11-10-2012, 10:56 AM
(This post was last modified: 11-10-2012, 10:56 AM by Tiziano Crudelli.)
Braida je nekoliko dana boravio u Nizozemskoj i Hrvatskoj, poslovno.. Znači "snimanje talenata" !! Te put nastavio prema dalekoj Argentini .
|
Milanezi s Balkana
|
|
11-10-2012, 10:56 AM
(This post was last modified: 11-10-2012, 10:56 AM by Tiziano Crudelli.)
Braida je nekoliko dana boravio u Nizozemskoj i Hrvatskoj, poslovno.. Znači "snimanje talenata" !! Te put nastavio prema dalekoj Argentini .
11-10-2012, 12:20 PM
mislis snimanje propalica? jer ja jos nisam vidio tog njehovog talenta. a toliko godina ih vec "trazi"
jadni smo kad nam Braida "snima talente" cccccc
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
11-10-2012, 01:53 PM
(11-10-2012, 12:20 PM)ensar7 Wrote: mislis snimanje propalica? jer ja jos nisam vidio tog njehovog talenta. a toliko godina ih vec "trazi" Vrati se ti malo unazad pa vidi sve igrače koje je Braidu doveo ili preproručio Gallianiu i Berlusconiu u zadnjih 20-tak godina. Mislim da ti je to poznato ne bih tako pričao..
11-10-2012, 02:48 PM
Braida je našao Kaku' iako svi kažu da je Leo. Našao je Pastorea, Cavania... to su ovi zadnji za koje znam. Braida je htio Tonia kad je Toni rasturao itd. Gallini nije.
Sutra Viola.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
11-10-2012, 03:59 PM
(This post was last modified: 11-10-2012, 04:00 PM by Tiziano Crudelli.)
(11-10-2012, 02:48 PM)mrki Wrote: Braida je našao Kaku' iako svi kažu da je Leo. Našao je Pastorea, Cavania... to su ovi zadnji za koje znam. Braida je htio Tonia kad je Toni rasturao itd. Gallini nije. Bravo Mrki.. A lot of people are confused and think that Leonardo brought Kaka to Milan when it fact it was Braida who did it. Leo was Kaka's team mate in Sao Paulo in 2001/2002 for 6 months. He told Kaka how great it is to play for Milan. Braida was the one that brought him to Milan. know even Kaka himself said in one interview that if it wasn't for Braida he wouldn't be a Milan player now. Sjećam se samo njegove sugestije Gallianiu da ne kupuje Huntellara da od njega nema ništa u Milanu, čak su ga mediji malo linčovali zbog te izjave.. On je meni pozitivan lik u Milanu definitivno. http://www.magliarossonera.it/protagonis...raida6.jpg
Konačno barem nešto po pitanju juventusovih sudija
http://www.klix.ba/sport/nogomet/sudija-.../121110061
11-10-2012, 04:37 PM
(11-10-2012, 12:20 PM)ensar7 Wrote: mislis snimanje propalica? jer ja jos nisam vidio tog njehovog talenta. a toliko godina ih vec "trazi" Gledaj Crudelli ti je blago odgovorio pa ću ti ja odgovorit malo grublje. Tvoje pljuvanje Braide ima neku težinu kad govorimo o zadnjih 5 godina. Ali kad gledamo njegov sveukupni doprinos klubu onda se lako i logično dođe do zaključka da je on veoma velik. Veći čak i od Gallianievog iako se ćelavac više šepuri na tribinama. Zato molim te, ali MOLIM TE nemoj se blamirati s tim totalno neozbiljnim izjavama jer samo pokazuješ koliko (ne)pratiš nogomet. Možeš ti lupati o Bundesligi, o Kloppu (ispričavam se ako sam krivo napisao čovjekovo prezime ne pratim ga i ne pravim se da ga pratim), Bayernu, Marcu Reusu i ostalim njemačkim talentima. Tvoji postovi su nakon poraza puni mržnje, pesimizma, bacaš otrove kako ne valja Allegri, ovaj ili onaj. I sve je to u redu. Ali reci mi kako da ja tebe shvatim ozbiljno kad si ti spreman napisati na ovom forumu da Braida nije nikad našao nekog talenta? Podsjetnik što su ti sve Galliani i Braida doveli svojim pregovorima: Marco Van Basten Frank Rijkaard Ruud Gullit Dejan Savićević Zvonimir Boban Jean-Pierre Papin Andrej Ševčenko Kaka Andrea Pirlo Clarence Seedorf Filippo Inzaghi Rui Costa Gianluigi Lentini E sad da ne kreneš lupat kako su to sve bili gotovi igrači, samo da te podsjetim da u tom vremenu nije bilo ovog eksploatiranje 15-godišnjaka iz Afrike i Azije koji su seljakani iz ruralnih krajeva u trening kampove i proglašavani novim Romariom ili Bebetom. Dakle ove igrače iznad su ti doveli Braida i Galliani. Dakle kakvi god da su sada, nikakvi, neko poštovanje prema njima i dalje treba imati, a ne lupati bez veze. MILANO SIAMO NOI!!!!
11-11-2012, 01:19 PM
sve je to super sto je on doveo, al koliki je postotak igraca propalica? znaci dok je Leo bio tu, Braida je i dalje dovodio, al nije bilo toliko losi igraca. U zadnje vrijeme, taj postotak je toliko narastao, da evo samo pogledaj igrace koje su dovedeni u zadnji 3-4 godine, gdje su sve zavrsili. Imas ih oko 6-10 kojima nema vise traga. Narocito neki argetinci i brazilci dovedeni kao potencijal, tada nazvani kao buduci Ronaldinho, Ronaldo, Maldini, itd... a danas ih nema cak ni u Serie C1. Sve je to uredu sto je on doveo, nije problem, ali koliko je gresaka doveo u zadnje vrijeme? Eto, gdje sad onaj Zigoni i AdiYou? Tada nazvani ludilo od igraca, ma koje oni ce nosit novi Milan. Oba su danas skoro 20 godina, znaci morali bi nesto uradit. Gdje su? Pazi, imam svog posla, i neda mi se stvarno sad caprkat po wikipediji i calciomercatu da ti nalazim te igrace, samo da bi te bi pokazao da ne valjam gluposti i da nisi upravu. Vec cu jednostavno rec, ako ti mislis da ovo sve valja, super. Uzivaj. Bas mi je drago. Stvarno nemam volje raspravljat se ovdje s vama o glupostima, sorry sto sam uopce dao neki komentar o Braidi. Sve je super. Uzivaj te
p.s. i ne brini, necu ti vise komentarisat tekme Milana, da nebi nazivcirao tebe i Meconga, posto ja sam uvijek pesimista, i nemam pojma o fudbalu, nisam ga nikad ni igrao ni gledao. jednom rijecu, za mene je fudbal Tabularaza. Tako odustajem od pametovanja s tobom, Mecongom i par vas kojima idem na nerve hvala i uzivaj te
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
11-11-2012, 01:46 PM
Još malo pa Fiorentina. Ljudi odlično igraju ove sezone i biće dosta teško. Mi smo ušli u kakvu takvu formu i možemo pobediti.
Napad je dobar ali odbrana nam je takva da sve lako padne u vodu. Srećom ne igra im Jovetić. Ako mislimo da se nekako dočepamo mesta za ligu šampiona ove mečeve moramo dobijati, inače...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|