Obistinilo se ono sto je sampinjon najavio: da udje Bacca i rijesi utakmicu. Pa koji je to samar ovom retaju na klupi, budala je trenirala strogocu na njemu, a bez Bacce ovi slepci ne bi zabili gol da se igra do ponedjeljka.
Koji to moraa biti glupan pa se tako inatiti na najboljem igracu koji je cijelo vrijeme maksimalno profesionalan, pristojan i korektan.
09-17-2016, 12:03 PM
(This post was last modified: 09-17-2016, 12:07 PM by Sampinjon.)
Sad ce ici ona tuzna prica "Nemam ja problem sa njim stavio sam ga na klupu da izazovem reakciju i sve je ispalo kako sam se nadao"
Sve mi nesto lici da je taj aeroplan u niskom letu i da postoji ozbiljna verovatnoca da udari u neko brdo i skrsi se.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Tresla se gora, rodio se miš
Eto toliko o Montelijevim rijecima: dolaze velike promjene. Nece vise igrat igraci s imenom. Kao sto sam i rekao Montolivo opet igra. Izbacio Baccu i ovaj mu zabije gol. Nosi se ti montela u 3 lijepe.
Nisam gledao tekmu, a necu ni u utorak jer me ne zanima. Sta ina gledat ista govna svake godine? Mislio sam da ce sad donijet neke promjene kad se naljutio, al vidim da ce i protiv Lazia izaci isti sastav: propalitet.
Moje pitanje: kad Montela razmislja da otkrije nekog novog igraca za nas tim? Jer meni ovo smrdi na isti slucaj kao i sa Seedorfom i Pippom, sve neke licnosti a slusaj kao pekinezer gazdu Silvija i Gallijanija. Ponavljam: sinisa je nazalost nas zadnji pravi trener kojeg smo imali i koji je znao koristit igrace koje je imao na raspolaganju. Ovo ostalo pocev s Allegrijem je cisto smece.
A eto taj Allegri radi ista govna u Juveu kao i ovdje: onakvog Pjanica (Saponaru) ostavlja na klupi da bi mu Asamoah (Montolivo/Muntari) igrao. Kazem vam sranje od trenera: panchina di merda.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Mislim da bi nam se sredina raspala bez Montoliva, koliko god on bio loš i to ne ličilo ni na šta, mi zaista nemamo vezne igrače za ekipu koja planira da bude u tipa prvih 10, ni jednog takvog. Ali sam svakako za to da se da prilka npr. Pašaliću pa i po cenu da se obrukamo...
A neki će valjda sad shvatiti da je Siniša bar nešto učinio za tim i bio drugačiji od svih ovih trenerskih figurica prethodnih godina.
09-17-2016, 02:20 PM
(This post was last modified: 09-17-2016, 02:23 PM by Sampinjon.)
Jbga ,za to je zasluzan "najveci od svih" ,sistem kupuj na kilo za napad i odbranu ,sredinu ko jebe ,sta ce nam to uopste? Jel' cuo neko za ekipu koja koristi sredinu terena? Naravno da nije . Natrpao je tih bekova i napadaca zadnjih godina kao da mu zivot zavisi od toga a za sedinu i krila je cuo verovatno jedino za pileca na zaru i sredinu od hleba u kombinaciji sa eurokremom.
Pobjeda Milana, uzbuna na forumu fudbalskih znalaca. Neprocjenjivo. Cak je koristen argument da nam je sudija navukao pobjedu i to nakon nedosudjena dva cista penala.
09-17-2016, 05:16 PM
(This post was last modified: 09-17-2016, 05:17 PM by Maji_TZ.)
Jebg treba kritikovat ali treba nekad i pohvalit...Montella je ostavio Baccu na klupi zato sto je pritupu njegov protiv Udinesea bio ocajan, cak nije ni trcao kao sto zna plus je srao na treningu...nek ga je izostavio da se zna da niko nije nedodirljiv...Juce kad je usao vidila se zelja da se dokaze i pokaze to nam i treba
Ova ekipa samo treba da suplja bodove pa kako god...juce smo bili losi ali dobili...protiv Napolia uopste nije izgledalo lose al smo porazeni...sve dok e dodju iole ozbiljni igraci ova ekipa ce ovisiti od pojedinaca, kad nam krila ne igraju od naseg fudbala nema nista...
Sinoc nam nisu svirana najmanje 2 penala i bezze sto to niko ne spominje, okej offside nije bio tj bila je granica i tesko je bilo vidjeti...ali ona dva penala sviralo bi 9 od 10 igraca...
Jos jedna stvar koliko god da ja ne volim sto Palelta igra u prvoj postavi jer je igrac kojem je krajnji domet Atalanta, on je najsigurniji nas stoper, dobio jeste crveni ali je u zadnja dva kola odigrao odlicno i spasio par pogodaka...
Takojder Sosa, 31 god nije igrac za Milana sve tacno, ali i takav u veznom redu bolje partije pruza od Montoliva i Bertolaccia i to kad je u pitanju i napad i odbrana...
Ne kazem da su dobra pojacanja da su dobri igraci samo kazem o pristupu njihovom i o tome kakvi su ostali ne igraci vec neigraci ....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Kao satro nema nedodirljivih a Montolivo prasi li prasi... cak ne sme ni da ga izvadi iz igre pre kraja utakmice koliko nema nedodirljivih. Aj' da vidimo te famozne "Rotacije" o kojima je pricao sinoc na konferenciji. Bas me zanima kad ce doci red na neke da se "Zarotiraju".
Ja sam uvek pričao da je Paleta inteligentan defanzivac, ali jbg nikad dovoljno talentovan da vredi više.
Sinoć sam prvi put gledao Sosu i slažem se, deluje mi kao najmanje loš među ovim što imamo.
@Sampinjoj pogresno si me shvatio....Montoliva da izbacis 15 utakmica ili da igra 15 utakmica on ce opet 16 upropastit na terenu...on nije klasa...Bacca je klasa i trebalo ga je samo malo prodrmat...
Montella vise opcija u rotaciji ima u napadu realno...vidio si Locatellia i Calabrie kako grijese i ispadaju jer su starsno mladi momci sto je sasvim norm, ali mi je plus da im pruzi sansa to je jako pohvalno ... Mihi sam radi Gigi do kraja zivota zahvalan na tome...tako je dobro da ih gura...
Montolivo jedino nece igrat ako bude suspendovan to je svima jasno...
Al mi cudno sto niko ne komentarise one penale za Milan
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...