08-07-2011, 11:25 AM
|
Milanezi s Balkana
|
(08-06-2011, 04:51 PM)geoff Wrote: Za obranu scudetta nam je dovoljna i trenutna ekipa posto iz serie a najbolji igraci jedino odlaze. Teško da bi s ovom ekipom mogli odbraniti titulu jer će ove sezone konkurencija biti jača. Juve se solidno pojačava kao i Roma, Napoli bi trebao biti jači nego prošle sezone a i Lazio je doveo nekoliko novih igrača. Jedina nepoznanica je inter. Spominju se odlasci Snajdera, Eta, Maicona kao i dolasci nekih novih igrača plus novi trener, ko zna kako će to izgledati na kraju. Samo se nadam da to naše pojačanje ne bude Aquliani, gledao sam ga nekoliko puta u Juveu, lik je odron. Montolivo za scudetto + Ganso za LP Kaka NO!
08-07-2011, 12:07 PM
(08-07-2011, 11:56 AM)adis Wrote:(08-06-2011, 04:51 PM)geoff Wrote: Za obranu scudetta nam je dovoljna i trenutna ekipa posto iz serie a najbolji igraci jedino odlaze. Sa ovakvim Ibrahimovićem Milan osvaja scudetto s pola snage....Montolivo bi bio najbolje pojačanje za vezni red. Pričajte što god hoćete, ali Robinho daje ogroman doprinos ovoj ekipi. Ako bi nekoga poslao napolje onda je to definitivno Gattuso. MILANO SIAMO NOI!!!!
08-07-2011, 12:28 PM
prije bi ja kaku gledao nego sedorfa i gatusa.uprava rekla sedorf ce biti jos sezonu samo kao pomoc s klupe jer on je pojava,pojam za nogomet,iskustvo itd...ali kako smo krenuli on ce opet biti u prvom sastavu a to znaci da ce odigrati jednu od deset tekmi kako treba.
gatuso je isto ikona nasa,to ne treba naglasavati, ali s njim u napadackim akcijama mi izgledamo lose a on se voli cesto ubacivat naprijed.to mi nema smisla.boateng to isto radi samo bolje ali ni on nije taj idealni AM a kamoli gatuso. ja sam definitivno za kaku.bilo bi lijepo ponovno osjetiti onaj feling kad kaka probije pravolinijski i rijesi utakmicu.a jest bio igracina, pogotovo 2007.fantazija!
08-07-2011, 05:03 PM
(08-07-2011, 12:07 PM)dejo Wrote:(08-07-2011, 11:56 AM)adis Wrote: Teško da bi s ovom ekipom mogli odbraniti titulu jer će ove sezone konkurencija biti jača. Juve se solidno pojačava kao i Roma, Napoli bi trebao biti jači nego prošle sezone a i Lazio je doveo nekoliko novih igrača. Jedina nepoznanica je inter. Spominju se odlasci Snajdera, Eta, Maicona kao i dolasci nekih novih igrača plus novi trener, ko zna kako će to izgledati na kraju. Dejo, nisam te bez veze kovao u zvijezde. Tako je kako si rekao. Samo me nemoj vise tjerati sa foruma, bez razloga. 'Nismo igrali najbolje što možemo u pogledu kvaliteta, ali smo fizički i mentalno bili veoma jaki, kao što smo uvijek i bili. Što se tiče igre, možemo da se popravimo, što je normalno, poslije samo mjesec dana treniranja. Teško je sada da igraš veoma dobro, ali kad igraš loše i pobijediš, to je dobar kvalitet'', rekao je Ibra i dodao. ''Tim želi pobijede, ja želim pobijede, mi smo Milan i predodređeni smo na pobijede, jer je takav klupski mentalitet. Istorija i tradicija je to integrisala u klub, mi želimo da nastavimo tu tradiciju. Počeli smo sjajnom pobijedom. Bio je ovo važan meč za nas i presrećni smo'', zaključio je sjajni golgeter. (08-05-2011, 10:05 PM)DUCO Wrote:(08-05-2011, 05:40 PM)Mecong Wrote: Hahahahahahahahaha..........................................,a ti znas kako zive ovi iz "bliski istok" (Bliski istok). E moj djecak ovi iz "bliski istok" zive hiljadu puta bolje nego ti i hiljadu puta imaju vise nego ti i svi sa Balkanskog poluostrva. Vjeruj mi, zivim na "bliski istok" (Bliskom istoku) vec 5,5 godina. DUCO, izvinjavam se. Ne znam sta mi je bilo (mozda sam tek dosao iz kafane pijan ili umoran) pa mi se ucinilo da si pomenuo Daleki istok.
Per aspera ad astra!
08-07-2011, 08:37 PM
pastore u PSG za skromni 43 mil. znaci blizu sme do mister X . hamski ostae u napoli,shvajni ostae...
eriksen iz ajaks e odbio ponudu sitia, bilo bi lepo da ga potpisemo a i KAKA ak ga ukradimo iz Reala to ce biti transfer stoleca ![]() ibra samo nek produzi tako pa mozda cu da sklonim signature ![]() p.s. mesong nema frke . a kakve su kafane tamo dole ?
08-07-2011, 11:05 PM
Supercoppa Italiana loss against AC Milan hard to swallow - Inter's Thiago Motta
http://www.goal.com/en/news/10/italy/201...low-inters- Ne mogu da vjerujem da se ovaj smrad žali na suđenje.
08-08-2011, 03:24 PM
MILANO SIAMO NOI!!!!
08-08-2011, 04:40 PM
Ja bi (licno) volio da dodje Kaka',sta vise,mislim da ce i doci,uzet manju platu i odigrat jednu dobru sezonu na posudbi,a onda otkup ugovora....
Puno je bolji od Seddorfa i Gattusa ZAJEDNO,Boatenga u sredinu,a njega na AM i to je to sa napadom koji sad imamo!!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

MILANO SIAMO NOI!!!!