Milanezi s Balkana
To sto si ti zakljucio je samo jedna strana price. Nije Bologna toliko losa koliko je Roma prejaka za sve ekipe ove sezone. Vidjeces i kako ce se ostali provest protiv njih. Na kraju krajeva, da takva logika kao tvoja nikuda ne vodi najbolje pokazuje proslo kolo. Super opasni Sasuolo uzeo bod Napoliu, a taj isti Sasuolo deklasiran od Intera 7:1. Po tvojoj logici je Inter jaci sedam puta od Napolia? Da li bi to iko ozbiljan reko?
Reply
http://www.rossoneriblog.com/2013/09/29/...-a-season/

According to the numbers published by Gazzetta dello Sport, the fans have bought just 23.372 season-tickets for Serie A (the sales ended on Friday), while last year the figure was 23.765. This is the lowest number of season-tickets sold for a season since Berlusconi took over in 1986.
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(09-29-2013, 10:13 PM)mrki Wrote: Super opasna Bologna koja je nama dala 3 komada danas popila 5:0 od Rome... toliko o tom nasem timu. torino 0 suteva na gol sa juvetom, nama dali 2 gola...

U Rimu jos slave sto je Silvio produzio sa MAxom vjerojatno.

BENATIA, BORRIELLO, BURDISSO, CAPRARI, CASTAN, DODÒ, LJAJIC, MARQUINHO, TADDEI, TOROSIDIS..

Klupa Rome sinoć, prvih jedanaest nema potrebe da stavljam.

http://www.acmilan-serbia.com/2013/09/vi...kl_30.html - Ovaj nije normalan HAHAAHA
Reply
Pa znam da je Roma jaka, i neka su. Meni su oni draži od svih ovih drugih ekipa osim Milana. Hocu reci koliko je nasa ekipa zaostala, realno. Plus organizirani smo skoro nikako.

Roma proda Marquinhosa i Lamelu i dovede: Benatia, Castan, Jedvaj ( jos nema 18 pa nema pravo igranja ), Maicon, Strootman, Ljajic, i ovaj iz Arsenala ne mogu se sjetiti ja sam zaboravan, posljedice vina SagrinDevilol otprilike to je to. Roma je duplo jaca ekipa od nas. I Juve, Inter, Napoli. Viola je tu negdje. Ali to nije opravdanje da mi igramo OČAJNo protiv Torina i Bologne i da nam te ekipe zabiju PET golova. Sramota.

Eno Max kaze odmarat ce Matria za Juve. Super, to, samo tako. Protiv Juveta neka stavi Binho-Elsha i to je to. Matri je nikakav igrač i uvijek je to bio. U zadnjih 14 tekmi dao je 2 gola. Smijeh. ZAbit ce i on kad tad ali nije vazno. Sto kada se vrate Pazzo, Mario, Elsha, Binho... Onda ce 12mln i 2.7 mln plaće biti 5-ti napadač? Očajni Galliani u ovoj situaciji.

Milanu treba jedna sezona da budemo 5, 6. Da ode pola ekipe, pola strucnog tima, i dodje 5, 6 igrača. Nova ulaganja u klub, od amerikanaca, njemaca, sta me briga. I to je to. Ovo je mazanje očiju.

P.S.

Monto i Elsha su ok. Nadajmo se da nece poceti Muntari protiv Ajaxa iako se kladim da hoce.

Gazzetta: abbiatti-abate-mex-zap-urby-dj-monto-MUNTARI-birsa-balo-matri.
ato, sulley strikes again... poli se moze j...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
http://www.milannews.it/primo-piano/tego...tro-124463
Opet povreda, verovatno bez Šaravog za Ajaks a možda i duže...
Počeće da zabija Matri, i ćorava koka nešto ubode, ali sada je bila prilika da u odsustvu 3 najbolja napadača iskoristi prostor i donese bodove, zato je i doveden, što on nije uradio a imao je prilike za nekih 5 golova...
Devilcool
Reply
(09-30-2013, 02:59 PM)Red and black fan Wrote: http://www.milannews.it/primo-piano/tego...tro-124463
Opet povreda, verovatno bez Šaravog za Ajaks a možda i duže...
Počeće da zabija Matri, i ćorava koka nešto ubode, ali sada je bila prilika da u odsustvu 3 najbolja napadača iskoristi prostor i donese bodove, zato je i doveden, što on nije uradio a imao je prilike za nekih 5 golova...

Pa za nevjerovati. Sta ih pozuruju pobogu... Ne znam sto reci.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
izgleda da dovodimo casillasa na zimu...
Reply
Prema Allegri SES out 20-30 dana, do Barce cemo imati konkurentu ekipu koliko toliko.. Reprezentativna pauza ce odlicno doci
Reply
Allegriju je njegova ozljeda dosla ko budalj samar.

Moze forsirati panja matria do iznemoglosti, a nikome ne mora objasnjavati zasto ses sjedi.

Njega da se pita, on bi potpisao ozljedenog ses-a do kraja sezone. Bar ne bi bilo novinarskih pitanja zasto ovaj sedi. A sjedit ce dok ga se ne proda. Ipak je matri klasa.
Reply
decki pa tu tekmu napoli saasuolo e namestena nema logika da dobiju nas na gosti a ovi poprimaju 7 na svoj teren i posle napoli sa lakocom 0-2 u genovi na poluvreme ,, na tu tekmu su iskesirali dosta solidno za da isplate jedan transfer

a taj lik Silvestre sam ga zaboravio , bas bi dobro legao malo da zapata oladi dosta se izgubio par utaknica .. a bonera kat ce se vratiti i on mi e dobar nego zapata

kako be to moze se igrac povrediti na sutrasni trenig i to sutra imamo utaknicu ,, pa sta gi forsiraju ,, nek ne trenira sa punom pareom i nek pocne sa klupom ...
bas smo malerozni ili neko ne zna tamu sta radi
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply