12-04-2016, 01:53 PM
Ni penal
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
12-04-2016, 02:31 PM
Dobro je, provukli smo se kroz iglene usi...sad nam idu dve teske utakmice... morace to mnogo bolje da izgleda na terenu nego zadnjih par kola...
Smapionska igra!
Nravno, mislim u smislu efikasnosti E sad da Roma i Lazio podijele bodove i eto nas na drugom mjestu i mocemo komotnije da udjemo u utakmicu s Romom.A sto se tice igre, stvarno je bila losa, samo u pojedinim trenucima je to na nesto liclo, ali bukvalno u trenucima Ali ja se vodim onom logikom da moras ove utakmice pobjedjivat i kad lose igras. Mislim da tako odrzavas samopouzdanje, a protiv Rome ce to sigurno biti mnogo bolje, jer tu je motivacija pred mec nepotrebna.
12-04-2016, 03:00 PM
Upravo to. Igra na trenutke dobra ali i katastrofalna. Da, pomirimo se s time da cemo vecinu sezone gledati ovakav Milan i tocka. Ali ako cemo uzimati tri boda ja nemam nista protiv i zaista se mozemo nadati plasmanu u top 5.
Danas smo pobijedili s tri igraca manje, DES, Sosa, Niang. Bezobrazno losi su bili.
Apsolutno ,ove Krotone ,Empolije i slicne...da te izvuku u pola noci iz kreveta moras pobediti. Pa makar i ovako kao danas. Mislim ,ne moras ,ali onda nema nista od nekog zapazenog plasmana. Dzaba pobediti i Juventus. Kad ih vec pomenu ,za koju nedelju igramo Superkup protiv njih ,mislim da se igra u Abu Dabiju ili tako nesto... Bice prilika za prvi kakav takav trofej posle mnogo godina...
Jebg dobi Roma...
Sad vam je valjda svima jasno koliko nama trebaju pravi i dobri igraci u januaru...ta prica da ce se narusiti balans u ekipi sa novi igracima je za malu djecu...ova ekipa nema backup...skoro pa da ne postoji klupa... Sve ste danas vidjeli...Bonaventura i Bacca out, Kucka se cuva radi zutih kartona, plus nelogican potez Montelle da ostavi Gomeza na klupi i samo jedno krilo totalno izvan utakmice i mi se odma patimo i to protiv najlosije ekipe u ligi.. Svi igraci koji su dobili sansu kao sto su Sosa, Honda i Luiz Andriano, prvo uopste nisu nista pokazali i pruzili a jos gore sto se nisu ni potrudili..vidi se da uopste kao da ne pripadaju ovoj ekipi totalno izvan ove ekipe... Npr usporedite Sosa i Pasalica, obojica su dobili otrpilike isto minuta ali Pasalic iz svake utakmice izlazi bolji i bolji, pocinje razumjevat nacin igre u Italiji, sve bolje i bolje igra i pogledate Sosa koji odigra svaki put onako samo da odigra... Tu je razlika prvo zelja, pa onda kvalitet.... Nama ne trebaju velika pojacanja i imena, nama trebaju mladi igraci zeljni igre i koji ce slusati trenera...ovaj stav dans Luiz Adriana i Honde je uzasan, ne znam da li su se radovali kod drugog gola... Sto se tice pobjede, kao sto sam rekao...samo skupljanje bodova, protiv najlosije 4 ekipe skupili smo 12 bodova to nismo uradili od Carlovog Milana...i to je dobro...posebno me raduje golovoi Lapadule jer ih momak zasluzuje zalaganjem i pozrtvovanjem....toliko podjseca na Pippa...a i nek se Bacca zapita...ako iko moze taj balans i harmoniju narusit onda je Bacca sa ovim stavovima "hocu ja ovo, hocu ja ono" Definitivno nam treba backup u veznom redu, na desnom krilu i na poziciji bekova...ali kako stvari stoje nema nista od transfera u januaru....i kao sto sam rekao samo Uprava moze sjebat i razjebat sve dobro sto pravi Montella s ovim momcima..
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
12-04-2016, 05:15 PM
Ovu trojicu iz našeg veznog da staviš za Krotone da igraju ne bi se niko začudio, eto to je naš kvalitet.
3 boda to je jedino bitno.
12-04-2016, 05:41 PM
(12-04-2016, 04:52 PM)Maji_TZ Wrote: Kucka se cuva radi zutih kartona, I udje u 90-tom u 92-gom dobije zuti karton i zaradi suspenziju za mec sa Romom
12-04-2016, 06:30 PM
Dobro, koji kurac ga uvodi u 90-oj a zna da ima zuti??? Totalno bespotreban potez. Jedna od rijetkih gresaka Montelle.
Gledao sam Romu i bojim se da su veliki favoriti. Trebat ce nam nevidjeno dobra igra i puno srece ako mislimo ne izgubiti a kamoli pobijediti.
12-04-2016, 06:50 PM
(12-04-2016, 06:30 PM)MEMO Wrote: Dobro, koji kurac ga uvodi u 90-oj a zna da ima zuti??? Totalno bespotreban potez. Jedna od rijetkih gresaka Montelle. Uh danas sam utakmicu odgledao u vrlo teskom polozaju. Tokom rucka sa zeninom rodbinom na telefonu. Upravo je i bila onakva kakvom sam je ocekivao. Vrlo teska i protiv ekipe koja igra igru vrlo komplikovanu za trenutni sastav Milana odnosno ima trojicu na protivnickoj polovini samo u slucaju kontranapad ( vrlo slicno partiji Milan Udinese). I opet smo uspjeli dobiti i sto je jos vaznije preokrenuti rezultat - drugi put ove sezone. Proteklih sezona, zadnje tri mislim da smo to uspjeli samo jednom ili dva puta. Tu se najbolje vidi u kakvom stanju je ekipa. Mislim da cemo Romu puno lakse pobijediti ( ukoliko se vrati Bonaventura i nadje se neko ko ce dati Kuckin doprinos). Roma je jedna klasicna seljacka italijanska ekipa kojoj je pored svega i odbrana izmorena fantasticnom partijom blistavog Milinkovic Savica danas. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|