dovest cemo Emiliano Viviana kao golmana. fiorentina ga ne zeli odkupit za 7,5 mil. i vec su izrazili zelju za pantelimonom, a palermo ga nemo cuvat u Serie B, tako da ce ga Milan uzet za djabaluka kao 2. ili 3. golman. e to je ja mislim siguran transfer, jer ovo ostalo je sve sanjanje. Milan dovodi Modrica, da na Football Manageru 2013, u stvarnosti su igraci kao Viviano nasa realnost.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
@mrki
Brate malo optimizma u ova tmurna vremena:-)
Bit ce ljetna rasprodaja u realu i barci, uzet ce adriano nesto na veresiju.
E to bi bilo pojacanje, ali nije taj blesav iz barce doc kod nas.
Treba bit realan, iskreno se nadam da to sto @tiziano govori za tog saponaru, da ce mu se rijeci obistinit i da ce to bit kvaliteta za milan.
05-15-2013, 08:39 PM
(This post was last modified: 05-15-2013, 08:47 PM by Maji_TZ.)
Poli je potpiso na 4 god s Milanom...ostalo je jos da se dogovore Sampdoria i Milan...izvor:Tuttomercato
Nova meta Braide...Lucas Mugni...ima spanski pasos ...1992 godiste...igra iza napadaca a moze i lijevo krilo...
http://www.youtube.com/watch?v=RG5j5znxKDo
Takodjer Galliani je kreno u ozbiljan biznis i posao...sa Fly Emirates zeli da kupu San Siro do 2016 god...i onda bi krenula adaptacija istog...konacno bi imali vecu zaradu od posjete i da docekamo da Milan imao samo stadion za sebe...To je Juve odlicno uradio samo mali je kapacitet stadiona
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
05-15-2013, 09:43 PM
(This post was last modified: 05-15-2013, 09:44 PM by Red and black fan.)
Hteo sam da uzme Benfika zbog drugačije politike kluba ali mi je još draže što je Ivanović rešio, svaka mu čast, majstor!