Milanezi s Balkana
Problem Milana nisu ni sudije( mada smo imali poprilicno lose sudjenje u dvije tekme), ni treneri (kako god se on prezivao) ....

PROBLEM MILANA JE PREVISE, PONAVLJAM PREVISE POLOVNIH IGRACA U EKIPI....jednostavno ti momci nisu u stanju da igraju dobro u kontinuitetu, jedni cak ne mogu da povezu dobra dva poluvremena u istoj utakmici i to je to...prosta matematika...kad budemo gubili, gubit cemo kao juce, kad bude pobjedjivali odlucice majstorije pojedinaca ili ce nekom srecom bas taj dan ti polovnjaci smanjiti greske...o cemu pricam:
Evo ja se nadam da smo svi odgledali ove prve dvije tekme...prvi primjer Abate i Kucka...protiv Torina odlicna partija, nije mogla muha proci po desnoj strani, Abate u napadu odlican, nudio se, otvarao stranu plus asist za gol ...medjutim protiv Napolia ziva katastrofa, sve sto su pokusali Napolitanci preko nase desne strane je proslo, sve golove smo primili preko te strane, Kucke nema u odbrani, Abate izljece i ljudi imaju 20-30 m brisanog prostora da rade sta hoce...
drugi primjer De Sciglio...onakva amaterska reakcija kod 3 gola Napolia dugo nije vidjena, imao je 2,5 m prednosti i bio bilizi lopti ali ga je igrac Napolia uspio zaobici i zabiti gol i onda Romagnoli i Gigi galame na njega sta je uradio on samo slegne ramenima i okrene se...drugovi to se zove kurcobolja, ja sam ga branio jer sam mislio da pati na lijevoj strani ali igrao je za Italiju na lijevoj strani i bio odlican, pozrtvovan u napadu aktivan, on juce nije dosao ni jedan jedini put u sansu da centrira, eto koliko se nije nudio a npr Calabria cim je usao 2 odlicna i upotrebljiva centrasuta...njegova jedna jedina dobra partija u Milanu u zadnje dvije sez bila je finale kupa protiv Juvenutsa kad ga je Conte gledao i birao ekipu za Evropsko..znaci matematika je jednostavna, kad hoce i zeli onda moze biti medju boljim bekovima u ligi, ali posto za Milan nece da igra onda ispada amater...i sta sad da trener tu uradi??? stavi prvo kolo Antonellia koji je odigrao ocajno, drugo kolo ubaci De Sciglia koji ima pristup kao na rekreaciji...
treci primjer...nasa krila...Suso i Niang...protiv Torina zavrsni pas i sut, na nivou juniora los i prelos, sinoc zavrsni sutevi i pasovi odlicni i upotrebljivi, ne samo sto su golove zabili nego i ostala igra...
cetvrti primjer Montolivo...on 10 min odigra odlicno, klizanje u odbrani, zalaganje i onda 80 min los, spor, bezidejan...u dvije tekme ljudi sa 20 m tacno po sredini bombarduju Gigija kao na streljani tacno tamo gdje Montolivo treba da igra....

Znaci mi imamo 2,3 standardno dobra igraca u citavom rosteru koji i kada nisu u prvom planu trude se i zalazu se (Gigi,Bacca,Bonaventura), a od svih ostalih patimo i zavisimo kakav ce imati dan, poluvrijeme ili 10 min...to je premalo konstante kvalitete za jedan ozb klub i tim koji zeli igratu u Evropi...

Da ne bude sve crno...drago mi je sto su se potukli onako protiv Napolia i pokazali muda, takodjer mislim da Gomes i Romagnoli mogu biti dobar par...Gomez je odigrao sasvim solidno za prvu utakmicu u Seriji A
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Maji, ma nema sekiracije, ali zato sto nista ne treba ocekivati od ove momcadi. Ispast iz Serie A necemo, u Europu necemo. Kad pobijede, bit ce mi drago. Kad izgube, bit ce mi svejedno.

