Danas je CSKA zgazio Zenita u finalu super cupa Rusije....Honda je bio glavni lik cijele price sa dva gola....poslje svih ovih videa....Honda nam treba odmah ! I za ligu i za CL ....
https://www.youtube.com/watch?feature=pl...zmeL3WRxw8
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...5pPfG4cuCk
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Nista od tog, nemamo mi novaca da ga platimo odmah. Doce u januaru besplatno. U zadnje 2-3 godine toliko samo losih poteza s ovim cekanjem januara...igraci odigraju utakmice u evropi i onda ih ne mozes koristiti do sljedece sezone u evropskim takmicenjima. Razlog je jednostavan, nemamo novaca da platimo i osrednjeg igraca. Jedino su za Balotelia izdvojili 20 miliona, ali i to u 3 ili 4 rate placanje, sto znaci 6.5 ili 5 miliona je nas vrhunac koji mozemo izdvojiti odjednom. Da nije tuzno bilo bi smijesno.
Jebes fudbal kad se sve svelo na pare....Nema vise nikakve drazi i ljubavi,ma nema vise nista....Sranje kao i NBA liga....
Rossonero Per Sempre...
De mi molim te objasni paralelu izmedju nba lige i europskog nogometa. Znaci liga gdje su svi klubovi ueber bogati i gdje gotovo da i ne postoje transferi s odstetama, a gm-ovi moraju planirati momcadi godinama unaprijed. Nemoj biti smijesan.
A drugo, valjalo bi biti realan glede transfer politike i vratiti se mako u proslost. Upravo je berlusconi i postavio temelje danasnjih nebuloznih transfera posto je on bio taj koji je prvi poceo preplacivati transfere kupovinom rijkaarda, gullita, van bastena, papina i drugih.
I u tih dvadeset godina kako je serie a bila daleko najbogatija liga gdje je cak i parma kupovala koga god je htjela, nitko se nije bunio sto lazio kupuje castromana ili mendietu za 50 mil. eura. Sad kad je para presusila, najednom su seici krivi.
A oni samo nastavljaju politiku koju su berlusconi, sensi, lotito, parmalat i ekipa postavili prije dvadeset godina. A usporedjivati americki sport gdje sve velike zvijezde vecinom moraju proci college i draft s europom odista nema smisla.
07-14-2013, 03:27 PM
(This post was last modified: 07-14-2013, 03:28 PM by mrki.)
Kako kaze Goeff. A i ne samo to. Nego se danas Barca, Madrid, i ovi bune sto šeici kupuju igrače koje bi oni htjeli. A kada MAdrid ode i plati nekog tipa za kojeg ja uopće nisam čuo 40mln eura onda je to ok. Sada je problem Barceloni, Milanu, Interu, Juventusu što ne mogu oni opljačkat sve manje klubove nego netko i njih pljačka. Da se tako izrazim. Pa eto, neka bude tako.
Meni samo nije jasno kako to da jedan AC Milan ne moze imati recimo 20-ak mln eura budget pa da s tim radiš preko ljeta. Evo, imate 20 + koga prodaš i to je to. Kako je moguce da mi imamo novca manje od Rome, Lazia, Fiorentine... Kako?
Juve isto ne daje ne znam koliko novaca, ali imaju 30ak mln za potrošiti, sto je sasvim dovoljno da recimo ove godine idu na polu finale LP.
Moje predviđanje je da cemo prodati Binha i Boatenga, i cujem i Nocerina. Nadam se i ostale polu igrače koji primaju plaću. I da ce doci ubrzo Honda i Ljajic. Nove vijesti govore kako G hoce Candrevu i da s lotitom pregovara oko lazieve polovice. Sasvim dobar igrač, vrlo dinamičan i ima dobar šut. Nakon plasmana u LP bi trebao uslijediti stoper ali s obzirom da nemamo ni za plaće doci ce neki mladi opet i to je to.
Sorry na dugačkom postu, ali pazite ovo: Roma je prodala Marquinhosa za 35mln eura! Klinjo ima 18 god i odigrao 1 sezonu! I sada ce Osvalda za 21mln u City! Hahaha! Pa svaka im čast. Doveli Benatiu, Jedvaja i Strootmana + jos imaju novca. Napoli opljačkao psg i dobio 65mln eura za Cavania. A špicevi se nađu UVIJEK. Bravo.
---Elsha/Ljajic--Balo/Pazzo
------Saponara/Honda--
--Monto/Cristante-Candreva/Poli
---------DJ/Muntari
Des/KEvin-Mex-Zap-Abate/Des
To je po mojoj računici sto ce biti, +/- Candreva ili netko drugi. Bolje nego prošle godine, ne dovoljno dobro za Milan. I, nas trener je lakrdija da dodamo u to. Rino u Palermu! To čekam.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
07-14-2013, 11:29 PM
(This post was last modified: 07-14-2013, 11:31 PM by DUCO.)
