koja je svrha Pazzinia u Milanu? Moze li mi iko objasnit poslije Bologne, koju ulogu on igra u ovom timu? Ja evo danas gledam, 90 minuta ja nisam skontao sta je njegov cilj gore u napadu. Em nije cisti napadac koji ceka na lopte i stvori si sansu, em nije onaj koji se vraca nazad i pomaze ekipi da kreiraju napad. Znaci koja je njegova svrha u napadu Milana???? I sad, pored te 0 od igraca, dodas jos Pata koji mora igrat spica, istu tu mu poziciju oduzima Pazzini. Znaci u napadu 2 napadaca sama stoje i nijedan nista ne radi, vec jedan drugom smetaju. Znaci odma imas 2 igraca manje u kreiranju igre. Pa se pitam jel onaj Allegri normalan? Ako vec ulazi Bojan, zasto nije izasao Pazzini koji nista nije napravio niti mislio napravit???
Al neka, nek mi gubimo utakmice za utakmicama, sve se nesto prica kako smo ne zadovoljni trenerom i onda dodje Galliani i potvrdi da imamo povjerenja u Allegrija. I sad ce naravno u utorak Allegri pobijedit Malagu, i eto mu jos 5 sigurni utakmica da sjedi na klupi, nebitno ako ih svi 5 izgubi. Mislim covjece mi gubio sve redom. Jedina pobjeda je bio Zenit. Al vazno je da se izvlacimo: kreiramo igru i imamo sanse. To nam je uvijek izgovor. Jarane, nije bitno koje kako igrao i koliko si sansi profula, bitno je ono sto stoji na semaforu. To je pokazatelj koliko si jak.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(10-20-2012, 09:48 PM)ensar7 Wrote: koja je svrha Pazzinia u Milanu? Moze li mi iko objasnit poslije Bologne, koju ulogu on igra u ovom timu? Ja evo danas gledam, 90 minuta ja nisam skontao sta je njegov cilj gore u napadu. Em nije cisti napadac koji ceka na lopte i stvori si sansu, em nije onaj koji se vraca nazad i pomaze ekipi da kreiraju napad. Znaci koja je njegova svrha u napadu Milana???? I sad, pored te 0 od igraca, dodas jos Pata koji mora igrat spica, istu tu mu poziciju oduzima Pazzini. Znaci u napadu 2 napadaca sama stoje i nijedan nista ne radi, vec jedan drugom smetaju. Znaci odma imas 2 igraca manje u kreiranju igre. Pa se pitam jel onaj Allegri normalan? Ako vec ulazi Bojan, zasto nije izasao Pazzini koji nista nije napravio niti mislio napravit???
Al neka, nek mi gubimo utakmice za utakmicama, sve se nesto prica kako smo ne zadovoljni trenerom i onda dodje Galliani i potvrdi da imamo povjerenja u Allegrija. I sad ce naravno u utorak Allegri pobijedit Malagu, i eto mu jos 5 sigurni utakmica da sjedi na klupi, nebitno ako ih svi 5 izgubi. Mislim covjece mi gubio sve redom. Jedina pobjeda je bio Zenit. Al vazno je da se izvlacimo: kreiramo igru i imamo sanse. To nam je uvijek izgovor. Jarane, nije bitno koje kako igrao i koliko si sansi profula, bitno je ono sto stoji na semaforu. To je pokazatelj koliko si jak.
Boateng 3.5: its balance is zero. Definitely. It 'a player completely convoluted that not help the team and is useless both in the possession of non-possession. Must pull out the so-called. .Boateng u 1 poluvremenu je više manje sve i jednu loptu uspio izgubiti, muka mi je od njega, a imam jako visok prag tolerancije !!
Nocerino duh igrač, znači imaš 50 minuta takva dva čovjeka u ekipi to je u modernom nogometu neprihvatljivo i nepojmljivo.
Pazzini se trudi ako ništa, on treba podošku nije do njega..
ma sta se trudio? kakav je ono trud od nijedne lopte nije uspio ista napravit. Ne otkriva se, bas hoce da cijela ekipa igra za njega i da mu onda se dadne lopte kao tresnja na torti pa da on zabije i zabije si ona dva prsta na usta i isplazi jezik, jer je on kralj. njemu nema ravnog. Tip nema pojma i moze lagano sa Boatengom u primaveru pa nek tamo igraju.
evo sad gledam tabelu, i u slucaju da: cagliari, atalanta, chievo, palermo i parma pobjede kod kuce, a udine pescara odigraju nerijeseno, Milan ce uspijet da bude 19ti na tabeli. WOooooooow 8.kolo Serie A, i Milan je na pragu da bude 19ti. (predzadnji) na tabeli. Svaka cast Galliani, i dalje vjerujte Allegriju, jebo vas on u usta, pocev od tebe, Braide i ostali kandidata iz via Turati.
