Milanezi s Balkana
(09-19-2016, 01:30 PM)geoff Wrote: Pa daj molim te, kako mozes staviti Montoliva i simbol Milana u istu rečenicu?!

Onog trenutka kad taj antitalenat otperja iz kluba, više se nitko neće niti sjetiti da je taj ikada nosio crveno crni dres. A ukoliko i bude takvih koji će u sjećanje prizvati te bravurozne partije, tima će biti neugodno.

Ako zaista pratis Milan od te godine koji si naveo, siguran sam da mozes najbrojati ne 50 već 100 važnijih igrača Milana u tih tridesetak godina.
Koliko ih ja god mogao nabrojati to ne ponistava cinjenicu da je Montolivo u ovom trenutku kapiten i kao takav simbol Milana.
Reply
Kapitan jest, simbol, jebiga, nijeSmile

Niti će ikada biti. Misliš da će u budućnosti posjetitalji u Casa Milan stajati ispred njegovog portreta i diviti se prošlim vremenima? Jedino u kutku za luzere, bit će uramljen kao kapiten najgoreg Milana u novijoj povijesti.
Reply
Ako tebe Kakabanja vredja iznosenje istine o Montolivu onda jbga Big Grin
Za trenere donekle mozemo da se slozimo. Niko od njih nije bio dostojan klupe Milana. Uprkos tome neki su se koliko-toliko snasli i ostavili nekog traga. E sad ,ko je doveo te trenere? Ti? Ja? Dovela ih je uprava na ciju adresu bi takodje da zabranis svaki vid kritike.
A gledaj sad ,taj tvoj cenjeni Galijani kojeg obozavas do granice dijagnoze i jos cenjeniji Berluskoni su u jednom trenutku procenili da je "interov smecar" (kako volis reci) odlicno resenje za klupu Milana. Znaci ta "cinjenica" nije smetala tim... tim... tvorcima Milana ,a ti ,rab njihov ponizni si se usudio da javno izrazis nezadovoljstvo tom odlukom? Big Grin Zar ti ne bi svojom logikom morao prvi da pozdravis imenovanje tog trenera? Ili ,kako je moguce da im ne zameras sto su ti doveli "kletog interistu" na klupu? Sta ,njima bio dobar tebi nije? Veci si navijac od "neprikosnovenih" B&G?
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
naovdno imam problema sa bekovima sa sutrasnu utaknicu , monrela razmotra mogucnost i Poli da zaigra desno
ste se desava sa de siglio kat se povredio :?
igrace ot prvi minut Locateli a kao Pasalic jos nie spreman da zapocne utaknicu ,, pa kako e to mozno , nie li bio na pripremi ili bio ozledjen ?
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Pasalic je povredjen od februara meseca. Ali je isla prica da ako se na medicinskom ustanovi da povreda nije u potpunosti sanirana - pozajmica nece biti realizovana. Obzirom da smo ga doveli ,bemliga.
A za bekove znam da je De Sciglio pokupio neku laksu povredu pred mec sa Sampdorijom i zato nije bio u timu ,moguce da se jos nije skroz oporavio... Antonjelija su protiv Udinezea izneli s' terena sa kragnom oko vrata ,saopsteno je samo da nije slomio vrat i da nema napuklih prsljenova ali nije precizirano dokle ce odsustvovati. Onaj Vangioni ,pitaj Boga sta je sa njim...
Reply
(09-19-2016, 01:49 PM)geoff Wrote: Dobro, i gdje si ti sad demantirao moje misljenje kako je Montolivo los i nedostojan kapetanske trake Milana?

Da su igrali drugi igraci i da je Milan bio los, onda bismo njih kritizirali.

Kroz talijansku je reprezentaciju proslo stotinjak igraca u zadnjih deset godina, a ne vidim da Montolivo ostavio ikakav trag.

Kroz Milan je proslo set, šest trenera i bas su svi totalane neznalice koje ne znaju gdje smjeestiti veleuma Monotliva.

Za pare se, narvno slazem. Koliko para, toliko muzike. Kad nemaš para, strategiju ni cilj, kapetan ti je Montolivo.