Ako ove u upravi nije briga, ako igrace tipa DES i Montolivo nije briga, pa sto da se mi sekiramo oko nogometnih mediokriteta?!
Reply
Gomez je imo bolju prvu utakmicu nego Silva za milan...sto se tice igraca mi imamo dobre igrace ali im fali samopouzdanja i fali nam 1 vezni koji je vodza i koji moze uvezat odbranu i napad, Montolivo od povrede kad je propustio svjetsko prvenstvo je posto zesca kanta od najboljeg veznog u italiji tad jednostavno vise ga se nemoze prepoznat tako je spor i igra u nekom strahu ili grcu...sto se tice de sgila logicno je da ima oscilacije momak igra na poziciji koja mu nije prirodna stavi marcela iz rala na desnog beka pa ces vidjet kakav ce biti, de sciglo mora igrat desno i tu je jedan od najboljih u ligi...
sto se tice ostalih igraca nianga on je igrac sa najvecim potencijalom od nasih trenutnih igraca ali temperamentan je previse mora naucit da se suzdrzava...bonaventura cim ekipa gubi on se demotivise i imam osjecaj jedva ceka da sudija svira kraj to mora popravit, suso po meni idealan amc da igra iza 2 napadaca konacno igrac koji moze napadacima dat loptu...
donaruma nas najbolji igrac definitivno i ako je najmladi i jedino mu fali iskustva i to se primjeti kod golova tj nacina na koji i gdje odbija loptu ali momku je tek 17 godina i mislim da to nece biti u buducnosti problem za njeg..
Reply
Evo Inter je opet potrosio 100 miliona, a ne mogu da dobiju Palermo kuci Big Grin Za ove hejtere sto hvale njihovo rasipnistvo i kude nas kokuzluk Big Grin U prva dva kola poraz od Chieva i evo sad gube od Palerma...
Reply
Kaze Montela po tom pitanju da nije siguran da Kinezi nisu greskom poslali pare na pogresnu adresu.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Priča o De Scigiu traje već par godina, igrao je na obe strane toliko puta, više na levoj doduše. Razlike kad se uzme sve u obzir i nema prevelike. Ne kažem da treba da igra na neprirodnoj pozicijii ali glavni razlog ovako bednih partija je njegova glava uz silne promene trenera naravno.

Nama treba kompletno nov vezni red. Ova kapitenska jada i Kucka mogu da posluže samo kao rotacioni igrači, nikako kao nosioci. Bertolaći otkako je došao u Milan uspeva samo da iznervira navijače i iskreno ne vidim da će poboljšati svoju igru.
Devilcool
Reply
Gledam lapadulu njegove igre kretnju golove,statistiku i mislim da smo ga prerano otpisali da bi mogao itekako biti od koristi..

Poslano sa mog HTC One A9 koristeći Tapatalk
Reply
Mislim da je DeSciglio najprecenjeniji igrac kojeg smo imali u istoriji. Valjda ce (uz pomoc nekih visih kosmickih sila) do 35-te pokazati da i u Milanu moze da igra dobro. Navodno nase dete ,a koliko njega boli uvo za Milan od njegovih partija i zalaganja na terenu mozda vise pokazuje izjava da "u obzir dolazi samo Juventus"... Mis'im ono ,dobro nisi rek'o Inter.
I sta kao mentalna blokada magijom i netragom nestaje kad treba igrati za reprezentaciju ili kad se treba ucepiti u reprezentaciju i onda se opet misteriozno pojavljuje kad sve to prodje. Jeste okruzenje u Milanu daleko jadnije od onog u reprezentaciji ,ali bas takva razlika se strucno objasnjava - kurcoboljom.
Za koju godinu na njemu nece moci da se uzmu ove pare koje su mogle sad...
Reply
http://www.football-italia.net/90671/mil...a-wilshere

Vilsir. Navodno ponudjena pozajmica sa otkupom za 30 miliona na kraju sezone.
Reply
(08-30-2016, 09:10 PM)Sampinjon Wrote: http://www.football-italia.net/90671/mil...a-wilshere

Vilsir. Navodno ponudjena pozajmica sa otkupom za 30 miliona na kraju sezone.

Tacnije 2 sezone posudba, i njemu plata od 3,5 miliona funti...on je strasan vezni igrac...ali dva su upitnika kad je on u pitanju...kako ce Englez igrati u Seriji A i koliko ce biti povrjedjen...medjutim on i sa jednom nogom je bolji od Montoliva...

Ponudili smo i Sionu za Lacroixa, navodno vrlo talentovanog stopera 24 god, Brazilac sa svicarskim pasosem...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply