Milanezi s Balkana
Idemo na titulu lapadula najbolji strelac lige, Fernandez asistent

Poslano sa mog HTC One A9 koristeći Tapatalk
Reply
Hahahah volim i ja ironiju, jos vise sarkazam Tongue Mislim da mi na Balkanu posebno imamo smisla za to zbog istorijskih okolnosti Big Grin Treba se nekako oraspoloziti u teskim trenucima Smile
Reply
Ovo je bio mercato u rangu Pescare. A takav ce biti i rezultat na kraju sezone. Kakvi ce sve antitalenti moci jednog dana pricati djeci i unucima kako su nosili dres Milana i pritom jos bili placeni...
Reply
kat pare stigne iz kineza , ima li nekakvi sansi da i mi si vratimo Thiaga Silva isto kao Chelzi uradili , Thiago bice u vrhunac forme 32plus godina Big Grin i market vrednost nie mu golema 15 mil
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Meni je najtuznije sto mi navodno idemo na Ligu Sampiona a za takvu misiju dovedes igraca iz Fjorentine (ispred koje moras biti na tabeli da bi se docepao te LS) koji je toliko "dobar" da nema mesta u prvom timu te iste Fjorentine i kojem je top destinacija bila Kaljari. I posle trener kriv.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Pa dovoljna je cinjenica da su nama igrace oduzimali Roma, Inter i Napoli. A mi otimali igrace Cagliariju i Perugi. Eto koji nivo igraca smo doveli. Bas sto neko od vas rece, nismo mi vise pozeljna destinacija
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Za slucaj da neko nije video na stranom forumu gde je Reza postavio ,mislim da sasvim realno oslikava stanje stvari.

Reply
Hahahhaha

Al' ljudi koj vam je, klub je napokon prodat i jedino je bitno da vidimo šta će novi vlasnici uraditi. Pa zar bi iko stvarno želeo da je ova uprava imala novac ovo leto, to bi otišlo u vazduh i napravilo dodatne probleme. Ovako smo doveli par propaliteta koje ćemo dogodine već pokušavati da uvalimo nekom ali rešiće se to.
Devilcool
Reply
Ti momci su malo i glupi, jer sedenje na klupi, pa makar u Juveu, je sedenje na klupi, ako postoji ekipa u kojoj bi mogli da pokrenu nesto za sebe i nju, to je Milan, onako Dzeri Megvajerovski, Pjanic sada sedi ceka da se neko povredi, bio je neizostavan u Romi kao sto bi bio i kod nas, koliko ce Pjaca igrati minuta, jeste mlad, ali koji levi, zar mu nije bolje da bude standardan u nekom slabijem klubu, nego da gleda jebace Higuaina i Dyabalu kako silje djoku po terenu, ovaj nas usranko bi bar imao sansu da igra, jer su i Lihtstajner i Dani Alves pomatori, ovi ostali su se, cini mi se dobrano zajebali.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
Ovi iz Kaljarija tvrde da je u transferu Matigola ucestvovao "Mister" Kosetino (koji je inace pre mesec dana partijao na Ibici sa Galijanijem slaveci njegov rodjendan) kojem je zabranjen rad u fudbalu. Ako je istina bilo bi lepo da isplivaju i neki konkretni dokazi ako ih ima sto bi moglo pozvati Galijanija i na krivicnu odgovornost. Milan oficijelno demantuje.
Reply