12-22-2012, 10:32 PM
Barem smo dali 2 gola da spasemo obraz koliko toliko!
|
Milanezi s Balkana
|
|
12-22-2012, 10:32 PM
Barem smo dali 2 gola da spasemo obraz koliko toliko!
Cekam da se zagrli duo fantastikus....ipak smo dobili drugo poluvrijeme....majko mila koja sprdnja od kluba
Ako nam neka utjeha moze biti ipak ima veca sprdnja od nas.....real madrid.....
12-22-2012, 10:45 PM
3 gola glavom,pored Ambrosinia,Yepesa i Mexesa....a cetvrti go smo im poklonili(De Siglio)..To je cinjenica,odbrana nam je rupa ziva,Zapata je na klupi a izmislio je fudbal za ove kloceve..
Po meni uz odbranu najlosiji veceras je bio Montolivo,bas nista nisacim... A mogo je i Amelia bar nekad krenut na centarsut,nista nije odbranio za razliku od golmana Rome koji je bio odlican...
Rossonero Per Sempre...
12-22-2012, 10:48 PM
12-22-2012, 10:49 PM
(12-22-2012, 10:45 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: 3 gola glavom,pored Ambrosinia,Yepesa i Mexesa....a cetvrti go smo im poklonili(De Siglio)..To je cinjenica,odbrana nam je rupa ziva,Zapata je na klupi a izmislio je fudbal za ove kloceve.. Normalno da je bio los kad je priljepljen za desnu aut liniju i protiv pescare i danas....jer mora igrati ambrosini.....kako nece biti los kad skoro i ne prima loptu...
12-22-2012, 10:58 PM
Gle čuda, opet najviše pišete kada je loše, pa pljujte sada, dočekali ste, uživajte! Koliko gluposti, ovaj navija da primimo što više golova, ovaj govori kako samo dobijamo kada nam sudije pomažu, ovaj kako Alegri treba dati otkaz i baciti gomilu para koje bi inače zaradio i mnogo toga još...
A što se tiče meča, slaba odbrana nas je uništila i to je to. Jepes, koji je naš najbolji skok igrač, svaki put je savladan u duelu i tu su pali golovi koji su rešili meč, zajedno sa promašajem Šaravog. Nemamo kvaliteta pozadi a napadačka ekipa poput Rome naravno da je to iskoristila. Krkić je promenio našu igru i treba da igra više, bez obzira što je sada tako odigrao zbog velike motivacije. Boa katastrofalan kao i obično, Monti me je iznenadio slabom partijom. Robi kao i obično ali je i takav bio jedan od boljih. Muntari iako nije imao puno vremena bio sasvim dobar, bekovi jako slaba partija, obojica, ništa napred a pozadi dosta grešili. Tu su i prekidi kojih smo imali previše da ništa ne bismo uradili iz njih...
12-22-2012, 11:14 PM
Naravno da pisemo kad je lose....jer smo navikli na dobro...pa nas to ne uzbudjuje....ali bude uskoro vrijeme kad cemo pisati: uff ocekivali smo poraz...izvukli smo bod...dobro je...ja sam vec na to presao...a i vi cete uskoro....
12-22-2012, 11:15 PM
(12-22-2012, 02:26 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Definitivno napuštam ovaj forum, ovo je zlo.. nevjerovatno.. Ja sam ga vec lagano napustio. Previse se ovdje nakuplja zlih rijeci i atmosfera je depresivna kao na nekom partiju u 06h ujutro kad ti ponestane droge. Nemam volje da ista kazem, cak sam prestao igrati predicte, ovdje kao da ima vise klanova i kao da medjusobno ratuju. Ne znam jel ima spasa ovom forumu.
12-22-2012, 11:17 PM
Kao da sam znao da će kalla silovati tastaturu večeras...
MILANO SIAMO NOI!!!!
12-22-2012, 11:23 PM
Stvarno ima li kakav administrator ovdje. Ovakve baljezgarije se ovdje nisu čule još od sugrađaninina Nenada Maslovara. Ovdje bi trebalo uvesti nekakav red. Lik meni objasnjava kao razmjena mišljenja, forum i slične stvari. (ne znam kako da te nazovem a necu da se spustam na tvoj nivo) ono što ti furaš ovdje na forumu AC Milan (ne ovo nije forum o fubalu, općenito, već forum o AC Milanu) je vrijeđanje trenera, igrača i uprave AC Milan. Nema tu nikakve demokratije, razmjene mišljenja, po meni bi svako (pa i najmanje) vrijeđanje Milana (igrača, trenera i uprave) trebalo da rezultira trajnim banom. Ovdje je izgleda, forum mogućio pojedincima da se osjećaju toliko veliko i moćno, preupni znanja ("ono" zna koja je prava pozicija Montoliva - de ne seri majke ti, pa ako Alegri ne postavi Montoliva na tu, njegovu pravau poziciju - koju zna par članova ovog foruma onda je kreten neznalica itd. ). Ovdje je lik prije godinu dvije hvalio Terry (Celzi) kao pravog (moralnog) igraca a npr. Ibrahimovića (Ac Milan) je okarakterisao kao moralni odron i to je prolazilo kao razmjena mišljenja.
Hej kakve veze veceras Alegri ima sa tim da Jepes 3 puta ne skoči na loptu i primimo 3 gola (i sa Zapatom i sa Acerbijem smo primali iste golove). Da li je Alegri kriv sto faraon hoće da dribla golmana ili što niko u ekipi ne zna centrirati (neće valda na treningu prve ekipe 7-kog šampionaEvrope trenirati centaršut.). Evo jedan proglasi potupono taktičko nadigravanje Alegrija od strane Zemana. Ljudi imali jednu (1) šansu (prvi gol Lamele) dali 4 gola. Mi smo npr imali više pravih šansi od njih.... I tako dalje i tako dalje. Nego ako postoji administrator, moderator ili nešto slično molim da se ovi glodavci, prepuni samopoštovanja (npr jedan od primjera samopoštovanja je izjava tipa joj majko šta će nam uraditi Barcelona) koji izmigolje samo nakon poraza banuju ili da im se da posljednje upozorenje. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|