Sta ja tebe u stvari trebam demantovati. Da je kapiten??? Da je kao takav simbol Milana kakav god on bio??? To je samo po sebi tako. To je cinjenica, fakat, crno na bijelo.
Sad ovo da li je los. Da ako ga poredimo sa top igracima mada njih nema bas puno. Ali ako ga poredimo sa 95% igraca iz Serie A onda i nije cak sta vise. Dosadasnji treneri pod kojima je igrao znaci Pipo a pogotovo Mihajlovic su bili teske neznalice. Alegrija tu ne ubrajam jer taj lik je nas odlicno vodio 3 godine a u cetvrtoj j je platio danak lige prvaka odnosno kad ekipa koja se takmici u koliko toliko jakoj ligi u sljedecoj placa danak ako ne podupla igrace odnosno ako na svakom mjestu nema bar 2 kvalitetna igraca. A mi nit smo imali kvalitet nit smo to imali poduplano. Malo smo prodisali kada smo ispali iz lige prvakabi otud ona fama o Seedorfu i ona prica treba promijeniti 3/4 ekipe.
Reply
(09-19-2016, 03:11 PM)Sampinjon Wrote: Ako tebe Kakabanja vredja iznosenje istine o Montolivu onda jbga Big Grin
Za trenere donekle mozemo da se slozimo. Niko od njih nije bio dostojan klupe Milana. Uprkos tome neki su se koliko-toliko snasli i ostavili nekog traga. E sad ,ko je doveo te trenere? Ti? Ja? Dovela ih je uprava na ciju adresu bi takodje da zabranis svaki vid kritike.
A gledaj sad ,taj tvoj cenjeni Galijani kojeg obozavas do granice dijagnoze i jos cenjeniji Berluskoni su u jednom trenutku procenili da je "interov smecar" (kako volis reci) odlicno resenje za klupu Milana. Znaci ta "cinjenica" nije smetala tim... tim... tvorcima Milana ,a ti ,rab njihov ponizni si se usudio da javno izrazis nezadovoljstvo tom odlukom? Big Grin Zar ti ne bi svojom logikom morao prvi da pozdravis imenovanje tog trenera?  Ili ,kako je moguce da im ne zameras sto su ti doveli "kletog interistu" na klupu? Sta ,njima bio dobar tebi nije? Veci si navijac od "neprikosnovenih" B&G?

Misli tvoje istine, istine slobodnog svijeta ili cega vec.
Sad o Mihajlovicu. Ako nadjes ijedan post kontra njega prije utakmice sa Udineseom prosle godine ja se samobanujem. Prva sumnja se je javila na utakmici sa Interom, jedinoj koja se ne treba izgubiti. Gubimo 1:0 i strateg vadi Baku. Poslije toga vodimo poluvrijeme 3:0 i onda vadi Kalabriju, kako kaze da dobijemo na visini, i jedva zavrsavamo 3:2. Poslije toga je istorija. Dobijemo 2 i kad se trebamo pribliziti on sasere ili sa sastavom ili sa izmjenama ili totalno nepripremljen u udje u utakmicu. Cini minse da si ti na moje pitanje zasto izmjeni Kalabriju u jednom postu poslije rekao takonti je to kod Mihajlovica nekad baci grah pa sta ispadne.
Sto se tice Adrijana i Silvija i odabira. Oni su birali prema onome cime su raspolagali. Mada i najveci grijese.
Uostalom isao je prvo Saki pa Kapelo pa onda greske Tabarez, Saki, Kapelo Zakeroni, Fatih Terim pa onda opet uspjeh Anceloti te ne tako los Alegri. Onda opet slijede neuspjesi do Montele. Kakav ce.on biti...
To ti je 30 godina Adrijana i Silvija.
Reply
Zamisli Big Grin Tako uspesni a toliko gresaka oko trenera ,ccc Big Grin
Ja jesam rekao ono za Mihajlovica ,cak mi se pre pocetka sezone cinio kao los izbor(mozda sam cak i to rekao a mozda nisam ,ne secam se tacno) ,ali me je covek demantovao.Posle vega ,ne smatram vise da je bio los izbor. Daleko i od toga da je bio idealan ,ali los svakako nije. S kim je s cim je radio ispalo je jos dobro. Dobili smo (zahvaljujuci njemu) par mladih igraca koji ce u buducnosti vredeti mnogo u igrackom smislu. Bio je na putu da nas uvede u Ligu Evrope ,do neke mere nije dozvoljavao onima sa vrha da mu se skroz mesaju u posao i to je to.
Za neuspeh prosle sezone je jedan i iskljucivi krivac - Berluskoni. Prva stvar ,kad je Mihajlovic koliko toliko konsolidovao ekipu i pocela serija dobrih rezultata(cak su se i ovde pocele praviti kalkulacije koliko ko ima bodova ,gde bi ko mogao da se oklizne ,koje bi mesto moglo da se uzme... hocu reci ,probudio se optimizam u nekim ljudima) ,konj je onda zvao i podrzao Balotelija za prvi tim iako nije postojala realna osnova za nesto takvo ,naravno tim je posle toga upao u dubiozu ,mentalnu i rezultatsku (a kako i ne bi)... Cak se i od toga pocelo oporavljati i onda je opet Berluskoni resio da smeni trenera u najgorem mogucem trenutku ,potpuno neopravdano ,i to nas je na kraju kostalo izlaska u Evropu ove godine.Bruki je u par kola uspeo sa +4 doci na -6 u odnosu na Sasuolo. Delom svojim neiskustvom a delom moralnim posrnucem ekipe posle onog sramnog cina smene trenera ,a najvecim delom jer je odlucio da bude poslusnicko stene koje je furalo famoznu Berluskonijevu 4-3-1-2 formaciju koja je dokazano donosila nista sem neuspeha. Evo ,ja se stvarno ne secam mnogo trenera za kojima su neki igraci bukvalno plakali kad su smenjeni...
Vodili smo mi 3-0 i sa Montelom(Torino) pa jos jedvitije zavrsili sa 3-2. O izmenama i taktici protiv istog tog Udinezea pre nedelju dana ,bolje da ne pricamo. Onu utakmicu bi totalni amater bolje vodio.
Reply
(09-19-2016, 05:25 PM)Sampinjon Wrote: Zamisli Big Grin Tako uspesni a toliko gresaka oko trenera ,ccc Big Grin
Ja jesam rekao ono za Mihajlovica ,cak mi se pre pocetka sezone cinio kao los izbor(mozda sam cak i to rekao a mozda nisam ,ne secam se tacno) ,ali me je covek demantovao.Posle vega ,ne smatram vise da je bio los izbor. Daleko i od toga da je bio idealan ,ali los svakako nije. S kim je s cim je radio ispalo je jos dobro. Dobili smo (zahvaljujuci njemu) par mladih igraca koji ce u buducnosti vredeti mnogo u igrackom smislu. Bio je na putu da nas uvede u Ligu Evrope ,do neke mere nije dozvoljavao onima sa vrha da mu se skroz mesaju u posao i to je to.
Za neuspeh prosle sezone je jedan i iskljucivi krivac - Berluskoni. Prva stvar ,kad je Mihajlovic koliko toliko konsolidovao ekipu i pocela serija dobrih rezultata(cak su se i ovde pocele praviti kalkulacije koliko ko ima bodova ,gde bi ko mogao da se oklizne ,koje bi mesto moglo da se uzme... hocu reci ,probudio se optimizam u nekim ljudima) ,konj je onda zvao i podrzao Balotelija za prvi tim iako nije postojala realna osnova za nesto takvo ,naravno tim je posle toga upao u dubiozu ,mentalnu i rezultatsku (a kako i ne bi)... Cak se i od toga pocelo oporavljati i onda je opet Berluskoni resio da smeni trenera u najgorem mogucem trenutku ,potpuno neopravdano ,i to nas je na kraju kostalo izlaska u Evropu ove godine.Bruki je u par kola uspeo sa +4 doci na -6 u odnosu na Sasuolo. Delom svojim neiskustvom a delom moralnim posrnucem ekipe posle onog sramnog cina smene trenera ,a najvecim delom jer je odlucio da bude poslusnicko stene koje je furalo famoznu Berluskonijevu 4-3-1-2 formaciju koja je dokazano donosila nista sem neuspeha. Evo ,ja se stvarno ne secam mnogo trenera za kojima su neki igraci bukvalno plakali kad su smenjeni...
Vodili smo mi 3-0 i sa Montelom(Torino) pa jos jedvitije zavrsili sa 3-2. O izmenama i taktici protiv istog tog Udinezea pre nedelju dana ,bolje da ne pricamo. Onu utakmicu bi totalni amater bolje vodio.

