07-26-2016, 11:47 AM
(This post was last modified: 07-26-2016, 11:50 AM by Sampinjon.)
Juve dovodi i nekog super talenta iz Santosa (19 godina) za 20 miliona, napadac takodje, Barseloni ga uzeli ispred nosa. To je jezivo sta rade. Zar ne mozemo bar 20% da se ugledamo na njih?
E inace, jel' neko od vas zna kad su Kinezi kupili Merdu? Do pre koji mesec im je jos uvekvlasnik bio onaj Tauchambaol ili kako se vec zove. Danas citam nesto vezano za prelazak Ikardija u Napoli i kao - novi vlasnici Merde ,Kineski konzorcijum koji je nedavno preuzeo klub nece dozvoliti ,bla ,bla... Eto primera kako moze da se odradi prodaja kluba za svega par meseci bez visegodisnje sapunice po medijima...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
07-26-2016, 03:06 PM
(This post was last modified: 07-26-2016, 03:06 PM by Sampinjon.)
Ja sam se iznenadio danas kad sam procitao to. Znam da je taj Tajlandajnin dolazio na neki sastanak sa Barbarom u Milanelo i onda je on jos uvek bio gazda. To nije bilo tako davno ,pre 3-4 meseca najvise.
Polija kad pustis da prica na terenu on sam sebi saplete nogu i padne na zemlju ,najblizi protivnicki igrac na pet metara od njega

'Ajde da je bilo ko drugi to izjavio...
07-26-2016, 09:26 PM
(This post was last modified: 07-26-2016, 09:27 PM by Sampinjon.)
Izgleda se Berluskoni svadja sa Kinezima oko transfera ,tj ne mogu da postignu dogovor koga treba dovesti u klub. Kinezi su Berluskoniju (Galijaniju) stavili zabranu na dolaske Musacia i Arbeloe jer ih ne zele u klubu . Sa duruge strane ,Kinezi su hteli da dovedu Kaseresa i Kvadrada ,ali je Berluskoni stavio zabranu na dovodjenje tih igraca jer ih on ne zeli u klubu. Dogovor o prodaji ,gle cuda , se odlaze za jos nedelju dana - sad je pomereno sa kraja jula na prvu nedelju avgusta.
E da, navodno se PSG interesuje za Baccu ,a planira se i prodaja Calabrie Kaljariju. A Baccu treba da zameni neki ZaZa. To valjda one cokoladice sto su pre postojale.
To je onaj što igra kolo pred Nojerom od straha xD
Candreva u Inter, Milik u Napoli, Higuain u Juve, a mi cemo pokupit njihove odpatke. Eto mogli bi dovest Zazu ili Mandzu da oslobodimo mjesto u Juventusu da ne moraju davat tolike pare Higuainu, ili ce dovest nekog Aywanjimia iz Sant Etiena ili Getafea, strasan momak, niko nikad nije cuo za njega, ili neki Wolkowitzkyi iz CSKA Sofie buduca zvijezda kazu u selu, e to ce biti nasa pojacanja. Jebo ih musachio i cuadrado. Eno nek uzmu Berardija kao partnera Lampi i miran napad. Mustafi je 100 puta bolji od musachia, al haj nasi strucnjaci znaju bolje.
A klub necemo nikad prodat, to je samo mazanje ociju navijaca
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Šta fali Kvadradu...
Mustafi bi već bio pojačanje ali eno mi se interesujemo za Kaseresa. Jebem im mater.
Pa upravo to. Caceres koji nema mjesta u Juventusu, mi cemo njima iskesirat fin kes da ga dovedemo da bi mogao sjedit na klupi ili tribinama, i da olaksamo Juventusu ugovore. A Cuadrado mi je preskup. Da valja ostao bi u Chelsea ili Juventusu. A tip promijenio 3 ekipe u zadnje 2 godine. I sad kod nas ce procvjetat. Dobar je on, al za te pare ima bolji igraca
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!