08-21-2016, 02:53 PM
Nemoz biti ozbiljan trener pa izjaviti javno ovako nesto.
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-21-2016, 02:53 PM
Nemoz biti ozbiljan trener pa izjaviti javno ovako nesto.
08-21-2016, 03:51 PM
(08-21-2016, 02:52 PM)geoff Wrote: @Maji U potpunosti se slazemo...ali postoji druga strana medalje...da li ga je doveo Montella ili Galliani??..Ja ovo vise gledam kao podjebavanje Gallianija...vidis da se pola uprave diglo na noge zbog samovoljnog dovodjenja perspektivnog Sose koji je bas mlad i puni 32...zato sam reko da mi se svidja jer se na jedna inteligentan nacin malo usporotivio Gallianiju, Miha je bio malo grublji i direktniji pa je dobio otkaz... I jos jednu stvar je odlicno rekao...nas cilj je Liga Evrope to je realan cilj ove ekipe i vjerovatno krajnji domet...eh sad sto ce to otjerati navijace sa tribina jer nije slagao kao Berlu i Galliani da je ekipa kvalitetom blizu Interu Romi ili Napoliu...te dvije stvari su mi se svidile zato sam i rekao sto sam rekao...Iako je Montella bas kao Allegri u Italiji poznat kao trener Uprava Sto se tice onih napadaca nisam ti odgovorio...ne radi se o induvidualnoj procjeni igraca, naravno da su oni svi jedna klasa za sebe, ali ja sam rekao da poslije Sheve i Ibre u novijoj istoriji Milana Bacca je medju najboljim napadacima...bez podrske potpuno sam je zabio 20 golova u sezoni... Ja fkt nisam siguran da sa ovom istom ekipom Ibra ili Sheva bi zabili toliko...ali eto...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-21-2016, 04:03 PM
Ljudi , i treba da mu da podsticaj. Podsticaj da sledece godine u ovo vreme prihvati ponudu Sanderlenda ili Kristal Palasa a ne da glumi ludilo poput Honde.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
08-21-2016, 05:32 PM
Eh da je samo Honda, mi nijednog nepotrebnog igrača ne možemo već godinama da se otarasimo, a kamoli da uzmemo neki novac.
08-21-2016, 05:40 PM
Evo Bacca otvara sezonu
08-21-2016, 05:42 PM
Mi imamo srece sto u ovom Torinu samo Ljajic nesto zna u napadu ,imali su par lepih kontri koje nisu iskoristili. I mi smo doduse imali par napada koje nismo iskoristili ,pretezno zahvaljujuci Niangu. Umalo da padne preko lopte malopre kad je usao u sesnaesterac.
08-21-2016, 06:29 PM
Samo da ga nakaza ne proda u ovih nekoliko dana do kraja prelaznog roka.
08-21-2016, 06:40 PM
Koji maler ovaj Bertolaci ,strasno. Cela 3 minuta je proveo u igri.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|