavio da bi mogao otici ukoliko ne bude ozbiljnog projekta za buducnost u klubu.
Reply
Ovde osporavani Milinković Savić polako postaje jedan od najkompletnijih veznih u ligi...
Devilcool
Reply
Nema sta zvijezda nad zvijezdama.
Neka ga u Laziu.
Reply
Imaš pravo kakabanja koji će nam đavo Milinkovic jebeš njega Costadinov je 100 puta bolji od njega, dovest ćemo i Lanzianziania i Pureghettu i možda još De Schweingleda iz Oberhausenbada. Ništa novo za našu upravu, samo naši idiotski navijači idalje vjeruju u snove
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Evo pogledajte ovu sadašnju sezonu:
Ko je od vas ikad čuo i ajmo reći nadao se da nam uprava dovede Vangioni, Gomez, Delafou, Sosa, Mati Fernandez, Ocampos? Aj da vas vidim. Ko je tražio ovakve igrače u ekipu? Samo se vrati na maj/juni i pogledaj koja smo imena spominjali, i onda vidiš koga su nam doveli. Neće bolan niko u ovaj klub, baš što reče jedino se Bacca zajebao i napravio pogrešan korak i uništio si fine 2-3 godine dobrog fudbala. Pa nisu ni fudbaleri glupi da vjeruju u cuda. Ovo smeće koje trenutno imamo i jesu jedine budale koje žele da igraju za ovaj klub. Tako da nam se valja sa govnima izboriti nazad u Europu i onda sanjati o zvučnim imenima
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ja bih cenio da neko nabroji nase veznjake koji su bolji od Milinkovic Savica.
Reply
Vidim niko nije sherovo ... http://www.football-italia.net/100670/mi...n-montella

A Milinkovic-Savic je jedan od najboljih mladih igraca u Seriji A, momak igra na vise razlicitih pozicija gdje ga jednako mogu koristiti...po meni svaka normalna ekipa i trener bi ga zelili u rosteru

Takodjer Milan je saopstio Deulofeu i Barci da ga zeli zadrzati i otkuputi, igrac navodno nema nista protiv...znam da su pricali da bi Ljaljic ga mogao zamjeniti, Ljaljic vise moze biti backup sa klupe nego da igra u prvi 11 al eto...mislim da bi nam Bernandeschi odlicno dosao kao zamjena za Deulofeu...takodjer osim Kolosinca nadam se da ce doci jos jedan desni bek, vec sam pisao Zapacossta ili Conti su moje zelje...
Mislim da apsolutno ne treba ocekivati nikakve zvjezde i ako dodju Kinezi, mozda je to i ok...bolje traziti mlade perspektivne igrace zeljne igre i dokazivanja a sad da neki Aguero dodje samo da uzme lovu i da moze reci da je bio i clan Milana...treba tu biti dosta oprezan
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Ta spekulacija za Kineze i Montelu se vuce vec mesecima ,nikakva novost... Kad ne znaju sta da pisu onda izbace to...
Svakako se moramo nadati da nije tacna ,jer bi znacila ozbiljan nedostatak ambicije u novoj upravi...
Reply
Evo navnodno nova uprava sprema da plati 60 miliona za Benzemu. To je upravo onakva vrsta transfera kakvih se najvise plasim.
Reply