Milanezi s Balkana
Ja sam se samo nadovezao na tvoje pominjanje "nedodirljivih" aludirajuci na Montelinu izjavu kako ce svi koji igraju lose biti zamenjeni bez obzira na status. Ako Montolivo ne igra lose onda ne znam ko igra.
A te price kako ce da se desi ovo ili ono ako Montolivo ne igra ,kako ce nastupiti smak sveta ,pasti asteroid u Pacifik ili ne znam sta ,to je ono kao kad ti kazu nemoj piti kafu izrasce ti rep. Eto bahatog Kucke nazad sa suspenzije - Kucka ,Bonaventura ,Sosa. Ko god da uzme mesto Montolivu u sastavu NE MOZE odigrati gore od njega pa taman da stavis jebenog ABATEA da igra na Montolivovoj poziciji - NE MOZE odigrati gore od njega. A klinci neka grese ,samo napred ,iz tih gresaka ce nauciti nesto - ovaj nece nikad. Radje mi njih gledati kako grese nego ono govno.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Pa eto ipak je izgleda covjek doslijedan, reko je da se radi o rotacijama. Za Lazio valdja sprema Locatelia umjesto Montoliva Smile
Reply
Ma nek udje Montella sam protiv Lazia, od Montoliva ne moze biti gori.

I jebem ja trenera koji trenira strogocu na najboljem igracu u ekipi. I sto je jos bolje, bude popljuvan od istog koji postigne gol cim ga uvede.
Reply
I zasto Pasalica nema u kombinacijama za vezni red? Od trenutno kadra ne moze biti gori...
Reply
Navodno se stvarno na treningu uigrava formacija Kucka Lokateli Sosa a na bekovima Kalabrija i De Siljo.
Reply
Ako dobijemo imati ćemo isto bodova kao Juventus, odnosno 1 bod manje od prvog mjesta tako da mislim da imamo sasvim zadovoljavajuči početak sezone. Također ako naš Masimo odere Torino onda je vrlo moguće da će se oni naći ispod crte na tabeli te će vrlo vjerovatno početi nezadovoljstvo igrača prema smećaru.
Reply
Pa imaju i drugi da igraju, ti nama racunas unaprijed bodove, kao da ce poslije utorka nastupiti neka kataklizma Tongue
Reply
Napisao sam ako dobijemo. A ne vidim razlog zasto nebi dobili.
Reply
Izgleda Sinisa tebe i uspavljuje i budi Big Grin Zadnja misao pre nego zaspes i prva nakon sto se probudis Big Grin I Torino si poceo pratis zbog njega Big Grin
Reply
Granata mi je druga ekipa u Italiji tako da ih skoro redovno pogledam. A ako se ovdje moze pljuvati, najblaze receno, po kapitenu Ac Milan ja mogu izraziti nezadovoljstvo prema covjeku koji je sa Milanom vezan 40-tak utakmica i to kao vrlo los trener. Naravno inspirirao me je tvoj nedavni zluradi post, prije utakmice sa Sampdorijom.
Reply