Milanezi s Balkana
da se osvrnem na utakmicu, znaci dobro smo odigrali, steta jer zbog nedostatka kreativnosti u veznom redu vec trecu utakmicu zaredom tesko postizemo prvi pogodak...

ja sam zadovoljan unatoc porazu, vidi se kostur ekipe da dogodine i dapace, mislim da allegri odrađuje vrhunski posao ove godine. budite objektivni, milan se nije imao čemu nadati u LP ove godine, eventualno četvrtfinale bi bila objektivna granica, ali sta je tu je.

allegri ce nam donijeti ono sto se ocekuje, scudetto i mozda kup i ja sam zadovoljan. i to u sezoni u kojoj se u ekipu integrira četiri-pet novih KLJUČNIH igrača kao što su zlatan, cassano, boateng, abate... osim spomenute cetvorke, spomenut cu i van bommela koji je izgleda tip igraca koji jos nije poceo gubiti na snazi i trci, i kao takav nam sigurno moze pomoci i sljedece sezone.

ja bi za sljedecu sezonu od vezne cetvorke pod istekom ugovora (seedorf, pirlo, ambro, gattuso) ostavio gattusa/ambrosinija i obavezno pirla, i doveo dva 'obosmjerna' igraca tipa hamsik jer moramo istovremeno daobiti na kreativnosti, ali i moći (snazi, trci) u veznom redu. ako se to odradi kako treba, dogodine mozemo ocekivati vise u europi.

kako sam uspio zakljuciti iz ove sezone, ibrahimovicu najvise odgovara igra sa inzaghijem (takvim tipom igraca). ibra je protiv tottenhama bio uvijek dupliran i dobro zatvaran, paje pato imao vise prostora i mislim da ce nam on biti veliki dobitak sljedece sezone...

ono s cim se ne mogu bas sloziti je dovodjenje robinha. po meni je binho jako dobar igrac, ali nije svjetska klasa i igrac odluke. cesto se izgubi i istovremeno ima najmanje kredita za lose partije, ja sam dojma da nam je u srijedu umjesto njega bio igrac kao sto je kaka da bi mi razbili tottenham.

ili mozda cak boateng na AM, a merkel na CM. dobro je sto stasaju igraci kao sto su merkel i strasser i svaka cast allegriju jos jednom na njihovoj integraciji u ekipu. strasser je malo trom u veznom redu, ali kao rezervna opcija je zadovoljavajući, dok mislim da merkel u sljedece dvije sezone moze postati standardan u prvoj momcadi.

znaci po meni za sljedecu sezonu:
- procijenit stanje inzaghija ili vratit paloschija
- dva vezna igraca za oba smjera (mozda i emmanuelson moze uskocit, al jedan kreativac nam sigurno treba)
- lijevi bek (jer jankulovski ide, a moizda i zambro) - criscito

i to je to Wink

mi svjetsku klasu vec imamo (zlatan, potencijalno pato, i jako dobar cassano), tako da nam treba jak vezni red i mozemo napravit veliku stetu sljedece godine u europi Smile
Reply
(03-11-2011, 07:52 AM)adis Wrote:
(03-10-2011, 11:39 PM)dejo Wrote: OK ovdje ima stvari oko kojih se mogu složiti,a to je da je Inter u godini bez Zlatana osvojio Ligu prvaka, i da ga je Barcelona prodala nakon prve sezone,ali čemu sada pljuvanje po igraču. Kaže članak da je Zlatan prepasivan igrač koji traži loptu u noge,a ja se pitam je li Higuain išta drugačiji pa koliko li je samo utakmica riješio u korist Reala...

Da nisi stavio link još bi ovaj članak i shvatio ozbiljno,ali kada u produžetku piše da se Tottenham treba shvatiti ozbiljno u europi nakon što je prošao kroz ogromnu dozu sportske sreće bespredmetno je o ovome raspravljati...Zlatan je osvajao mnoštvo prvenstva, a utakmice koje odlučuju prvenstvo pa makar bile i protiv Leccea puno su teže nego one protiv Tottenhama ili Barcelone u ligi prvaka...

Daleko od tog da se u potpunosti slazem s ovim clankom, ocrnise Zlatana
kao da covjek samo zabija golove protiv Casene, Baria i slicnih a u sustini je on sam interu donjeo 2 titule.

