Milanezi s Balkana
allegriju otkaz dati isti sekund jer se zlatan ozlijedio u nebitnoj kup utakmici....mrs u cagliari konju jedan glupi....
Reply
(03-23-2012, 06:02 PM)kalla1899 Wrote: allegriju otkaz dati isti sekund jer se zlatan ozlijedio u nebitnoj kup utakmici....mrs u cagliari konju jedan glupi....
gdje si to procitao?
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(03-23-2012, 06:02 PM)kalla1899 Wrote: allegriju otkaz dati isti sekund jer se zlatan ozlijedio u nebitnoj kup utakmici....mrs u cagliari konju jedan glupi....

??????
Here is a list of the 21 Rossoneri squad for tomorrow's game against Roma:

Abbiati, Amelia, Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Carmona (no. 55), Emanuelson, Gattuso, Muntari, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic.

Kalla u cemu je problem Wink....evo Ibre sutra samo sa dva napadaca cijelu tekmu...Maxi Binho Pato Cassano i Pippo out...taman nam se vrati neko u veznom redu odma pukne negdje drugo...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(03-23-2012, 06:22 PM)Maji_TZ Wrote:

??????

Abbiati, Amelia, Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Carmona (no. 55), Emanuelson, Gattuso, Muntari, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic.

Kalla u cemu je problem Wink....evo Ibre sutra samo sa dva napadaca cijelu tekmu...Maxi Binho Pato Cassano i Pippo out...taman nam se vrati neko u veznom redu odma pukne negdje drugo...

postoji mogućnost da urby odigra kao lijevi branič sutra protiv vučice
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(03-23-2012, 06:28 PM)dejo Wrote:
(03-23-2012, 06:22 PM)Maji_TZ Wrote: ??????

postoji mogućnost da urby odigra kao lijevi branič sutra protiv vučice

Da, da i to sve radi Barcelone...Kazu da ce vjerovatno on biti ljevi bek i ANTONINI DESNO, jer se Abate nece oporaviti do Barce...Jedino bi se jos Binho mogao oporaviti i to je sve, nazalost tri napadaca za Barcu i to je pod znakom pitanja...
Sutra Roma pravi derbi...neugodni su nam na San Siru jebg...al moramo pobjediti, prvo radi Barce i morala a drugo sto sam ubjedjen da Juve nece dobiti Intera u ned Big Grin ....
Samo da se Boa ne povrjedi sutra ako udje...u napadu od prve min su Ibra i Pharaon...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
moze i urby levo za sutra a sa barsa ja bi postavio mexes nesta silva bonera pa nek igraju po bokovima.

sutra se bojim malo,posto svi su sa mislima o barsi i mi fanovi, oko sklapanje ekipi bi dao prostor Maxi lik e strvarno zazluzio ali i ovako e ok ako se mucimo onda kao joker odma bi predizvikao paniku u odbrani roma. sutra videcete Borinia sta radi klasican CF 19 god. otkrice sezoni sprema meni a ne ovaj nasi sharafi mora jos puno da radi.

moj frend barsa fan pitam koj ti sa omileni igrace tebi. ja sam se malo zamislio posto ovo pitanje nisu mi postavili odamna a i mali klinci govore za takve stvari i sta znam rekao sam mu Silva on mi veli pa dobro za njega se zna, pa mislim se jos malo Abate nasa skola jedno drugo ,Nocerino ali mu e tek prva sezona.setio sam se na pato ali on e bio omileni pre ove gluposti sta mu se desavaju ( zato sam i ga zaboravio i kao igraca u taj moment )
i na kraj sam mu priznao u danasnu milanovu ekipu ja nemam neki igrac koj me fascinira stilom harizmom elegancijom. gde su nam igraci kao KAKA,Sheva,Maldini,Pirlo,Ronaldinjo,Rui Costa,Albertini.....
mi smo pustili zadni od tih igraca pirlo za da promenimo totalnu filozofiju kluba mi imamo sad trkaci,nasilnici,arogantni,
silidzii sa jedan zbor. i od jedna strana po neko izgubenog u prostora antonini mezbah bonera

p.s. ni sam spomenuo ambro rino seedorf nesta pipo svi su mi omileni ali ta generacija e zavrsila a pirlo e od nih sve otskacao posto e bio jedini u stilom igru pasovima pregled igri i dale....
ni sam spomenuo silva ali jos e rano za njega iako me fascinirao jos od prve sezone ali moe srce jos bie za MALDINI
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
jebo ja mater novinarima sportneta koji sire dezinformacije....

