Pre bih rekao solidno, mogli smo lako primiti gol, zbunjeni pozadi, napred nije loše. Dobro je za Nianga što je upisao asist, lepo se snalazi, i za Šaravog što je zabio posle par utakmica. Sada kada se ovi otvore da rešimo meč, samo da ovi nazad izdrže tih par napada.
pa ja nemogu da vjerujem da mi jedva spasavamo 1-0 sa igracem vise......
-6 do LP-a(kvalifikacija) dobro je
Još smo gori bili sa igračem više.
Nikad nisam volio ovu Atalanatu i Bergamo tamo jednostavno ne mozes igrati normalno fudbal...Teren je u rangu ovih nasih ovde na Balkanu...Kako su digli nervozu bez potrebe na kraju koliko samo zutih kartona nasim igracima bez veze....
Tri boda ko kuca vazna...ali ja ne mogu da vjerujem da Max nije mjenjo do 84 min i da je onda kad trebamo cuvat loptu najvise uveo Robinha kojeg boli kurac sto su ostali ginuli na terenu i za samo 6 min uspjeo je izgubit 4-5 duela...
Niangu svaka cast momak 18god u Italiji gdje te sudija nece zastitit, gdje kad pokazes da znas igrat s loptom svi gledaju da te udare i gdje samo cekaju crnce da uzvikuju fasisticke povike odigra onako mirno i smireno...prvi duel je izgubio u 60 min...plus asist i ogromno vazan gol za samopuzdanje Pharaona....
Zapata da nije napravio onu gresku pred kraj prvog pol opet bi imao skoro bez greske utakmicu....trecu vezanu...
Boa se i dalje gubi na toj poziciji u veznom redu jednostavno nema koristi od njega nikakve...vise Flamini s onim svoji trcanjem ko bez glave uradi u napadu...previse je odgovornosti na Montolivu u veznom redu bojim se da ga ne istrosimo...
Abate i Constant solidna utakmica bez puno trke prema naprijed....i Mexes isto dosta bolji onaj karate potez pred kraj odlican
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Flamini se baš trudio, jasno se videlo da mu je stalo da dobro odigra.
Robija zabole kada uzima ogromne pare a zajebava se, na kraju meča je i udario nekoga glavom...
Ista odbrana vezala par utakmica i deluje to bolje, ali opet bilo je par glupih grešaka pozadi. Važno da Alegri napokon forsira koga treba pozadi, manje golova primamo i doći će i to na svoje mesto.