Ali gotovo nevjerovatno zvuci to da je u 23 utakmice knockout faze LP
zabio samo 3 gola, sto je vise nego skroman ucinak za jednog takvog igraca. Zbog toga ce ga uvjek pratiti reputacija igraca koji ne rjesava "velike utakmice" i pratice ga sve dok ne osvoji LP. Mozda vec sljedece sezoneSagrin

ta 3 gola proizlaze iz činjenice da je osim Barcelone u zadnjoj sezoni on igrao za luzerske ekipe Juventusa i Intera koje su u Europi redovito dobivale porciju od ostalih europskih velikana...sa Milanom će se to i promijeniti,ove godine nije zabio ali zabiti će iduće....uvjeren sam u to...

netko je rekao da je ovo najbezbolnije ispadanje iz Europe i s time se slažem,ove sezone je ipak bitniji scudetto,i nadam se da će se politika kluba ubuduće orijentirati više na domaće trofeje,jer ne želim da se Milan uspoređuje sa nekim nakaradnim Liverpoolom koji u posljednjih 20 godina ima dvije europske titule a 0 prvenstava...scudetto uvijek mora biti prioritet,jer podatak da je od 1999. pa do danas osvojen jedan scudetto je veoma poražavajući za ekipu kao što je Milan....
ne želim ulaziti u diskusiju tko je za to kriv,samo želim reći da se u tom periodu moglo i moralo osvojiti nešto više na domaćem planu...

Radije bih da se prije dođe do druge zvijezdice na dresu nego do 8. titule lige prvaka,nadam se da nisam usamljen u tome....

FORZA MILAN!!!Okmilan
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
govna vec vode Sad((
mene strah pravo otkako je Leo preuzeo Inter, redaju pobjedu za pobjedom Sad((
Reply
RETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ca Ra Cio LOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!
Covjece, svi znaju nabacit iz kornera, samo oni nasi moroni se dodaju. Ne mogu da vjerujem da jedan tehnicki potkovan Binho, Boa, i Abate koji je u Torinu igrao desno krilo, koji mora da zna crossat loptu, niko od njih ne zna precizno da nabaci
Bog zna sta oni nasi rade na treningu
A sto se tice igre Intera, nidje veze. Oni mogu proc Bayern samo na guranje. Jer ovo je jadno kako igraju
Penaaaaaaaaaaaaal
aaaaaaaaaaa
To Eder lutkooooo
To kralju
Joj Inter gubi... a ne mogu vjerovat. Pa Cesar se bacio prije suta, kako ga procita ccccccc
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Radije bih da se prije dođe do druge zvijezdice na dresu nego do 8. titule lige prvaka,nadam se da nisam usamljen u tome....---------

apsolutno.i ja bi prije to nego jednu ligu prvaka.bilo bi fino imati dvije zvjezdice kao sto ima juventus.najgore bi bilo kad bi inter dosao do druge zvjezdice prije nas.

autogol cordobe.1-1 pred sam kraj utakmice.ajmo brescia.izdrziteeee i uzmite im bodove!!!!!!
kakva luda utakmica.na kraju ipak nije bio autogol cordobe vec caraciolo zabio.onda je fulao penal i dobio crveni.hahahahha.bolesna utakmica.al inter je kiksao.tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
Reply
Penal promasise, ali i ovaj rezultat odlican po nas.
Sutra po pobjedu i na +7
3bandiera
Reply
Andrea Caracciolo
žuti karton u 44
izjednačio u 85
promašio penal u 90
drugi žuti/crveni u 91

Ipak je kralj Big Grin

idealna šansa da im odemo na +7, što bi nam u derbiju dalo dodatnu prednost, srljali bi oni po pobjedu, al bi mi to mogli iskoristit Wink
FORZA MILAN
Paolo Maldini
Reply
Nemogu da vjerujem da su kiksali, sutra aBd pobjeda i aBd na 7 bodova Smile))))
Reply
Sutra pobjeda i korak bliže naslovu prvaka.a onda gostovanje u Palermu.Jeli Milan ikada pobjedio Palermo u Palermu u ligaškim ogledima?Ja pamtim samo poraze i remije ali ne sjećam se pobjede.To će biti veoma važna utakmica koju će lakše biti odigrati sa 7 bodova prednosti zato sutra pregaziti Bari Okmilan
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
prvo nije sutra već u nedelju u onom glupom ranom terminu milan-bari, ali svejedno treba se to dobiti i otići na 7 bodova. daleko od toga da je prvenstvo rješeno ali ipak se lakše diše. inače caraciolo je milanista i već je dosta golova zabijao interu.

ganso sad izjavio da ostaje u brazilu, koji k. prvo kaže da je dogovorio s milanom, pa da bi mu bila čast igrati u interu pod leonardom, pa sad ovo. moguće da mu dižu cijenu, više bi volio njega nego da se kaka vrati
Okmilan
Reply