07-08-2013, 07:31 PM
Naravno..boje se neulaska u lp...i nista im ne zamjeram na tome....ponavljam puno srece u zdrijebu ce nam trebati....
|
Milanezi s Balkana
|
|
07-08-2013, 07:31 PM
Naravno..boje se neulaska u lp...i nista im ne zamjeram na tome....ponavljam puno srece u zdrijebu ce nam trebati....
07-09-2013, 10:50 AM
Belfodil u Inter a vec su kupili i Icardi ,, super perspektivan tandem :/
07-09-2013, 02:06 PM
Icardi je super talent. Inter radi isto sto i Milan, jer jedino Juve ima novca da plati igrače. I napoli ce sada imati od Cavania.
Roma je uzela Benatiu i Strootmana, 2 odlična, odlična igrača. Osvaldo ce van, mozda i Pjanic i De Rossi, ali sumnjam. Milan je jedini klub koji ne može platiti igrača NITI JEDONG. Sve su posudbe, mijenjanja, prodaje pa kupovine. Stvarno sramota. Pogledajte na što liči naša obrana: maxes, zapata ok. I onda: zaccardo, bonera i taj mali vergara. Što je to?? Atalanta? (07-09-2013, 04:36 PM)mrki Wrote: Icardi je super talent. Inter radi isto sto i Milan, jer jedino Juve ima novca da plati igrače. I napoli ce sada imati od Cavania.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
07-09-2013, 06:15 PM
(07-09-2013, 04:36 PM)mrki Wrote: Icardi je super talent. Inter radi isto sto i Milan, jer jedino Juve ima novca da plati igrače. I napoli ce sada imati od Cavania. Doćiće Mrki još jedan stoper.. to je pitanje vremena!! Ogbona ili Astori po meni!
Icardi i Belfodil ne mogu NIKAD biti veci potencijal i perspektivniji od tandema Balloteli i Elsha....plus sto ova dvojica nece igrat u Interu od Palacia i Millita...Ne trebaju nam napadaci...
Ja ne mogu da vjerujem da smo kiksali na Strootmanu...on je bio pred potpisom za United a sada ide u Romu...to je tip igraca koji nam fali...visok i jak DM sa dobrom kontrolom lopte... Mi samo imamo 4 stopera ...Zapata Mexes Bonera i Vargara(koji je premlad)...na bekovima SAMO 3 igraca Constant De Sciglio i Abate...na poziciji DM samo De Jong i juniora Crtistante...a npr na poziciji AM moguce da ce biti Ljaljic Honda(Boateng) i Saponara pa i Urby...to je po meni gomilanje...stvarno su nam potrebni pod hitno i stoper i bek...jer na DM ce biti zrtvovan Montolivo kao da gledam... Opet se cini da nema planskog dovodjenja igraca...to nas je kostalo prosle god jer Montolivo nije imo igraca u sredini pored sebe da jos zna igrati s loptom...Ne mozemo samo prema naprjed gomilati igrace a vezni red(defanzivni dio) pa i odbrana jako losa...prosle god smo usli u sez sa stoperima...Yepes Bonera Mexes Zapata Acerbi, sad ih fakticki ima samo 3 jer nema sanse da ce racunat Vargaru....znaci nama i brojcano fali stoper...kakv crni Zaccardo i Antonini...dosta sto su Boneru produzili... Navodno Galliani ceka da se kvalifikujemo u CL da bi potpisao stopera.... Svi se pojacavaju...Fiorentina dosta dobar radi poso....Napoli je vec doveo par igraca a kad prodaju Cavania onda ce bas se popuniti....Roma se ljepo pojacala takodjer i Lazio....po meni Inter opet najlosije stoji od ekipa za vrh...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
07-10-2013, 12:29 AM
Ja bih štopera ne samo što nam fale brojčano već što mi i prva dvojica nisu dovoljno sigurni, takvog i tehnički potkovanog veznog sam smatrao kao prioritet za ovaj prelazni rok.
