Čitam sada kako Bacca nije u planu Montelle. Pa tu se netko ozbiljno zajebava s nama. Znaci imas jednog jedinog vrhunskog igrača u kadru i on nije u tvom planu?!?
07-12-2016, 12:25 PM
(This post was last modified: 07-12-2016, 12:26 PM by Sampinjon.)
Izgleda je i Montela kuce uprave koje dobija direktive sa vrha i onda to srecno masuci ulizickim repicem prezentuje kao svoje ideje. Al' dobro ,ionako ga necemo gledati duze od Bozica.
Pjaca je potpisao za Juventus.
http://www.football-italia.net/87219/rep...d-juventus
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Mercato nije ni započeo, a rekonstrukcija Milana je već završena.
Prodaj Baccu, kupi Arbelou.
07-12-2016, 01:16 PM
(This post was last modified: 07-12-2016, 01:18 PM by Sampinjon.)
Sad se mirne duse moze okrenuti "prodaji" kluba. Odlozio je Kineze na jos 10 dana ,posle toga ce jos jednom ,utom ce ti pregovori propasti. E posle toga(avgust-septembar) se stupa u pregovore sa Bee i onim nebulozama koje je napricao. Ko zna ko je taj covek uopste ,mozda i neki lokalni makro shemale prostitutki sa Tajlanda kojeg je Berluskoni unajmio da glumata nekakvog bizMismena. E kad to krajem godine bude sve lepo "dogovoreno" ,kad budu falili samo jos potpisi ,onda ce na kineskoj berzi izbiti epidemija bubonske kuge pa "investitori" nece moci da daju svoj novac pod novonastalim okolnostima. Kako ce Kinezi do pocetka sledece sezone postati vec izlizana fora okrecemo se prvo Arapima pa posle par godina(dok prodefiluju Katar ,Kuvajt ,Emirati ,Saudijci) Rusima, a dotle ce stasati Indijci i ko zna ko sve jos ... Ima da "prodaje" klub decenijama.
Del Boj bi se postideo ovoga sto oni rade.
Ma ja sam navikao da nema nama uspeha još par godina, tačno se vidi kako nas kolektivno svi zavlače sa Kinezima, Japancima, Portorikancima i ostalim kurčevima.
Ali mi je teško da gledam razne Bertolaćije, Kučke, Lapadule, Meneze, Balotelije, kapitene bez muda i ostale, a uvek takve igrače zameni nova identična budala, ali uvek.
07-12-2016, 07:28 PM
(This post was last modified: 07-12-2016, 07:29 PM by Sampinjon.)
Cudi me da njemu nikad nisu dali da bude trener.
Bacca je odbio transfer u West Hem.
Mislim da mu je bilo ponuđeno ali je odbio, pametan čovek.