Sastav Massimiliana Allegrija u subotu očekuje novi prvenstveni ogled, a na San Siru gostuje Roma. Milan će pokušati zadržati četiri boda prednosti ispred Juventusa koji ga je izbacio iz Kupa, no trener Rossonera ima značajne probleme s ozljedama napadača pošto su samo dvojica zdravi.

Antonio Cassano je već duže vrijeme izvan terena zbog srčanih problema, a ozljede još uvijek nisu zaliječili Milanovi Brazilci. Pato je morao otputovati u SAD zbog ozljede bedra, dok je Robinho onemogućen radi povrede gležnja.

Uz njih, Allegri ne može računati niti da dvojicu napadača koji su igrali u polufinalu Kupa protiv Juventusa. Zlatan Ibrahimović je morao napustiti igru na poluvremenu zbog ozljede leđa, a Filippo Inzaghi je istegnuo tetivu.

To znači da će napadačku liniju protiv Rome u subotu činiti Maxi Lopez i Stephan El Shaarawy. Unatoč nedostatku iskustva, Allegri vjeruje u svoje mlade napadače, a Lopez je opravdao njegovo povjerenje kada je postigao sjajan gol u zadnjem kup-susretu protiv Juventusa što na kraju ipak nije donijelo finale crveno-crnima.

crkli dabogda...
Reply
(03-23-2012, 10:23 PM)kalla1899 Wrote: jebo ja mater novinarima sportneta koji sire dezinformacije....

Sastav Massimiliana Allegrija u subotu očekuje novi prvenstveni ogled, a na San Siru gostuje Roma. Milan će pokušati zadržati četiri boda prednosti ispred Juventusa koji ga je izbacio iz Kupa, no trener Rossonera ima značajne probleme s ozljedama napadača pošto su samo dvojica zdravi.

Antonio Cassano je već duže vrijeme izvan terena zbog srčanih problema, a ozljede još uvijek nisu zaliječili Milanovi Brazilci. Pato je morao otputovati u SAD zbog ozljede bedra, dok je Robinho onemogućen radi povrede gležnja.

Uz njih, Allegri ne može računati niti da dvojicu napadača koji su igrali u polufinalu Kupa protiv Juventusa. Zlatan Ibrahimović je morao napustiti igru na poluvremenu zbog ozljede leđa, a Filippo Inzaghi je istegnuo tetivu.

To znači da će napadačku liniju protiv Rome u subotu činiti Maxi Lopez i Stephan El Shaarawy. Unatoč nedostatku iskustva, Allegri vjeruje u svoje mlade napadače, a Lopez je opravdao njegovo povjerenje kada je postigao sjajan gol u zadnjem kup-susretu protiv Juventusa što na kraju ipak nije donijelo finale crveno-crnima.

crkli dabogda...

Al si golemo dočeko priliku da napadneš trenera koji nam je prošle godine donio prevenstvo a i ove će.. I to ni manje, ni više nego otkaz.
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
Ljudi jel zna itko šta je sa Maxijem, dal će barem konkurirati za sastav u srijedu ako vec nije danas u ekipi. Jaooo pa ove ozljede nas uništiše ali doslovno..
Reply
I Romi fale Juan i Burdisso ako sam dobro procitao prema tome trebali bi ih odmah napasti jer fali im pola obrane i tu vidim nasu najvecu sansu. Samo da ne primimo previse golova.
Reply