04-06-2011, 08:18 PM
Ja mislim da ako mexes dolazi,nesta sigurno ide iz milana,u penziju ili lazio.
|
Milanezi s Balkana
|
|
04-06-2011, 08:18 PM
Ja mislim da ako mexes dolazi,nesta sigurno ide iz milana,u penziju ili lazio.
(04-06-2011, 08:18 PM)geoff Wrote: Ja mislim da ako mexes dolazi,nesta sigurno ide iz milana,u penziju ili lazio. http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=49514 obojica će biti sljedeće godine igrači Milana ![]() što se Gansa tiče,taj jednostavno mora doći u Milan,klasična desetka koja će naš vezni red podići za jedan nivo više,držim fige da to upali.... izgleda da postoje izgledi da će seedorf ići u brazil,što se mene tiče neka ide gdje želi,par dobrih utakmica ne smije biti razlog da mu se produži ugovor... a lijevi bočni?nakon što je coentrao izgleda sve dogovorio sa bayernom tko preostaje za kupnju?ja bi vrlo rado uzeo Cissokha iz Lyona,jer je pokazao da zna igrati u obrani i napadu na najvišem nivou natjecanja (liga prvaka)... MILANO SIAMO NOI!!!!
04-06-2011, 09:59 PM
Goeff frende, nije, Nesta ostaje još jednu sezonu ali je rekao kako ne može igrati svaka 3 dana. Za mene je to izvrsna vijest jer Mexes NIJE igrač kojega bih htio vidjeti kao zamjenu Nesti!
Ja sam isto za Cissokha, a čitao sam da je njegov agent rekao kako je Milan zainteresiran ali sve će početi tek nakon scudetta itd. Coentrao u Bayer za ogromne novce, mislim 24mln, a žele i Van der Wiela. Bayern će imati odlične bekove, samo ne znam gdje će sa Lahmom. Za Gansa je Cafu rekao da je fenomen i trenutno najbolji igrač u Brazilu bez konkurencije. On je klasična 10-a kao što je bio Zidane, čak me jako podsjeća na njega. Visok, lijevak, i najbitnije od svega - IMA GLAVU PRAVOG IGRAČA. S njih bismo dobili ono što nam nedostaje od Kake, a savršeno se uklapa uz Boatenga. Pirlo je na vratima Juveta, rekao je Marotta. Seedorf neka ide, neka idu svi osim Rina, Ambra i Pippa što se mene tiče. Uzmemo Mexesa, Cissokha, Gansa i Montoliva i imamo momčad za prvaka europe. Držite fige za Gansa, jer ćete vidjeti koliko će on napredovati i koliko oplemeni igru momčadi, a takvih igrača je danas malo, sve se svodi na trku. No, prvo Firenza! P.S. Ensar, slažem se kako Pato još mora raditi na nekim stvarima, no ne slažem se da je "kloc". On je iznimno mlad za ovo što sada radi, a ovo mu je tek prva normalna sezona da nije dijete koje je tek stiglo, ili krilo ili sta ja znam... Kada malo pojednostavi neke stvari i počne reagirati iskusnije, tko će ga uhvatiti?
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
04-07-2011, 07:11 AM
http://www.calciomercato.it/news/114545/...Ganso.html
nadam se da ovo nije patka,ali izgleda da će sljedeći tjedan Ganso biti naš igrač... http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=49531 a za ovo se nadam da je patka jer Taiwa ne želim vidjeti u Milanovom dresu....tip u obrani ne postoji, ali ako dođe poučen abateovim napretkom voljan sam ga istrpiti kao navijač jednu sezonu MILANO SIAMO NOI!!!!
Ganso bliže Milanu nego Interu
Prema napisima u talijanskim medijima brazilski vezni nogometaš Santosa Paulo Henrique Ganso (21) sve je bliže transferu u Milan, posebice nakon posljednjeg sukoba s navijačima svog kluba... Ganso uz klupskog suigrača Neymara slovi za jednog od najvećih talenata brazilskog nogometa posljednjih godina, ali nedavno je javno izrazio želju za odlaskom u neki veliki europski klub nakon čega su ga navijači Santosa nazvali "plaćenikom". Prvotno se spominjalo da ga kao glavni favorit za Gansovo dovođenje slovi Inter, ali u posljednje se vrijeme ulogu favorita za potpisivanjem Brazilca preuzeo Milan. Gansovu tržišnu vrijednost Transfermarkt.de procijenjuje na 12 milijuna eura, a ugovor ga za Santos veže do 2015. godine. Milan bez Jankulovskog po naslov prvaka Serie A Češki obrambeni igrač Marek Jankulovski ove je sezone odigrao samo pet prvenstvenih utakmica za Milan. Imao je ovaj nogometaš kronične probleme s koljenom... U srijedu je sve odlučio riješiti operativnim zahvatom. Iz kluba sa San Sira su izvjestili da je operacija prošla bez problema, te se očekuje da će Jankulovski izvan momčadi biti najmanje idućih pola godine. S obzirom da nije previše igrao, češki nogometaš vjerojatno neće previše niti nedostajati Milanu, koji je u lovu na naslov prvaka Italije. Trenutačno, sedam kola prije kraja, Milan kao vodeća momčad ima tri boda više od Napolija, te pet više od gradskog rivala Intera, koji brani "scudetto". Interovi navijači Leonardu: Vrati se u Milan Brazilskom treneru na klupi milanskog Intera Leonardu nije lako. Pretrpio je dva teška poraza u samo četiri dana i čini se da su mu navijači "nerazzura" pokazali palac dolje... Prošlosubotnji poraz od gradskog rivala Milana (0-3) u 31. kolu Serije A i jučerašnja blamaža protiv Schalkea (2-5) u četvrtfinalu Lige prvaka praktički su onemogućili aktualne talijanske i europske prvake u obrani naslova u spomenutim natjecanjima. Gazzetta dello Sport tako piše da su brojni Interovi navijači pretkraj utakmice protiv Schalkea Leonardu skandiranjem poručili: "Vrati se u Milan". Aluzija je jasna, Leonardo je bivši igrač i trener Milana. Trenutno tako brazilski 41-godišnji trener nije omiljen niti na jednoj strani Milana. Milanovi navijači smatraju da ih je izdao preuzimanjem klupe velikog gradskog rivala, dok ga Interovi navijači krive za nedavna posrtanja usprkos prethodnim dobrim rezultatima.
04-08-2011, 08:06 AM
Sutra Firencu pokoriti da bi pobjeda u derbiu dobila na jos vecem značaju
04-08-2011, 09:00 PM
04-09-2011, 01:55 AM
ciao milanezi igramo u nedeli daj sta pricate za mercato daje da privedimo do kraj ovo sezonu pa ostalo bice pekolno i fantasticno leto
chill out .... and forza MILAN
04-09-2011, 08:03 PM
Taiwo i Mexes su novi besplatni igrači Milana, a čini se da je sljedeći Ganso.
Vjerojatno odlaze Pirlo i See, ostaju Rino, MvBommel, Ambro... Flamini upitan. Mogli bi doći još Lazzari i Montolivo. Tako sam ja čitao ovih dana. Ja bih na ljeto Cassana poslao u nekakav fini omanji klub da uživa...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
04-10-2011, 03:44 AM
Ja se stalno pitam,zar stvarno nitko nece pokušat od velikih klubova dovest Lavezzija? Nijednom nigdje nisam uhvatio da ga je netko od velikih spomenuo? Zašto? Ima veliku odštetnu klauzulu ili? U čemu je kvaka? Ja bi tog igrača prije svih ovih što se spominju vezano za nas
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|