Milanezi s Balkana
(03-06-2011, 11:27 AM)marcello-cro Wrote:
(03-06-2011, 11:18 AM)dejo Wrote: nisam zadovoljan pobjedom u torinu...jednostavno mislim da je tu pobjedu zasjenila činjenica da je Gattuso držao kapetansku traku na lijevoj ruci, to tako više ne može ići i onaj kreten od allegrija ako želi napokon poduzeti mjere da se scudetto osvoji mora gattusu objasniti da se kapetanska traka nosi na desnoj ruci ili neka ode van iz kluba....
nama ne trebaju ljudi poput allegrija, da pobjeđuju u derbijima ali da im kapetan kluba nosi traku na lijevoj ruci...

Dobili smo taj glupi Juve s Marekom, sa 3 defenzivna vezna, bez Boatenga u 2.pol, ostali na +5... kakav je problem gdje Rino nosi traku?? To su neozbiljne stvari.

Samo da mi dobijemo sljedecu i ne izgubimo derbi i to je to kako je vidim stvari...

Ova momčad ima potencijala, uz 3 kvalitetna pojačanja u prvih 11 imat cemo vrhunsku ekipu, no i ovako se mozemo dovuci do scudetta, sto je za mene prvotni cilj i ja sam zadovoljan.

Odlicna partija Thiaga!, Neste 2.pol, Flamini, bommel, Rino... vrlo pametno... Marek bolji od antoninia, kao sto je uvijek i bio, Cassano spor i jos uvijek nespreman, Ibra borbeno, Robinho jadno nekako.

U Londonu treba napasti odmah i staviti boatenga u vezu + binho, pato, ibra, ko ih j...

Onda jedna mala, pa derbi da nagazimo Lea!

nasjeo si na priču sa trakomDevilolDevilolDevilolDevilol

pa ja sam superzadovoljan pobjedom i koliko god to sada zvuči prepotentno ja u pobjedu nisam ni sumnjao kao što ne sumnjam u prolazak protiv tottenhama Okmilan
Reply
To dejo, treba nam tvoj optimizam za srijeduSmile
Reply
Merkel has done all the work session with the group
Pato, returned yesterday in Milan before the game against Juve to influence, is better and has been training in the gym. Oddo, however, is still somewhat 'influenced and did not train.
Boateng, in the morning, he underwent imaging studies to ascertain the condition of his right ankle after the clash with Felipe Melo yesterday.

The injured: Ambrosini, Inzaghi and Pirlo.

Vezni red je u ove dvije tekme najzasluzniji za kontrolu lopte i vrlo dobro pomaganje odbrani, pa je i stoperima lakse igrati...Van Bommel, Gattuso i Flamini su odlicno odradili defanzivno i trkaci posao i vjerovatno su najzasluzniji sto Napoli a ni Juve nisu imali suta u gol...znaci Abbiati moze biti neocjenjen komotno...
Medjutim u srijedu je druga prica, skroz...
Van Bommela nema i po prikazanom najvise ce nam taj igrac faliti...Gattuso izdrzava kaznu...znaci samo Flamini...stanje Boe ce se bolje znati veceras ili sutra ali nam je taj igrac nevjerovatno potreban...kod ovakve situacije i Max nema puno izbora...vjerovatno ce Slowdorf od prve minute bar da ga stavi na mjesto Pirla tu je par tekmi i dobro odigrao...Merkel se opravio i on konkurise za vezni red...Binho ce vjerovatno igrati iza dva napadaca, ali mora dati 150% jednostavno mora da veze napad i srednji red da otvara kontre...a ne da se sakriva kao juce u drugom pol...
Postoji i opcija sa Jankulovskim u veznom redu a Antonini koji se oporavio na LB...takodjer Silva na DM sto onda vraca Yepesa u zadnju liniju i opet nam je taj stoperski par izuzetno spor...

Uglavnom nam taj vezni red nece izgledati kao zadnje dvije prvenstvene utakmice i to je najgore jer opet kazem odigrali su super disciplinovano i odlicno pomagali odbrani...znam sva trojica pogotovo ona dva trkaca su odsjeceni za napad...ali su bar ovo sto znaju odradili lavovski...

