sutra navodno Pirlo e natalozio zuti kartoni i nece da igra ima li neko info. imaju problem i sa stoperima chielini barzagli i bonuci out igrace sa caseres i vidal . vreme e za prvi poraz. FORZA GENOVA !!! samo mi da ne taktiziramo sa leece , posto to e italija i calcio hahah nem samo da napravimo neki smeski sutra. :/
Pato, Boateng and Nesta are still sidelined along with Maxi Lopez, Alexander Merkel, Clarence Seedorf, Rodney Strasser, Antonio Cassano and Gennaro Gattuso.
Philippe Mexes continues his three-match ban in defence.
Milan squad: Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta, Ambrosini, Aquilani, Emanuelson, Muntari, Nocerino, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Znači sutra nam ne gine Bonera :-(
(03-10-2012, 06:57 PM)deejaysale Wrote: Znači sutra nam ne gine Bonera :-(
Da Sale...i tu nije kraj izgleda i Antonini i Ambrosini ali on ide na DM pa eto nekako cu progutat...ja idem sat prije da se dobro iznerviram pa da smirom gledam tekmu....uglavnom ovaj sastav najavljuju....
Abbiati,Abate,Bonera,Silva,Antonini,Ambrosini,Nocerino,Muntari,Emanuelson,Ibra,Binho...
Obratite paznju na Muriela iz Lecce-a danas...vec ga najavljuju kao novog napadaca Milana...hvali ga i Max na sva usta ...
citam neki dan na milannews-u, istice ugovor seedorf, ambro, zambro, bommel, ringhio i nesta. pippo zavrsava karieru u julu. trebali produzit nekome ugovor?
ili trazit nova mladja pojacanja? keita 32, ne znam koliko nam on moze pomoc. a max je vec izjavio da zeli podmladit ekipu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(03-10-2012, 04:34 PM)DUCO Wrote: sutra navodno Pirlo e natalozio zuti kartoni i nece da igra ima li neko info. imaju problem i sa stoperima chielini barzagli i bonuci out igrace sa caseres i vidal . vreme e za prvi poraz. FORZA GENOVA !!! samo mi da ne taktiziramo sa leece , posto to e italija i calcio hahah nem samo da napravimo neki smeski sutra. :/
Da. Fali im pola ekipe, obrana im je nikakva, Pirlo ne igra, mislim da Genoa danas moze i pobijediti cak, iako potpisujem i remi.
A mi, hm, sve osim tri boda bi bila katastrofa.
03-11-2012, 01:13 PM
(This post was last modified: 03-11-2012, 01:14 PM by dejo.)
(03-11-2012, 12:43 PM)ensar7 Wrote: citam neki dan na milannews-u, istice ugovor seedorf, ambro, zambro, bommel, ringhio i nesta. pippo zavrsava karieru u julu. trebali produzit nekome ugovor?
ili trazit nova mladja pojacanja? keita 32, ne znam koliko nam on moze pomoc. a max je vec izjavio da zeli podmladit ekipu
seedorf,ambrosini,zambrotta,gattuso i pippo NE!
van bommel i nesta barem na godinu dana
keitu ne treba dovoditi već treba produziti sa muntarijem...
(03-11-2012, 01:05 PM)MEMO Wrote: (03-10-2012, 04:34 PM)DUCO Wrote: sutra navodno Pirlo e natalozio zuti kartoni i nece da igra ima li neko info. imaju problem i sa stoperima chielini barzagli i bonuci out igrace sa caseres i vidal . vreme e za prvi poraz. FORZA GENOVA !!! samo mi da ne taktiziramo sa leece , posto to e italija i calcio hahah nem samo da napravimo neki smeski sutra. :/
Da. Fali im pola ekipe, obrana im je nikakva, Pirlo ne igra, mislim da Genoa danas moze i pobijediti cak, iako potpisujem i remi.
A mi, hm, sve osim tri boda bi bila katastrofa.
ma samo da mi danas pobijedimo bez nekakvih preokreta kao na prošloj utakmici sa lecceom..ne želim neke nepotrebne šokove
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Formazioni Ufficiali MILAN: Abbiati, Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Muntari, Emanuelson, Ibrahimovic, Robinho.
LECCE: Benassi, Miglionico, Carrozzieri, Esposito, Oddo, Blasi, Giacomazzi, Bertolacci, Brivio, Bojinov, Muriel
Seedorf,Zambrotta i Pippo(koliko god ga volio) ne produživat.
Ambro;Gattuso,Nesta još godinu dana,ali sa time da nam služe kao zakrpe za zadnjih 15-20 min i da na to pristanu,smatram da sva trojica jako puno psihički znače u svlačionici pa ako pristaju na klupu neka ostanu,ali ako se dovedu neka ekstra pojačanja(u što sumnjam) onda se ni njima ne treba produživat.
Jedino Van Bommelu bez ikakvih uvjeta treba produžit jer je i ove sezone medju našim najkonstantnijim igračima.Šteta što još nekima ne ističe ugovor :-( .
Danas se samo kao i Dejo nadam našoj tekmi bez stresa,a Juve šta bude,boli me kurac za smeća
|