Milanezi s Balkana
(03-15-2012, 02:49 PM)dejo Wrote: Mrki pa Drogba je zabio 30 i kusur golova kada je Carletto osvojio duplu krunu sa Čelskijem....

Suđenje je bio sasvim dobro...Napoli jednostavno nema šta tražiti u gostima kad igra u Europi sa ozbiljnijim ekipama...

I onda ga je strpao na klupu pa su svi skupa otisli u vrazju mater...

Ovo sto rade u Milanellu je SRAMOTNO. Ili - neobjašnjivo! Ja ne znam tko je, ali netko je kriv. Nešto nije u redu. S obzirom da se ne razumijem u same fizičke pripreme ne želim govoriti, ali ovo je OČAJNO. Pa nama Maxi dođe i odmah za 2 tj se ozlijedi... Naše pripreme na ljeto i u Dubaiu dovode do toga da uvijek imamo očajne startove sezone i očajne povratke iz Dubaia. Sa 5,6,7 ozlijeđenih. Nemam riječi.

Bit će gadna utekmica sa ovom obranom. Vratili su se Aquilani, Seedorf i vjerojatno Gattuso.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Koja steta sto Chesli nije ispao veceras bi bio totalni krah Engleza..Al jbg..Udinese ispade i jedini Italijanski tim je Milan..Svabe opet imaju 3 tima u zavrsnici znaci nista od vracanja jednog mjesta u L.P.
Rossonero Per Sempre...
Reply
http://youtu.be/Wts91GreLpU

I ispade Napoli, skok igra i manjak kvalitetnih igrača ih sjebali načisto. A večeras Englezi ispadoše, svaka čast Bilbau, s obzirom da ne mogu strance uzimati ono je odlično. Mogli su dati još koji gol. Lep primer šta se može isključivo sa svojim igračima.

Izgleda da je koeficijent isti za Ligu evrope i šampiona, što nema baš smisla, tako da Nemci i ove godine uzimaju više poena.

Što se tiče povreda, ništa novo, barem su se oporavili pojedinci, doduše u zamenu za nove povredjene. Akva napokon tu Okmilan
Neko se treba pozabaviti sa time zašto se igrači stalno povredjuju, da li teren doprinosi tome i slično, ima povreda i u drugim timovima naravno ali čini mi se da ih je malo previše kod nas...

Sutra (danas) žreb, dakle naravno svi želimo Apoel, Benfiku ili Marsej, ako ne može onda Čelzi ili Bajern, a da izbegnemo Barsu i Real.
Sa prvih 5 itekako možemo, sa Špancima bi bilo zajebano. Bio bi red da nam se sreća napokon osmehne i dobijemo slabijeg protivnika, mada ne treba ikoga potcenjviati, nisu džabe u prvih 8.
Eh sad, moguća je i situacija Apoel, Benfika, Marsej i mi u istoj "grupi"... Angel
Devilcool
Reply
DAjte barcu da se igramooo, igramoooo...Tonguepp
Reply
nemam neko precustvo ali bi volio celzi posto nismo igrli sa nima. ko i da nam se padne bice mu zao. samo da igramo uzvrat na nasi teren.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Najgori mogući zdrijeb.. Mi se ponadali pa mi nemamo sreće ni za K****
Reply
kako mozes reci da nismo imali srece, mi smo Milan i oni koji dobiju nas nemaju srece Smile)) ako hocemo da osvojimo trebamo igrat sa najboljima, ako nam bude cjela ekipa na broju imamo sanse protiv Barse samo ako nas opet sudija ne zajebe...FORZA MILAN!
Reply
jos prvu igramo doma . katastrofa zdreb. tu e kraj.

da odbranimo naslov i da poderemo juventus i da ne se izblamiramo sa barsa. i da osvoimo kup ako procemo juventus
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
glavu gore, ipak mi smo MILAN!!!!!!!!!!!!!
Reply
(03-16-2012, 12:07 PM)Rosson3r Wrote: kako mozes reci da nismo imali srece, mi smo Milan i oni koji dobiju nas nemaju srece Smile)) ako hocemo da osvojimo trebamo igrat sa najboljima, ako nam bude cjela ekipa na broju imamo sanse protiv Barse samo ako nas opet sudija ne zajebe...FORZA MILAN!

Pa imaš 4 smješne ekipe u zdrjebu, a mi dobijemo najaču uz to da makar uzvratnu tekmu igramo kući bilo bi nesto.. Iskreno sam očekivao Barcu sa druge strane zdrjeba još kad skontam da nemamo MVB u prvoj utakmici....
Reply