Sta mislite kako ce izgledati vezni red ima nekoliko opcija ?? ...a to ce nam biti najvazniji dio ekipe...takodjer i Pato da ponovi igru od pon...treba sacekati i nadati se pozitivnim vijestima od Princa
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Ako jos Boateng nebude spreman mislim da su nam sanse veoma male...Sa njim je druga prica...po meni treba Marek igrat u vezi sa Flaminiem i Boatengom,a Zambrota lijevo,ako je vec oporavljen..
Reply
Juventus me iznenadio. Ne mogu da vjerujem koliko su ljudi losi Sad Sramota. Pa navijam da ne prodju u Euro Ligu, jer ce samo obrukat Italiju. Ispast ce vec u cetvrtom kvalifikacionom kolu.
Nismo mi nesto sjajno odigrali, koliko je Juventus bio los. Mislim da je onaj Juve od prosle godine sto je dobio 3 komada puno bolje odigrao od ovog. Melo je kretencina, Marchisio vise nema nista s fudbalom, Krasic je ugasen i Bog zna kad ce se opet upalit, a Aquilani izgubljen na terenu. Odbrana nista posebno, a napad jedino Matri valja al nema skim. Zalosni su bili sinoc, tako da smo zasluzeno odnijeli sva 3 boda. Sto se tice nase igre... hmm ne znam. Dobro smo odigrali, pokrili prosotr, al nista posebno. Drugo poluvrijeme protiv Napolia je daleko od ovog. Sretan sam radi 3 boda, ogromno ce nam znacit. Sad smo bas blizu scudetta Smile

Crottenham! Ja sam protiv Seedorfa. Evo i Sale je primjetio isto ono sto ja non stop zvocam: jest on dobar i sve, zna cuvat loptu (i to je upitno u nekim tekmama) ali je PRESPOR. Englezi su brza ekipa, i ovaj nam moze samo naskodit. Pusti tehniku, treba nam brzina. Treba da se krece vezni red kao sto je to radio protiv Napolia, Juvea, naprijed - nazad, a ne da stoji i ceka loptu. To ima pravo samo Ibra. Janku moze bez problema na bek poziciju, zasluzio ju je. Abate, Nesta i thiago ne smiju bit upitanju za ostalu troicu. Thiago MORA bit stoper, inace ga opet pusimo na kontri. Vezni: Flamini, Boateng, Merkel. Boateng je izvucen radi sigurnosti, jest dobio udarac, pa da nebi doslo mozda do povrede MAx ga je izvukao. Merkel je puno bolji od Seedorfa, i evo glava ako mali nece iskoristiit do maximuma tu priliku da istrci na White Hart Lane. Em sto ce trcat, trudit se i ne moze odigrat losije od Seedorfa. Napad naravno: Ibra-Pato i Binho kao ofanzivni brzi vezni jer na toj poziciji pruza najbolje paritje u zadnje vrijeme.
Tesko mi je vjerovat da mozemo proci Tottenham, al hajde da pokusamo. Ne zelim da se predamo, nemamo sta izgubit. Uostalom, samo im pusti Ch. League pjesmu u svacionici i napalit ce se Big Grin hehe
Svi vidimo rezultat, zato: NE PISI NISTA!!! Pusti da zavrsi tekma, hehe nemoj da ih ponove neureknemo Smile
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
0-1, izdrži Genova !!! Big Grin
Paolo Maldini
Reply
(03-06-2011, 03:50 PM)Spaha Wrote: 0-1, izdrži Genova !!! Big Grin

pa sto bolan? Eto vidjet ces da ce sad izjednacit Sad
hehe zalosno, al kad god mi na poluvremenu komentujemo vodstvo protivnika, merda okrene rezultat
sta sam reko? Sad
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
vec vode, u pm..
Reply
jebiga, jaki ljudi, u 2 minute dva gola, koje pojačanje onaj Pazzini
3-1, e nek mi neko kaže da ovo nije prodano od Genove, neko ih je nazvao u svlačionicu na pauzi, u 7 minuta prime 3 gola
i do kraja će garant dat 1, i to je to...
Paolo Maldini
Reply
Popišam im se u usta,jebo im pas sve kosti,pa kako se stalno izvuku na brzinu iz loše situacije,prestrašno!!Dokad će ih ta sreća pratit,uff,baš sam se nadrakao i okrenuo program!!
Reply