Milanezi s Balkana
Mogu na ravnopravan megdan bilo kojoj ekipi. A da bi bili nivo najjacih klubova Evrope fali im normalan trener umesto one sarage Veselog.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Mogu kao sto i mi mogli njima u Super kupu. Odlicno ali.... uvijek ima taj ali
Reply
Pa da, trener. Samo problem je sto oni svaku utakmicu odigraju tako a mi jednu tokom cele sezone. Tu je bitna razlika.
Reply
(08-10-2016, 08:16 PM)Sampinjon Wrote: Pa da, trener. Samo problem je sto oni svaku utakmicu odigraju tako a mi jednu tokom cele sezone. Tu je bitna razlika.

Razlika je u tome sto su bolji od nas a slicnost je da su u Evropi osvojili u zadnjih 6 godina isto koliko i mi. 
A sve to uz modernu potrosnju na igrace  bar 4 puta vecu od nas
Reply
Da ,ali pogledaj za tih 6 godina koliko su para uzeli od Evrope oni a koliko mi... Kad zaradjujes mozes i da trosis...
Reply
Kakabanja oni su nama uvalili tog Matrija za 12. A onda taj isti Matri nam ga kasnije zabije. Oni su doveli Zazu za jeftino pa ga sad prodaju za 30. Oni dovedu Bonuccia i sad odbijaju ponudu od 60 miliona. Sve te igrace koje si nabrojao, oni ih jesu platili ali isto tako i prodali. Ali mi ne mozemo nikog prodat. U tome je problem. Ne bitno koliko je kostao, mi tog igraca ne mozemo istjerat iz kluba, pa cak i da ga molimo. I najbitnija stvar: Juventusovi igraci vec vjecno igraju u repki i tom im dize cijenu. Kako se niko nije interesovao za Romu? Pa zato sto Romagnoli nije igrao, a decko je 10 puta bolji od Bonucia. Repka ogromno znaci a Juve preko svoje uorave za lobingom djeluje na to da se njihovi igraci zovu. Eto zadnja linija Italie: Bonucci - Chiellini - Barzagli ?????
To nama fali, igraci u repki.
I sad vidim nesto se dogovara s Mou da nam da Depaya posto nema mjesta u Manchi kod njega. Pa ako to izmajmunisu, i jos Kovacic 31.08. kako to Gallijani sigurno dovodi, pa mi cemo imat ekipu za Ch. Lige
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Fasone zvanicno.

http://www.football-italia.net/89096/off...rm-fassone

Sino Europe confirm Marco Fassone will be Milan's new director general, while their holding company will be renamed 'Rossoneri Sport'.

The Diavolo's new ownership released their first official statement today, confirming the upcoming appointment of their director general.

Fassone will be appointed officially as soon as the closing for the transfer of the club's shares will be ratified.
Reply
Bacca ostaje, i Suso ostaje. I stize Bentacur. Odlicno. Iskreno ako ne mozemo dovuci dobrog napadaca bolje ostavit Baccu. Jer drustvo, taj covjek sa pravim veznim redom ce radit cuda. Samo ja bi dodao jos jednog odbrambenog ekipi, jer ako se povrijedi jedan od ove dvojice mladi, najebali smo.
I ovo je pravi nacin za pravljenje ekipe. Ako ovi momci izdrze cijelu sezonu, mi slijedece godine vec imamo 11ku samo nam fale pojacanja a imat cemo igrace za prodaju.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ne bi ja Baccu uopste prodavao. Njegov doprinos ekipi vredi vise nego tih 30 miliona . Pogotovo sto je jedan od retkih u timu koji stvarno imaju neko iskustvo. Sto se odbrane tice, Zapati i Vergari su ugovori produzeni do 2019 . Ajd Zapata manje vise, moze valjati u nekim rotacijama u tom prediodu "tranzicije" al kod ovog drugog vec vidim molebane za odlazak. "Ne mozemo dovoditi dok ne oslobodimo mesto u ekipi".
Reply
Koji će nam moj pare od prodaje Bake sad kad su ovi kupili klub. Boljeg napadača nećemo dovesti. A što se tiče toga da će da pravi čuda, ne verujem, jer ne deluje da ćemo i malo poboljšati vezni red. Štaviše bićemo još gori na sredini jer Montolivo tone sve dublje a hteli da priznamo ili ne on je tu glavni. Susa nisam pratio, je l' se poboljšao bar malo?

Produženje Zapati mi se ni malo ne sviđa, njima je očigledno odbrana ok a nama očajno fali partner Romanjoliju.
Devilcool
Reply