Milanezi s Balkana
ok e ekipoo , sada treba onii saasuoloo da ih potrpamooo toliko ih mrazimm da ne mogu da ih zamislimm pre dve godine su me skinuli na listic za 100 eura , milan kat e vodio 2 - 0 ili tako nesta pa onaj berardi e postigao hat trick ,, ja ovu godinu su nas uzelii mesto liga evropa ,, sat treba se odigrati hrabro , zustro bez respect i malo nek se i publica vrati imamo dobrii rezultati za pocetakk trebace pomos iz tribine
pa posle immaoo onih magarca kot nihh igramo lepoo i dobroo prolazimo nece biti problemm ,, pa posle nek se dopinguvaju za gubrentus

a ovoo so sudije NO Coment

Forza >>>
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Ukratko. Prvo pol lose, drugo bolje. Sudac nas "opet" ostetio. Igracima ne zamjeram puno. Borili su se, a to mi je bitno. Ali imam feeling da sa ovakvom igrom nebi nikad pobijedili u firenzi. Sveukupno gledajuci fiorentina je imala vise od igre, bolja vecinu meca i vjerovatno su nezadovoljni bodom. Najvise zbog fulanog penala. Ajde malo srece i za nas. I zakljucak: bod ko kuca, ja zadovoljan. Ln.
Reply
Ljudi zaboravljate pre tog penala da je Paleta napravio jedan, krajnje debilnim povlačenjem Kalinića, još mu i usnu razbio, tako da je ono bila čista kompenzacija.
Iskreno kod Montele prvi put vidim još od Alegrija neku čvrstinu u ekipi, bez naglih žutih minuta i gubljenja na najdebilnije moguće načine. Imamo prosečnu igru ali u kontinuitetu bez padova. Naši defanzivci naprave gomilu individiualnih grešaka i opet smo 3 meča bez primljenog gola. Doduše i Donaruma za sada kida, možda i najviše od svih golmana pokazao do sada.
Suso i Niang imaju određene barijere, ako Montela to sredi mogu da budu siloviti, pogotovu ovaj drugi, ja ne znam šta je njemu u glavi ali još od Barselone i one stative ne zna zicer da iskoristi.
Devilcool
Reply
Kakva utakmica takav i rezultat. Da je neko pre utakmice ponudio remi verujem da bi svi uzeli... ali posle onog sinoc bod deluje nekako malo. Nista specijalno Fjorentina nije pokazala ,za mozda sitnu nijansu bolji od nas ukupno. Tih 0-0 je mozda i najrealniji rezultat ,ali opet steta jer moglo se uzeti i sva 3 boda ,hvala nekima na tome.
Sudjenje ,sta reci. Kad se ponovo povrati ugled kluba i kad budemo imali pravog kapitena da nas zastupa na terenu a ne smrdljivog montoliva i to ce se vratiti u normalu.
Uglavnom misija skupljati sto vise bodova do januara pa onda uz pomoc para(ako zaista postoje) dovesti normalne veznjake i krenuti u nesto ozbiljnije - se za sada odvija u dobrom smeru.
Ne zavaravajte se da ova ekipa ima kapacitet da celu sezonu izgura na nivou ove zadnje 2 utakmice.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
http://www.football-italia.net/92039/gal...as-matured
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Nemojmo se zavaravati, nerijesno u Firenzi je za ovu limitiranu ekipu ravno osvajanju Lige prvaka za neke bolje Milanove generacije.

Nakon ove 3 utakmice treba biti realan i reci da je Montella napravio dobar posao. Sedam bodova bez primljenog gola. Apsolutni vrhunac ove momcadi.
Reply
Ja od ove ekipe ocekujem bar kvalifikacije Lige prvaka. Ovi ostali su jos gori od nas. Ako nas sreca pogleda zasto ne i vise jer je Juventus dolaskom Higuaina u potpunosti disbalansiran.
Reply
Potezanje u 16 m je normalna stvar u Seriji A, pa nije Spanija..to je samo Colina svirao penale...

@Kakabanja cestitam na optimizmu i poz razmisljanju Smile ...

Malo podataka...
- Milan je po prvi put još od 2013. godine uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom tri utakmice zaredom.
- Calabria je u cijeloj prošloj sezoni za Milan upisao 380 minuta, dok je poređenja radi ove sezone u samo 6 kola upisao 280 minuta za klub
- Jos juce sam pisao da je ovo najmladji Milan u zadnje 30 godina i to je ono sto mene najvise raduje... namjladji po godinama u linijiama : Donnaramma 17,Gabriel 23,Plizzari 16(golmani) Calabria 19, De Sciglio 24,Gomez 23, Ely 23, Romagnoli 21 (odbrana), Bertolacci 25, Locatelli 18, Pasalic 21 (vezni red), Niang 22, Suso 23 (napad)
- Nisam siguran ali mislim da imamo 3 najmladja golmana u seriji A, takodjer nikad prije u klubu nisu bili ovako mladi golman, o Gigiju ne treba trositi rijeci, Gabriel je odlican golman, ali Plizzari je kazu najveci talenat od svih golmana, vise ga hvale od Gigija, kazu da ima strasnu tehiniku branjenja jer nije nesto posebno visok
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(09-26-2016, 05:57 PM)kakabanja Wrote: Ja od ove ekipe ocekujem bar kvalifikacije Lige prvaka. Ovi ostali su jos gori od nas. Ako nas sreca pogleda zasto ne i vise jer je Juventus dolaskom Higuaina u potpunosti disbalansiran.

Sad sam vec siguran da se zajebavas tu s nama. Nakon prve recenice sam posumnjao da se salis, ali me je zadnja totalno uvjerila.

A kad vec uzmemo scudetto ove sezone, zasto bi se tu zaustavili? Pa idemo onda i po Ligu prvaka sljedece sezone. A kad smo vec tamo, zasto bi pak tu stali? Idemo i obraniti naslov Lige prvaka.

Samo je nebo granica ovom sastavu. Da, Higuain je disbalansirao Juvetus. Tu je nasa prilika.

Pa ti si stand up komicar.
Reply
Pogledas li ti kakvu utakmicu serie A. Ne kažem da smo bolji od Juventusa ali ovi ostali su presmiješni. Napoli da osvoji titulu sa Milikom??? Njima treba Maradona za titulu a i tada su je jedva osvojili. Tako piši propalo. Roma osvaja titulu u 30-godišnjem ciklusu i mislim da se zvijezde tu još nisu poklopile, u svakom slučaju ne sa Spaletijem i Totijem. Inter je presmiješan. Kandreva, Medel, Melo, Banega, Kondogbia i halooo Epic Brozo. Kad pogledaš ove koji sigurno nikad ništa neće osvojiti a jebi me ako iko ima manje od 3 miliona platu godišnje onda Galijani izgleda još veći genije nego što jeste. Ovo ostalo je u rangu Hajduka.
Tako da samo malo sreće treba u odnosu na Juve i titula nije daleko.
Reply