03-04-2017, 09:37 PM
Mogao je het trik da uvali danas bez ikakvog posebnog znanja...
Bolji smo samo treba što pre zabiti u drugom delu.
|
Milanezi s Balkana
|
|
03-04-2017, 09:37 PM
Mogao je het trik da uvali danas bez ikakvog posebnog znanja...
03-04-2017, 09:43 PM
Nisam gledao prvo poluvreme ,vidim vamo na statistici da je Suso izbacen iz igre... Povreda?
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
03-04-2017, 10:09 PM
Ovom konacno doslo iz dupeta u glavu da stavi Baku i Lapadulu istovremeno na terenu.
03-04-2017, 10:12 PM
Ocampos je pravi primjer balkanskog Ronalda koji na terminu ne poznaje suigrače već sve sam, samo dribla, pa čak i sudiju predribla. Timski rad je za njega nepoznata rijec. Žalosno. I ovo je nama trebalo?
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
03-04-2017, 10:20 PM
(03-04-2017, 10:09 PM)Sampinjon Wrote: Ovom konacno doslo iz dupeta u glavu da stavi Baku i Lapadulu istovremeno na terenu. Vala je vreme bilo... I evo proigrasmo odmah.
03-04-2017, 10:26 PM
Dugo smo i imali dva napadaca u pm...
03-04-2017, 10:55 PM
Ja sam gledao na streamu pa me izbacivalo, sta se desilo sa Susom?
03-04-2017, 10:57 PM
A ljudi ako išta ja smešniju utakmicu skoro nisam gledao
![]() Ove penzose iz Kijeva pretrčavaju kako 'oće, ovaj maši penal, golman Kijeva briljira, onaj maši prazan gol, mi par zicera, ma haos. Važno da opet osvajamo bodove kako znamo i umemo, stabilizovali su se u poslednje vreme. Ja baš nisam primetio u prethodnim utakmicama iako su mnogi pisali da je Sosa krenuo da igra dobro ali danas je stvarno pokidao, duge lopte kao nekad Pirlo Deulofeu zamenio Susa iz prvog dela sezone. Baka stvarno gori od želje i dobro je što je ušao u gomilu prilika ali pitanje koliko je sve to merodavno ovi baš imaju tromu odbranu... I još jedna stvar ne mogu da verujem šta De Šiljo radi... On čovek 2 puta u začetku napada kada Deulofeu kreće napred dodaje mu loptu koja se lagano seče. 2 puta je imao po nekoliko sekundi za centaršut, on dobaci do noge protivničkog štopera... I jedna kontra prvo mu uleće napadač gde ne treba nikakav genijalan centaršut samo pravolinijski pas, on čeka... Prošo brzi voz on napokon centrira, opet u nogu protivniku. Jebemu mater i kad sam verovao da će od njega biti igrač. Ni u odbrani ga nema, pre je znao ponekad kao Maldini da ukliza i odnese loptu sad ništa...
03-04-2017, 11:06 PM
DS je postao teski alibi igrac. Rjesenja su mu na razini amaterskih igraca.
Bacca lud ko siba, ima ga svugdje u napadu. Da, doslovno je izgorio od zelje da se pokaza u napadu. Svaka mu cast. Al bome je se i nafulao. Raduje me jako njegova iskrena sreca i pljesak kad smo zabili treci gol. Gigi opet vrhunski. Delofeu je zvijer, uplete se nekad bezze u guzvu ali ima tu fintu. I jebo me svako ako nije jedan od najbrzih igraca u ligi. Ostali ok, vise manje prolazno. Znaci, gigi, romagnoli, bonaventura, delofeu, suso. To mora biti okosnica novog Milana. Svih pet su potencijalne svjetske klase.
Lepa pobeda...nisam siguran za sta i kako se racuna u siroj slici sad kad znamo da na leto nece biti ozbiljnih pojacanja i da cemo se grcevito boriti da zadrzimo Donarumu i Romanjolija u nasim redovima ,ali dobro... lepa pobeda...
I ovo je sve lepo sto kazete da je npr Sosa proigrao ,da Delufe radi ovo ili ono... ali ... kad to sto su odigrali sinoc odigraju (pogotovo Sosa) npr sledece kolo protiv Juventusa onda mozemo pricati o necemu... Nejaki i bespomocni Kjevo ,koji uz sve to jos pruzi jednu od svojih najgorih partija ove sezone svakako nije merilo za bilo sta... A ovo...jedna dobra partija u 25 utakmica(ovo se odnosi na Sosu) to je ono kao sa Lapadulom posle 2 gola raspalom Empoliju pa smo posle svi videli kakav je i za sta je taj igrac zapravo... Samo kazem... Za DeSilja... jos pre godinu dana se dalo videti da od njega nece biti nista i trebalo ga je prodati proslo leto...kad vec nismo onda bolje da iskoristimo ovo naredno i da uzmemo Juventusu nekih 20-25 miliona za njega...Izgleda da su samo oni zainteresovani za doticnog...Ali vec vidim Galijanija kako prodaje Romanjolija da "izbalansira knjige" a propalog DeSilja zadrzava jer ,pobogu ,to je "nase dete" i "ikona kluba"... Sto se Delufea tice ,mozda bi stvarno moglo biti nesto od njega ,pod uslovom da pocne igrati i protiv jacih ekipa kao protiv ovih slabijih...Ali cisto sumnjam da cemo imati para za njega na leto... Ovako suntav pre dolaska u Milan je kostao 20 miliona ,sto znaci da ako do kraja sezone bude igrao na nekom visem nivou cena za koju ce Everton biti voljan da ga pusti ce svakako porasti...verovatno toliko da ga stavi izvan nasih krajnje skromnih finansijskih mogucnosti (budzet za transfere 0 evra + sta se napabirci od prodaje)...To je izmedju ostalog jedan od razloga zasto mlade igrace na pozajmicu treba dovoditi iskljucivo sa mogucnoscu otkupa po isteku iste...ali kad to radi Galijani onda ih dovodimo na suvo...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|