09-01-2016, 12:43 AM
Idemo na titulu lapadula najbolji strelac lige, Fernandez asistent
Poslano sa mog HTC One A9 koristeći Tapatalk
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-01-2016, 12:43 AM
Idemo na titulu lapadula najbolji strelac lige, Fernandez asistent
09-01-2016, 01:39 AM
Hahahah volim i ja ironiju, jos vise sarkazam
Mislim da mi na Balkanu posebno imamo smisla za to zbog istorijskih okolnosti Treba se nekako oraspoloziti u teskim trenucima
09-01-2016, 08:15 AM
Ovo je bio mercato u rangu Pescare. A takav ce biti i rezultat na kraju sezone. Kakvi ce sve antitalenti moci jednog dana pricati djeci i unucima kako su nosili dres Milana i pritom jos bili placeni...
09-01-2016, 10:39 AM
kat pare stigne iz kineza , ima li nekakvi sansi da i mi si vratimo Thiaga Silva isto kao Chelzi uradili , Thiago bice u vrhunac forme 32plus godina
i market vrednost nie mu golema 15 mil
Meni je najtuznije sto mi navodno idemo na Ligu Sampiona a za takvu misiju dovedes igraca iz Fjorentine (ispred koje moras biti na tabeli da bi se docepao te LS) koji je toliko "dobar" da nema mesta u prvom timu te iste Fjorentine i kojem je top destinacija bila Kaljari. I posle trener kriv.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
09-01-2016, 12:07 PM
Pa dovoljna je cinjenica da su nama igrace oduzimali Roma, Inter i Napoli. A mi otimali igrace Cagliariju i Perugi. Eto koji nivo igraca smo doveli. Bas sto neko od vas rece, nismo mi vise pozeljna destinacija
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
09-01-2016, 12:58 PM
Za slucaj da neko nije video na stranom forumu gde je Reza postavio ,mislim da sasvim realno oslikava stanje stvari.
09-01-2016, 04:07 PM
Hahahhaha
Al' ljudi koj vam je, klub je napokon prodat i jedino je bitno da vidimo šta će novi vlasnici uraditi. Pa zar bi iko stvarno želeo da je ova uprava imala novac ovo leto, to bi otišlo u vazduh i napravilo dodatne probleme. Ovako smo doveli par propaliteta koje ćemo dogodine već pokušavati da uvalimo nekom ali rešiće se to.
09-01-2016, 04:32 PM
Ti momci su malo i glupi, jer sedenje na klupi, pa makar u Juveu, je sedenje na klupi, ako postoji ekipa u kojoj bi mogli da pokrenu nesto za sebe i nju, to je Milan, onako Dzeri Megvajerovski, Pjanic sada sedi ceka da se neko povredi, bio je neizostavan u Romi kao sto bi bio i kod nas, koliko ce Pjaca igrati minuta, jeste mlad, ali koji levi, zar mu nije bolje da bude standardan u nekom slabijem klubu, nego da gleda jebace Higuaina i Dyabalu kako silje djoku po terenu, ovaj nas usranko bi bar imao sansu da igra, jer su i Lihtstajner i Dani Alves pomatori, ovi ostali su se, cini mi se dobrano zajebali.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Ovi iz Kaljarija tvrde da je u transferu Matigola ucestvovao "Mister" Kosetino (koji je inace pre mesec dana partijao na Ibici sa Galijanijem slaveci njegov rodjendan) kojem je zabranjen rad u fudbalu. Ako je istina bilo bi lepo da isplivaju i neki konkretni dokazi ako ih ima sto bi moglo pozvati Galijanija i na krivicnu odgovornost. Milan oficijelno demantuje.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|