Milanezi s Balkana
Bas to, Juve pokupovo sve sto vrijedi u Italiji, a mnogi ce kritikovat Alegrija kad krene sezona. Pa kakav tim ima u odnosu na Juve, Napoli, Lazio pa cak i Fiorentinu, on je za mene carobnjak kad istaa moze izvuc iz ovog tima. Ali eto treba biti pozitivan, valjda su ovi mladici zeljni dokazivanja pa i bude nesto od svega toga. Sanse da uzmemo scudeto ove godine pored Juvea su mozda 5-10%, ali zato bi mi to bilo draze neg liga prvaka (koju realno mozemo samo sanjati).
Reply
Pa oni i pored toliko jače odbrane produbljuju je Ogbonom, mi ko zna koga planiramo pozadi da dovedemo.
Napoli gubi najbitnijeg igrača i sve zavisi kako će iskoristiti novac, tu je i Rafa. Inter se provodi ovog leta kao i mi a u većem su problemu. Fiora može biti vrlo ozbiljna.

Devilcool
Reply
Ljudi pricate gluposti....zasto stedimo svaki dinar? Zato sto jos nismo usli u lp....i tako ce biti svake sezone kad budeko treci u ligi...o scudettu ne razmisljam...juve je ispred nas 5 godina...drugo mjesto je imperativ....imamo bolji roster i od fiorentine intera i rome...tu smo negdje sa napolijem ali njih trenira rafa pa nisu opasni toliko...
Reply
http://www.transfermarkt.de/de/premier-l...b_GB1.html

pogledajte kakvi transferi ispustamo i kako englezi rafrlaju novac

paulinho zavrsio u totenhem a lovren u sautempton , marin na pozajmici u sevila...
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Toooo, Asier Illarramendi u Realu za samo 39 miliona eura, igrac za kojeg sam prvi put cuo prije par dana. 39 000 000 halooooooooooo? Pa sta se mi zalimo onda, bolje da propadnemo pa da se osnuje novi klub s novim sponzorima i predsjednikom ma svime. Vise ne krivim nikoga, ni igrace, ni Allegrija, za ovo je kriva financijska situacija. Odvratno je koliko drugi trose.
Reply
Za sve je kriva UEFA, koja ne zeli ili prije ne moze da stavi ogranicenja na transfere. I ovo neko pravilo da se moze trosit koliko se zaradi niti ko vise spominje, niti ce to ijedan ozbiljan klub postovat. Ko moze jednom Realu zabranit da da 70.000 za nekog igraca. Pa oni bi automatski osnovali privatnu ligu prvaka u koju bi potrcali svi ovi klubovi koje drze arapi i rusi. Bojim se da ovo ide sve u losem smjeru, ako se uskoro ne stane u kraj tome. Do sada smo imali situaciju da klubovi "kupuju" domace titule tako sto oslabe sve konkurente u ligi, npr. Bayern, Juve...a sad se to pocelo primjenjivat i na evropska takmicenja. Imas 5-6 bogatih klubova u Evropi koji jednostavno mogu ponudit svaku cijenu, ma koliko ona bila besmislena kao one klauzule od 1.000.000 za Ronalda i ostale...Fudbal kao sport koji je izmislila radnicka, srednja klasa je odavno posto ekskluziva bogatih.
Reply
Ako je bilo neke sumnje poslje ove izjave bivseg kapitena sve je jasno....na moju veliku zalost oficijelno Milan vise NIJE GOSPODSKI klub...to ga je prije krasilo jer su bili jedni od rijetkih...Ali neko ko je proveo 18 god u Milanu...koji je osvojio sve sto se moglo osvojiti....koji je jedini igrac koji je sa tri razlicita trenera osvojio Scudetto u istom klubu, kaze ovo...

http://www.football-italia.net/36369/amb...ignored-me

@Mrki...Max nije otjerao stare igrace i zvijezde...on nije taj kapacitet u timu...nazalost po svemu pa cak i ovom transfer periodu vidi se da je samo poslusni pijun, ali ne od Berlusconia vec od Galliania...isto kao i Anchelloti....samo sto je on trener za razliku od Maxa...
Jedini koji se rijesio starih zvijezda i igraca na kojima se zasnivala igra godinama je Galliani i tu ide tacka.

Pogledajte samo koje je Galliani igrace doveo ONAKO I BEZVEZE u Milan...igraci koji nisu dobili skoro nikakvu sansu....Didac Villa Taiwo Traore Zaccardo Maxi Lopez Salamon sigurno sam jos nekog zaboravio...po meni to je previse i mora se pod hitno promjeniti, jer oni primaju platu ...
Ne kazem da Galliani ne zna dovesti igraca...cesto zna biti mag npr Ibru i Ballotelia je doveo pre pre prejeftino s obzirom na kvalitet i stanje na trzistu...sada kada je atraktivno postalo da se tek tako samo plaute klauzule bez pregovora to...neke transfere sto je on obavio stvarno treba znati...Nije mi jasno zasto tolko stedi, bas pervise, nekad to izgleda presmjesno zaista...fakticki gleda da ustedi makar 10 eura....a igraci tipa Robihno imaju najvecu platu u ekipi, potpuno neiskoristen vise sjedi na klupi i on ga ne uspje prodati...pa zar nije mogo spustit jos pola miliona samo da se kutarise te plate od 4 miliona po sezoni...fkt nekad Galliani bude nebo i zemlja u nekim postupcima...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
http://www.sport.ba/druga-strana-sporta/...ina-bolta/

a mi ga prodali za sicu...ccc..mozda i najveca greska uprave u zadnjih 20 godina...
Reply
Ljajic izgleda produzava s Fiorentinom uz ostetnu klauzulu 15 mil €. Pa mi ne mozemo da dovedemo igraca od 10-15 miliona hehhehhehe stvarno je smijesno, smijeh je zdrav i samo se treba smijati na ovo. Wink
Reply
https://pbs.twimg.com/media/BPE5nXaCcAAxR_L.png:large
Reply