01-08-2017, 03:11 PM
Danas je najbitnije pobijediti. Na bilo koji nacin.
|
Milanezi s Balkana
|
|
01-08-2017, 03:11 PM
Danas je najbitnije pobijediti. Na bilo koji nacin.
01-08-2017, 04:49 PM
Pa nije moguce...Lazio u zadnjoj min pobjedi, Roma bez ikakve igre iz autogola pobjedi
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Pasalic, Locatelli, Bonaventura; Suso, Bacca, Niang
Udaramo na Kaljari sa najboljim sto imamo na raspolaganju. Bokte, Torino odbio 65 miliona za Belotija od Arsenala. Mi mozemo da se pozdravimo sa idejom da cemo ga dovesti.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
01-08-2017, 05:52 PM
Protiv ovih nam je tradicija opaka. Zadnjih 11 meceva kod kuce smo dobili ,a u zadnjih 10 (racunajuci i gostovanja) imamo 8 pobeda i dve neresene.
01-08-2017, 07:03 PM
Pet jebeni godina mi cekamo Nianga, da pokaze svoj puni potencijal...trpe ga svi treneri od Allegria do Montella....cako Montella je otisao najdalje pa zrtvuje Bonaventuru u veznom redu radi njega i nista nije dobio....jebem ti vise glupe talentovane igrace...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
01-08-2017, 07:10 PM
Nadajmo se da Montela nece opet cekati 85-ti minut da pravi izmenu u napadu ako ostane 0-0.
Bice gadno. Svi konkurenti se provlace, nadam se da cemo i mi veceras. I nije mi jasno koju pm je Abate isao onako kao konj i ozlijedi se. Ajd da je spasavao gol ili nesto drugo sto je bitno a ne ovako u totalno nebitnoj situaciji.
Sreca pa su ovi dosli u ofsajd ,ako budu imali slicnu a regularnu priliku ,strepim da nece biti Niang style vec da ce nam stvarno dati gol. Evo ulazi Brojelo ,samo da ne bude ono nase "zlatno" pravilo da bivsi igrac zablista protiv nas.
01-08-2017, 07:50 PM
Bacca ovo ne fula ali najvece pohvala lapaduli. Napravio za 5min vise nego niang citavu utakmicu. Tooooooooo
01-08-2017, 07:58 PM
Dobro je ,provukli smo se i mi ovo kolo poput ostalih. Kako je izgledalo odlicno je proslo.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|