Eo da odgovorim i ja na sve ovo.
PRvo Atalanta. Opet jedna grozna tekma naša. BRanili se na kraju kao i protiv Bologne i cijelu tekmu puštali Cigarinia koji je jedini pravi igrač tamo da sam stoji na terenu i daje pasove. Moja mama bi to vidila i nesto poduzela. Super je vidjeti Nianga i Shaarawya. Ali nije kako Abate igra ispred Sciglia itd.
Moraju izdržati ovih sada par laksih tekmi do derbija i dobiti derbi, da prestignemo Intera. Jer to je ono bitno, Lazio cemo stici jer -6 je ok sada, kako je bilo.
Balotelli ima super potencijal to si znaju i pricaju a on nikako da odigra nesto osim za azzure. Gledao sam ga zadnji puta protiv Francuske u prijateljskoj kada je Shaarawy zabio i Mario je bio super. Milanista je kako netko ovdje kaze i to bi trebalo biti ok. 20mln je ok cijena jer ipak on ima 21 godinu...
Sada neka prodaju sve te škratove koje imamo: urby, Antonini, Abate... Acerbi otisao i to je SUPER.
Jube radi isto sto i uvijek. MAksimalni pritisak na sve. Conte je besraman, sasvim mi je cudno sto nije politicar. Mozda se ubaci kod nas u sabor, takav je tip, bio bi super u tome. sidili su protiv njih DVA puta ove god., a za njih 8, 9 tekmi. I Conte se ponaša onako... BESRAMNO. Gadljivi su, dao bog da ih Lazio izbaci i da NApoli bude prvak!!!
Sada kazu da hocemo dovesti Polia. Kakav je Poli ove god?