Zamisli da nisu grijesili sa trenerima, sta bi tek onda osvojili. 
Sto ce stratega Granate tice lik je prosle godine upropastio entuzijazam stvoren nakon potrosenih 90 miliona. Takodje je uprospastio bar 2 igraca Bertolacija, koji je bio velika nada Italije igrac koji je sezonu prije imao najvise asistencija u Serie A te Adriana standardnog prvotimca i prvog strijelca Sahtjara. Takodje nista nije uradio sa Romanjolijem koji apsolutno nista nije napredaovao te mislim da ke najveca greska Galijanija u zadnjih 3 4 godine to sto ga nije prodao ako je Celzi nudio one pare. Mogli smo barem imati 2 ista onakva igraca. Ko je prije 2 godine gledao primaveru te pratio izjave Galijanija krajem te sezone znao je da Kalabrija ide u prvu ekipu tako da to nema veze sa Mihajlovicem. Cak nisam siguran da je nakon Udinesea prosle godine i nesto odigrao. 
Za Donarumu mu svaka cast sto je imao muda da ga stavi na gol mada je Lopezu bilo vrijeme za klupu. Opet kazem trebalo je muda staviti dijete na gol. Takodje mu svaka cast i to je najvise sto je uradio za Milan u prosloj sezoni, na izbacivanju iz sastava De Jonga a na taj nacin i iz Milana jer je to za mene najprecjenjeniji igrac koji je u zadnje vrijeme igrao za klub. Takodjer pod Mihajlovicem Milan je igrao ubjedljivo najgori fudbal od kada ja pratim. 
Vidim najvljuju i klupu sutra za Bonaventuru sto je super.
Reply
E nek' smo procitali od tebe pohvalu za Mihajlovica ,sad mirne duse mozemo pobediti Lacio sutra. Big Grin
Reply