03-14-2017, 05:10 PM
I Galijani je opomenut zbog "vredjanja juventusa i njegovih igraca" ispred svlacionice.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
03-14-2017, 05:10 PM
I Galijani je opomenut zbog "vredjanja juventusa i njegovih igraca" ispred svlacionice.
03-15-2017, 08:12 PM
(03-12-2017, 12:19 AM)MEMO Wrote: Samo da pozdravim Deju. Gdje si care dugo te nije bilo. Sta te navelo da se vratis na forum? Pa ništa, uzele me obaveze i pritisak života Pa vratio sam se jer je red da i ja dam kakav takav doprinos raspravama na ovom forumu.
MILANO SIAMO NOI!!!!
(03-13-2017, 12:11 PM)Sampinjon Wrote: Tvoje pravo naravno da mislis da Montela radi dobar posao. Ja licno tim "poslom koji radi" nisam zadovoljan i nadam se sto skorijem prekidu saradnje izmedju Milana i doticnog. Za nase dobro. Što ti smeta kod Montelle? Ne kažem da je on najbolji stručnjak za Milan, ali zaista treba uzeti u obzir cjelokupnu sliku. Sastav Milana je, izuzev par igrača, vrlo tragičan. Pa prije utakmice sa Juventusom morao sam guglati neke pojedince. Dobro to je u jednu ruku i do mene, ali mislim da se možemo složiti da neki od njih ne bi primirisali prvoj ekipi da je transfer politika kluba imalo ozbiljna. Ovo ponavljam dosta, i ponavljao sam i prije pa sam već i sam sebi dosadan. MILANO SIAMO NOI!!!!
03-15-2017, 08:40 PM
Nismo dali gol iz opsajda, moja greška.
Vezna linija Milana za derbi sa juventusom: Pasalic-Bertolacci-Sosa. Što reći? Da je Montella kriv sto nema igre... To treba Gallianiu zahvaliti. Evo nova kapara od 100mln je uplaćena. Vise ni bog ne zna tko je taj Li koji kao kupuje klub, ciji je novac itd. Lakrdija.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
03-15-2017, 09:10 PM
(03-15-2017, 08:14 PM)dejo Wrote: Što ti smeta kod Montelle? Ne kažem da je on najbolji stručnjak za Milan, ali zaista treba uzeti u obzir cjelokupnu sliku. Sastav Milana je, izuzev par igrača, vrlo tragičan. Pa prije utakmice sa Juventusom morao sam guglati neke pojedince. Dobro to je u jednu ruku i do mene, ali mislim da se možemo složiti da neki od njih ne bi primirisali prvoj ekipi da je transfer politika kluba imalo ozbiljna. Ovo ponavljam dosta, i ponavljao sam i prije pa sam već i sam sebi dosadan. Neki? Pa 80 posto igraca ne zasluzuje da bude ni na klupi a kamoli u prvoj postavi. Neki igraci tipa Pasalic ,Kucka ,mozda cak i Paleta (mada je on psihicki nestabilan ,nikad ne znas hoce li mu dunuti da nicim izazvan napravi penal ili popije crveni karton - to po meni ipak nije igrac za veci klub) itd...To se moze zadrzati tako za neku rotaciju 10-20 minuta po utakmici sa klupe...ali ovo Vangioni ,Sosa ,Bertolaci ,montolivo...to nije ni za klupu... A Montela ne zna u 80% slucajeva ni izmenu da izvrsi...kasni sa izmenama...direktno je kriv za neke poraze koje smo pretrpeli ove sezone (Udineze itd)...igra previse kukavicki ,stalno se nesto brani i kad treba i kad ne treba...Onda na gostovanju Djenovi nadje on da menja ,sece ,kroji i eksperimentise...naravno izgubismo...Npr protiv Atalante kod kuce 0-0 ,ne sto ne sme da ubaci drugog napadaca vec prvu ofanzivnu izmenu pravi u 85-tom minutu... Sad protiv Kjeva je konacno ubacio Lapadulu zajedno sa Baccom i odmah je pocelo da biva opasnije pred njihovim golom i nedugo potom onaj korner ili sta je vec bilo i dali smo gol. I posle minut dva je izvadio jednog napadaca (mislim da smo ukupno 6 ili 7 minuta imali 2 napadaca u igri). Da ne bi onog penala za 3-1 ko zna...Juventus u Kupu. Branio 2-1 (za Juventus) kao da se igra revans na nasem terenu pa cuva minimalan poraz sa golom u gostima...
http://www.football-italia.net/99722/hai...n-takeover
Evo jos neki "investitori" su se navodno povukli iz SES kamarile.
03-15-2017, 10:25 PM
Kako niko od naših stručnjaka iz scoutinga nije otišao večeras u Monaco? Pa ja sam evo već nabrojao 5 igrača 21-24 godine koji su sigurni prvotimci kod nas slijedeće sezone. Naravno pričamo o Monacu a ne o ovim Pepovim supcima. Al ne, šta će oni. Nemaju oni pojma. Prave zvijezde su u Genovi kod Preziosija.
A ovaj Pep je smijesan. Nedo nam Bog da nas on preuzme. Piši odma propalo
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
03-15-2017, 10:47 PM
Gomila mladih zveri... Pogotovu levi bek Mendi izdominirao ali i obojica centralnih veznih, onaj klinja napred...
03-16-2017, 12:20 PM
Sta vam je ,mi da imamo skaute ne bi dovodili Konstanta ,Birsu ,Vangionija i Sosu
03-17-2017, 12:30 PM
E sto volim sto ce ovi smradovi igrat protiv Barce...bio bih presretan da Barca dobije jedan penal "ala Suarez" nekad u 96 minutu i da to odluci pobjednika. Pa da vidimo onda njihove komentare "kako je sve bilo po pravilima"...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|