U zadnji par utakmica bas osvajamo bodove kako znamo i umijemo, doslovno

... samo nek se bodovi skupljaju ... nebi sad detaljno da pisemo ko je kako odigrao samo bi izdvojio tri imena ...
Vangioni - svaka cast na zalaganju i trudu, sobzirom da je bio potpuno izbacen iz ekipe da se na njega nije racunalo i kad su dosli crni dani gurnuli su ga u vatru i on nista slabije ne odigra od Antonellia...prava je steta sto nije takticki obrazovan igrac, cim izgubi svog igraca iz vida nastaju problemi...
Bertolacci - pa kakva je to prevara od igraca, to je strasno, ljudi on je bio standardan u Italiji..toliko sporo, toliko slabo krece u svaki duel i napadu i odbrani...pokusava da izgleda smireno i da pokaze kao da ima sve u svojim nogama, ali to izgleda uzasno lose...kad je napravio onaj faul sa zemlje na Berrardiu u 94 min bacio sam daljenski kroz prozor...ne samo da je spor, vec je i glup...
Donnarauma - sretno punoljetstvo, veliki care...sve izgleda bolje i iskusnije...sad je popravio izletanja i izbijanje lopte...
Sto se tice same tekme, prvo pol za nas dobro, mogli smo u prvi 20 min bar 1 gol dati, realizacija nam je vrlo losa...drugo pol opet lose, ne razumijem zasto smo se toliko povukli uopste nas nije zanimao gol do pred sam kraj...to nam se nije osvetilo protiv Fiorentine i Sassula, doduse obje ekipe nisu nam nesto spec ni zaprijetili ...ali svejedno, moramo igrati na gol vise, jednostavno imamo prelos vezni red i kiks stopere da bi se zatvarali i branili...
Sljedece kolo Chievo opet moramo dobit, nadam se da ce se Romagnoli, Calabria i De Sciglio vratit...cini mi se da je utakmica u sub u 20:45, a onda 10.marta u petak protiv Juventusa (radi CL- steta sto imaju dobar rez iz prve utakmice)...snjima se samo trebamo muski potuc ...
Svi nasi konkurenti pobjedjuju, valjda nam se potrefi koji rezultat, sigurno ce i 6 ici u EL ...
Sto se tice transfera i prelazaka, italijanske novine ce pisati svasta jer ce Milan navodno imati para...meni se vise smuci kad nas povezuju sa napadacima i krilma, u zadnji 7-8 godina sigurno je 30 igraca razlicitih igralo u napadu Milana...dosta je vise...@Smapinjon je to dobro rekao...nama treba masinerija (vezni red + dva beka) iza napadaca...onda i Lapadula ce trpat golove...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...