Milanezi s Balkana
Prandeli prvi put u istoriji italijanske repke izveo 11 iz dva tima...naravno Juve i Milan...
Prvo pol vode 2:0 protiv Malte Balotelli je postigao oba gola...prvi iz penala koji je dosudjen na El Sharawyu i drugi, koji je mene obradovao mnogo, poslje solo prodola i asistencije De Sciglia
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
A Hrvatska odigrala jedno od najgorih poluvremena u svojoj povijesti, gube protiv 3 profesionalca i 8 amatera iz Walesa. Sramota. Al kad pogledam tablicu svejedno je, moramo pobijediti Belgiju ako zelimo biti prvi. A Super Mariu svaka cast, u zivotnoj je formi.
Reply
(03-25-2013, 01:03 AM)Efekat Leptira Wrote: e moj mrkiša.. polako ali sigurno tvoji komentari počinju da liče na onog što mu je nick sinonim za govno (zanimljivo što je to i karakterna refleksija istog).. a ti umesto da se ovde javno izviniš i ogradiš što ceo zagreb u tercama peva ubij srbina, ti našao da likuješ što ste pobedili razularenu bandu, privatno preduzeće tomislava karadžića i epizodiste atalante i torina.. umesto da čestitaš drugarima iz bosne plasman na sp, ljudi državu redovnu nemaju ali zato igraju kako mi zajedno nećemo ni za 20 godina.. a tebi komplexi kroz tastaturu iscuriše jer ste pobedili mihin hor.. uvek ste bili mlađa sestra balkana, nikako da odrastete.

istina je da sam verovao po dolasku novog selektora, da će se stvari u našem fudbalu promeniti, s obzirom da dolazi ostvaren čovek iz sporta za kojeg sam verovao da se neće kockati sa svojim imenom.. međutim, došla je samo još jedna toletova figura da ispunjava želje menadžera i stavlja procenat u džep.. nama ne trebaju ni protivnici, ni neprijatelji pored nas samih.. malo je gorih naroda od srba kroz istoriju prošlo.. vrlo malo.

što se tiče vas mrkiša, bojim se da nemate šta slaviti. vas je samo bog nepostojeći spasio da nemate isto ili možda čak manje bodova od nas.. protiv makedonaca u zg ste trebali izgubiti da pandev nije polomio prečku i da je sudija pokazao na kreč kod 0-0. u skoplju ste kupili meč sigurno, jer kako drugačije objasniti vaše golove s pola terena i iz kornera.. u briselu su se šalili sa vama 90 min. ono je bilo meni teško gledati. vels ste pobedili napucavanjem njihovog golmana u guzicu mandžukića.. nas ne želim ni spominjat. I tako, umesto da zajedno plačemo, vama još stoji lažni osmeh na licu, ali neće još dugo.. igramo prevaziđen rafabenitezovski fudbal, i ako se filozofija ne promeni iz korena, ni vama 3 kovačića, ni nama 3 nastasića neće pomoći da vratimo stari ugled.
Oho, evo ga. Dugo te nije bilo leptire ili ti je visak ovo slovo "t" Vratila se fudbalska neznalica ogromnog ega (bez pokrica nikakvog) pa opet vrijedja ali to ga
su ga tako u kuci naucili. Ne zna bolje.
Cuj logike da se on izvinjava. Pogledaj ovo.
http://www.youtube.com/watch?v=4F1fuAF9EVk
Niko mi se jos nije izvinuo.
Kako Del Neri? Bavi li se još fudbalom. Da nije preuzeo Spartak.
Hajde i nemoj dolaziti jos bar ovoliko koliko te nije bilo.
P.S Imamo mi drzavu i imacemo je. Puste zelje.
Reply
(03-26-2013, 09:36 PM)Maji_TZ Wrote: Prandeli prvi put u istoriji italijanske repke izveo 11 iz dva tima...naravno Juve i Milan...
Prvo pol vode 2:0 protiv Malte Balotelli je postigao oba gola...prvi iz penala koji je dosudjen na El Sharawyu i drugi, koji je mene obradovao mnogo, poslje solo prodola i asistencije De Sciglia

Džabe ja pišem...

Dakle Milanezi večeras dominirali.
Mario preporodjen, napokon se zrelo ponaša i igra onako kako zna a kao takav je jedan od najboljih napadača. Drago mi je zbog DES-a, ide pravim putem i uskoro će postati klasa.
Devilcool
Reply
Za Hrvatske milaniste: al smo se provukli. Wales zasluzio bod a mozda i sva tri. Al sreca prati hrabre. Mandzo i Olic asistenti, Lovren i Dudu strijelci. Bravo Hrvatska. Cestitke i Crnoj Gori koja je remizirala s Englezima. I Srbija koancno pobijedila al sta im vrijedi.
Reply
A eto, niste opet igrali ko zna kako ali rezultati su vam odlični a to je najbitnije. A i golman Velsa je slabo branio.
Mi smo imali sada nešto bolji sastav ali opet fali dosta igrača koji zaslužuju da igraju. Škoti jesu slaba ekipa i to se videlo. Napadali smo, ulazili u prilike i iskoristili kada su ovi počeli da greše što je bilo dovoljno. Djuričić za koga se neko skoro interesovao i koji se dovodio u vezu sa nama opet pokazao da je buduća klasa. Jednostavno je odličan na lopti, razmišlja, brz, zna da uposli saigrača i da zabije. Samo da nastavi da se razvija i u Benfiki. Basta nezasluženo ne igra za repku već godinama, drugi najbolji na terenu, tipični naš igrač koji teroriše bokom a zna i da udje u sredinu. Žao mi je što imamo samo teoretske šanse na pola puta za svetsko prvenstvo u Brazilu, 2. prvenstvo koje propuštamo ali ne deluje kao da će biti promena jednostavno u samom vrhu krenuvši od Toleta. Barem ekipa ima sjajan potencijal.
Devilcool
Reply
Evo ga vratio se najveći poznavatelj fudbalske igre...
Uopće mi nisi nedostajao, ali Mrki me podsjetio na tvoju prognozu, a već tada sam ti rekao (možeš potražiti znam da si dovoljno blesav da to radiš) da će i Wales biti problem. Bodovno stanje je takvo kakvo je, a ti si pokazao da si velika nula od čovjeka kad se loviš nekakvih nacionalnih komentara i te fore.

Smiješan si prijatelju odi igraj World of Warcraft i nabijaj kile u guzicu. to ti najbolje ide.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(03-27-2013, 09:23 PM)dejo Wrote: Evo ga vratio se najveći poznavatelj fudbalske igre...
Uopće mi nisi nedostajao, ali Mrki me podsjetio na tvoju prognozu, a već tada sam ti rekao (možeš potražiti znam da si dovoljno blesav da to radiš) da će i Wales biti problem. Bodovno stanje je takvo kakvo je, a ti si pokazao da si velika nula od čovjeka kad se loviš nekakvih nacionalnih komentara i te fore.

Smiješan si prijatelju odi igraj World of Warcraft i nabijaj kile u guzicu. to ti najbolje ide.

dejo zato si svaki dan pito, gdje je i kad ce se vratit Devilol
Reply
(03-28-2013, 12:14 AM)Rosson3r Wrote:
(03-27-2013, 09:23 PM)dejo Wrote: Evo ga vratio se najveći poznavatelj fudbalske igre...

dejo zato si svaki dan pito, gdje je i kad ce se vratit Devilol

Devilol
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Dosta buke oko Maria pa Šaravi pada u potpuno drugi plan. Ko zna, možda je to i bolje za njega.
Devilcool
Reply