Oleeeeee, Muntari odmah zabi, ali bojim se da ne dobije crveni, heh, konjina jedna 
Tooooo....

Tooooo....
|
Milanezi s Balkana
|
|
Oleeeeee, Muntari odmah zabi, ali bojim se da ne dobije crveni, heh, konjina jedna
![]() Tooooo....
02-19-2012, 03:32 PM
igramo super....muntari je igracina...
02-19-2012, 03:37 PM
02-19-2012, 03:47 PM
Ne mogu da vjerujem kako ovi naši igraju
PS: Mrki pregrizi jezik sredina danas puca od snage i trke... jos jedan u drugom poluvremenu i privest tekmu kraju
(02-19-2012, 03:37 PM)Rosson3r Wrote:(02-19-2012, 03:32 PM)kalla1899 Wrote: igramo super....muntari je igracina...nije njega daba doveo murinjo.. cim je dosao reko sam da je igracina...na kraju sezone mu istjece ugovor, na debiju ga je vec zasluzio....za nista love smo dobili dobrog igraca.... jeste vidili kako je poljubio grb nakon gola? legenda...skartirali ga iz intera...pa mora biti dobar igrac.... (02-19-2012, 03:47 PM)uvijek_rossoner Wrote: Ne mogu da vjerujem kako ovi naši igraju urby, muntari i nocerino zivotinje.....ambro samo smeta i usporava igru....bolje da igramo bez njega makar i s igracem manje....
02-19-2012, 03:51 PM
(02-19-2012, 02:30 PM)mrki Wrote: Mene taj Allegri iritira na sve moguce nacine ali eto... Mrki mrki mrki pa što ti bi???otkud sada da ti ovakva vezna linija ne paše??meni ovdje ne paše jedino Ambrosini koji za mene nema veze sa ozbiljnim nogometom...uostalom demantirali su te upravo i urbi i muntari... URBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tip je kralj samo mu je trebalo vremena da se prilagodi + predivan gol za 2-0.... Igramo izvrsno,ovako nastaviti i protiv juventusa i samljet ćemo ih... Što se tiče tog Juventusa, oni su dobri jedino jer su ih ozljede zaobišle i ne trose igrače na europske nastupe..Pirlo je trkački mrtav igrač i uopće ne treba žaliti za njime.. MILANO SIAMO NOI!!!!
02-19-2012, 03:58 PM
Ma pustite Mrkija, covjek se probudio iz zimskog sna i sad malo trabunja, hehehe, bez uvrede. Nije dugo pisao na forumu pa je rekao nesto riskantno ali hvala Bogu nije u pravu jer su ova dvojica zabila golove i vode nas prema nova tri boda.
Da, nista novo, Urby je ista stvar kao i Nocerino, trebat ce mu vremena i igara da se prilagodi i imat cemo koristi od njega, ipak je to Ajaxova skola nogometa. Muntari je odlican igrac samo mi je krivo sto odmah nije dosao kod nas vec je morao u Inter, no dobro, neka nastavi ovako i brzo ce osvojiti nasa srca. Robinho dobar, pokretljiv je, moramo to priznati, covjek se trudi i sudjeluje u svakoj akciji. Ma svi su dobri, sad zabiti jos jedan, po mogucnosti da ga Maxi zabije i savrseno. Idemoooooo!!!
02-19-2012, 04:18 PM
Sa sta je Almedine (Alberto) druze jel te opet Robinho nervira
mali je poludio
02-19-2012, 04:50 PM
Bravo, opet prvi!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|