Što se tiče AM, Urbi vrlo verovatno ide, Ljaljić je za sada samo igrač kojeg želimo, Saponara nije odmah za prvi tim a o Boatengu se i pored toliko transfer vesti jako malo piše dok je Honda za januar možda i siguran, takodje 1 napadač nam je već otišao a za Robinja je izgleda pitanje vremena. Tako da mislim da ćemo pravi uvid u stvari imati tek krajem prelaznog roka i da je još rano prognozirati da li će biti gomilanja napred. Moguće je i da žele da igramo sa moderna 3 igrača iza napadača i tako naprave kompromis izmedju 2 formacije o kojima se najviše priča ili barem igrati povremeno na taj način. Na DM nam je tu i Muntari, Poliju ta pozicija takodje nije strana, Noćerino je bio već otpisan ali još se ne zna u vezi njega. Ja sam rekao da bih hteo još kojeg igrača u sredini i nadam se da rade na tome. Ta 3 beka će se rotirati izgleda i u sledećoj sezoni uz Antoninija koji će uskočiti kad zatreba i Zakarda ili koga već.
07-10-2013, 01:33 PM
Pa to si je Galliani umislio kako su Zapata i MExes neki super igrači. A nisu uopce. Sada vijesti govore kako bi mi htjeli dovesti Rannochiu. To mi je čudno, jer u zadnje vrijeme čovjek je stvarno vrlo loš. Nekada je bio super talent, a i ima 25 godina već. Ogbonna ide u Juve 99%.
Nama ne treba ništa naprijed nego nam treba uz Hondu ( a siguran sam da ce uskoro biti u Milanu kada ovaj proda Robinha ) jođ jedan dobar vezni, srednji vezni. A onda taj stoper. To je minumum! Za Strootmana Milan nema love...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
Galliani: " Robinho ostaje u Milanu ".... Ovo je gora vijest od one kad su Ibru i Silvu prodali prosle god....KATASTROFA....znaci nista od Ljaljica....odoh se ubit...ne mogu da vjerujem da cemo izgubiti Ljaljica zbog ovog propalog brazilca....Sanots ne moze kupiti Robihna za 7 miliona eura...Jebem ti vise Milan i stednju i prebijanje u zadnji cent.
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...fao#at=112 ...Ovo je danasnji trening ... on ce i dalje skakutat po terenu i zajebavat se na treningu...Mi se pod hitno moramo njega rijesiti i njegove velike plate...ne mogu da vjerujem...ja bi ga prodo za 5 mil samo da mu ne dajemo vise 4 miliona po sez.... I onda nije ni cudo sto ne mogu dovesti Strootmana( 17 miliona eura i njemu plata 2.2 miliona)....sada u ekipi ima sigurno 8 igraca koji su suvisni....Robinho Traore Didac Villa Antonini Zaccardo Salamon Strasser Bonera i jos tu mogu stavit Emmanuelsona i Nocerina...samo je onaj jadni Taiwo pronasao ekipu....od ovih igraca mogu se dovesti i isplatiti plate za 3-4 dobra igraca.... Uglavnom od kako su poceli treninzi Boateng Robinho i Niang su glavni klovnovi na treninzima....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
07-10-2013, 09:50 PM
(This post was last modified: 07-10-2013, 09:50 PM by Tiziano Crudelli.)
(07-10-2013, 09:30 PM)Maji_TZ Wrote: Galliani: " Robinho ostaje u Milanu ".... Ovo je gora vijest od one kad su Ibru i Silvu prodali prosle god....KATASTROFA....znaci nista od Ljaljica....odoh se ubit...ne mogu da vjerujem da cemo izgubiti Ljaljica zbog ovog propalog brazilca....Sanots ne moze kupiti Robihna za 7 miliona eura...Jebem ti vise Milan i stednju i prebijanje u zadnji cent. Da je ovdje sada jedan dobri stari Rino Gattuso da ovo pošamara sve :// |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|