(07-14-2013, 01:25 PM)geoff Wrote: De mi molim te objasni paralelu izmedju nba lige i europskog nogometa. Znaci liga gdje su svi klubovi ueber bogati i gdje gotovo da i ne postoje transferi s odstetama, a gm-ovi moraju planirati momcadi godinama unaprijed. Nemoj biti smijesan.
A drugo, valjalo bi biti realan glede transfer politike i vratiti se mako u proslost. Upravo je berlusconi i postavio temelje danasnjih nebuloznih transfera posto je on bio taj koji je prvi poceo preplacivati transfere kupovinom rijkaarda, gullita, van bastena, papina i drugih.
I u tih dvadeset godina kako je serie a bila daleko najbogatija liga gdje je cak i parma kupovala koga god je htjela, nitko se nije bunio sto lazio kupuje castromana ili mendietu za 50 mil. eura. Sad kad je para presusila, najednom su seici krivi.
A oni samo nastavljaju politiku koju su berlusconi, sensi, lotito, parmalat i ekipa postavili prije dvadeset godina. A usporedjivati americki sport gdje sve velike zvijezde vecinom moraju proci college i draft s europom odista nema smisla.
sasvim si u pravo ,, kat su oni rasfralli novac u 90'ti niko nie pisunuo da se zali i slicno
da napomenimo da vrednost na taa lova potrosena u taa doba e veca za danasni transfere jer postoi velika inflacija u razlici
p.s. svaka cast Alcantara koj nie pristao da bide klovn u barsi na neki nejmar i da gree klupu celu sozonu , za smesni novac all sta e tue
(07-14-2013, 01:25 PM)geoff Wrote: De mi molim te objasni paralelu izmedju nba lige i europskog nogometa. Znaci liga gdje su svi klubovi ueber bogati i gdje gotovo da i ne postoje transferi s odstetama, a gm-ovi moraju planirati momcadi godinama unaprijed. Nemoj biti smijesan.
Da, ali tad se nije davalo 40 000 000 eura za neke anonimuse. Ovo danas je totalno drukcija prica. Da, mi smo tad obavili te mega transfere, ali to je bilo to, vise nismo toliko ludo trosili, a danas svake sezone abnormalni transferi. Isco 40 mil? Koliko god da je dobar, 40 milki zvuci previse. A da ne pricam za ovog balavca iz Sociedada. 100 000 000 za Balea? Dajte molim vas. Berlusconi jest krenuo s time, ali sve u granicama normale. I sto je nabitnije Milan nakon tih transfera nije bio u dugovima a pogledajte danas, koliko su u dugu Real, Barca i jos neki? E bas zbog toga bi trebalo uvesti taj financijski fari-play. Netko kaze Real ce istupiti i osnovati svoju lig? E pa neka pokusaju. Trebat ce im 10 godina da to zazivi, a Real nemoze 10 godina bez slave trofeja. Moze ako ih rezultati nece. Heh. Kad vec spominjete NBA, tamo su to uveli pa jel itko istupio? Svi su se prilagodili. Tako ce biti i ovdje.
Bili smo u minusu kad smo dovodili zvijezde ali je silvio to krpao sa svojom lovom....silvio je prije par godina zatvorio pipu...sad klub zivi od svoje love...buduci da smo trosili enormne kolicine na place igraca ta se lova istopila....prosle sezone smo znacajno smanili wage budget ali svejedno necemo potrositi bogatstvo na igrace....zna se zasto...jer nismo usli u lp....i tu fali oko 30-40 milijuna eura...
(07-14-2013, 11:29 PM)DUCO Wrote: (07-14-2013, 01:25 PM)geoff Wrote: De mi molim te objasni paralelu izmedju nba lige i europskog nogometa. Znaci liga gdje su svi klubovi ueber bogati i gdje gotovo da i ne postoje transferi s odstetama, a gm-ovi moraju planirati momcadi godinama unaprijed. Nemoj biti smijesan.
sasvim si u pravo ,, kat su oni rasfralli novac u 90'ti niko nie pisunuo da se zali i slicno
da napomenimo da vrednost na taa lova potrosena u taa doba e veca za danasni transfere jer postoi velika inflacija u razlici
p.s. svaka cast Alcantara koj nie pristao da bide klovn u barsi na neki nejmar i da gree klupu celu sozonu , za smesni novac all sta e tue
U Bajernu će mu tek biti gužva. Napunili su vezni red, po meni preterali, već su imali vrhunski tim a sa ovoliko imena u istoj ekipi može lako doći do problema kako često i biva.
|