Boateng je najveća zvijer u ovoj momčadi,pa kad ga se samo sjetim prošle sezone kakav je bia.Nije on kriv svi znamo da on zna igrat i to jako dobro.Obrana nam je užasna,oni igrači ni u Serii B nebi igrali.Šta onaj Antonini radi,Bonera? Onda i Yepes sa svojih 36 godina koji je skroz nepokretan.Pa čak bi i jedan stup Hrvoje Vejić moga igrat u ovoj ekipi i bit bolji od ovih levata
(10-20-2012, 10:01 PM)Papanešto Wrote: Boateng je najveća zvijer u ovoj momčadi,pa kad ga se samo sjetim prošle sezone kakav je bia.Nije on kriv svi znamo da on zna igrat i to jako dobro.Obrana nam je užasna,oni igrači ni u Serii B nebi igrali.Šta onaj Antonini radi,Bonera? Onda i Yepes sa svojih 36 godina koji je skroz nepokretan.Pa čak bi i jedan stup Hrvoje Vejić moga igrat u ovoj ekipi i bit bolji od ovih levata
Nebi puno da se raspravljamo ... svi smi iznervirani i razocarani...ali samo me zanima po cemu je najveca zvijer u Milan Boa???....sjetim se i ja prosle sezone pa se tako sjetim Nocerina a vidi sad...katastrofa...Boa mozda na papiru je to sto ti kazes mada i u to sumnjam i ne vjerujem, ali to mora pokazati na terenu sada kad je ekipa u belajima kad nema ni t od tima...
Ako cemo pricati o zvijerima onda je to u ovom Milanu samo El Shaarawy ....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Mene je danas jako sram,da li stvarno mogu se ikom prikazat kao navijač Milana,a Bonera je kapetan tog velikog tima,kažu najtroefjnijeg na svijetu.Kad kažeš da je on kapetan sve si rekao kakvu momčad imaš :-( . Nadovezat ću se na nečiji prijašnji post,sa promjenom trenera sigurno bi nešto dobili,ova ekipa vrijedi 4.-6. mjesto,a sa ovim telećim pogledom ćemo završit 12.-15. i to je jedina istina.Dokle više Bonera i Antonini??? Dokle???
Sram me,sram me,jako me sram,da Bonera kapaetan,jaooooo,šta sma ja doživio ,ufff
Ja nisam ni gledao utakmicu. Jednpostavno to vise nije to. Ne znam dal sam prosle sezone propustio jednu ili dvije utakmice. Ovo sto mi prikazujemo je sramota, ovo nije Milan. Dotakli smo dno dna ali to sam manje vise ocekivao tako da sam jos uvijek smiren. Odo gledat poteze naseg malog 14-godisnjeg genijalca i molit se za bolju buducnost.
10-21-2012, 12:06 AM
(This post was last modified: 10-21-2012, 12:07 AM by maharaja.)
(10-20-2012, 09:01 PM)Rosson3r Wrote: (10-20-2012, 08:54 PM)MIRZA Wrote: A mislite da ako dođe neo drugi, da će sa ovim igračima moći nešto posebno postići? Sta je problem sa OVIM IGRACIMA, imamo fenomenalne igrace, po cemu ima juve bolje igrace od nasih, po cemu Lazio pa nas otresose, IMAMO NAJJACI TIM U ITALIJI, IGRACKI ali sta nam vrijedi kad su stoperi yepes i bonera a ljevi bek antonini itd..mi nemamo igre sve se svodi na SRECU i na pokusaje nekih dugih pasova od strane stopera... Daj budi malo realan. Kakve bre najbolje igrace u Italiji. O cemu ti pricas?
Zivot nije ni Fifa, ni PES a ni FM. Ovi momci nisu ni za sredinu tabele.
eto, kao sto sam i ocekivao, Galliani je potvrdio Allegrija. znaci 5 gubitaka u 8 utakmica, i mi idalje vjerujemo onoj propalici. nema bolje pojacanje na mjesto trenera od njega? ma koga god dovedes bolji je od Allegrija. Taj covjek nema pojma
Ako Alegri, koji vidja te momke 2 puta svaki dan, izvede Boneru da mu bude glavni u odbrani i kapiten u ekipi, onda znate kakvi su ostali. Mozemo mi odavde da palamudimo i mrsomudimo koliko hocemo. Ali to je nasa realnost
Cak i da je ostao Tiago Silva, u nasoj odbrani bi trebala ogromna pojacanja jer je otisao Nesta. A mi dobili Zapatu i Acerbija koji ko zna sta pokazuju na treninzima. To je odbrana na nivou Cesene. Zato smo tu gde jesmo. Sto se mene tice, moze Alegri da ostane jos 5 godina. Glavni krivac za ovo je dvojac Galijani-Berluskoni.
|