Milanezi s Balkana
Fina pobjeda. Napoli je na 7 a Roma na 9 bodova. Nije to nedostizno.
Reply
Kako je de sciglo odigrao ne vidim ko i svaku utakmicu da se pljujr po njemu i locateli

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Reply
2 komentara na utakmicu. Jaki smo, nema sta.
Reply
Pa utakmica je bila nekako prosjecna, nema se tu sta komentarisati...Tipicni bunker "provincijskih" ekipa u Italiji i nasa sreca da smo to relativno rano probili. Sve ostalo nije vrijedno spomena Big Grin Meni je samo fascinantan postotak Montele protiv ovih "manjh" klubova, jos da nije bilo posrtanja protiv ove Genove u gostima, zatim Udinesea dva puta i Sampdorie, sad bi se borili za Ligu prvaka. Ali eto, sta je tu je, i ova borba za Ligu Uefa je ogroman uspjeh kad uzmemo sve okolnosti u obzir.
Reply
(03-19-2017, 12:07 AM)Rosson3r Wrote: Kako je de sciglo odigrao ne vidim ko i svaku utakmicu da se pljujr po njemu i locateli

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Obojica su odigrali sasvim solidno.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Milan nije jučer igrao loše po mom skromnom mišljenju. Izrazito velik posjed lopte, kontrola utakmice, nije bilo nekih situacija u kojima sam si čupao dlake s glave barem u fazi obrane.

U fazi napada je mogao pasti koji gol više da je Deulofeu poslao par lopti u sredinu, a ne odlučio šutirati. A opet kad je i poslao jednu pred kraj utakmice Ocampos nije pratio na drugu stativu.

A brz je onaj Deulofeu to nisam dugo vidio...

Sve u svemu ja zadovoljan. Danas se nadam kiksu Lazia.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Da sam gledao utakmicu svakako bi nesto rekao. Ne bi bio ljencina kao vi Smile
Reply
Ja se pridruzujem ovima koji nisu gledali ,tj ja sam gledao prvih40-tak minuta ,sem onog gola se stvarno nista specijalno nije desilo. Malo me iznenadio rezultat ,ocekivao am ubedljiviju pobedu ,bez obzira na "igracki" kadar koji smo imali na raspolaganju. Ipak je to Djenova u posrnucu ,koja gubi 5-0 od Peskare. I da ce Djenova da plati ceh one "emocije" protiv Juventusa. Ali dobro ,sta je tu je ,3 boda su uzeta, to je ono sto se navise racuna u ovom trenutku.
Slede Peskara i Palermo...tu izgovora nema...nikakvih...6 bodova je zakonski minimum iz te dve utakmice...Posle toga Merda.

http://www.football-italia.net/99870/gal...keep-milan

Galijani je dao intervju gde kaze kako je Berluskoni u stanju da nastavi da odrzava Milan na nivou tipicnom za poslednjih 31 godinu ,ukoliko Kinezi nisu u stanju.
Takodje tvrdi da Montela nema razloga da se zali jer je dobio sve sto je trazio ,plus sto se plate isplacuju na vreme a struja nije isecena.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Haha. Sad citam podatak da je Milan koji je dobio Djenovu placen 21 milion eura. Istovremeno fantasticno skautirani Inter koji je remizirao sa Torinom 140 miliona. Naravno ni Galijani ni Montela pojma nemaju.
Reply
Dje veza? Dje konekcija?
Aj da si uporedio cene Milana koji je takodje remizirao u Torinu sa ovom cenom merde...Ili cenu merde koja je kod kuce pobedila Djenovu sa ovom cenom Milana...Ali babe i zabe...

I ne smetni sa uma da je ovaj tim i dalje 5 pozicija i 12 bodova ispot tvog minimuma ocekivanja za ovu sezonu... Msm ako ovi imaju pojma i ako rade fantasticno kako onda tako katastrofalan rezultat na tabeli? Nesto su mi te tvoje tvrdnje i ponasanja pomalo sizofreni...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply