(02-11-2012, 08:11 PM)kalla1899 Wrote: najbitnija pobjeda sezone.....odlijepili se od udinesea i sad smo prakticki osigurali 2. poziciju.....
slazem se... ona izmjena me je zatekla (maxi za nocerina), nije mi bilo jasno zasto vadi jedinog trkaca pored seedorfa i ambrosinija, ali eto, izgleda da je pogodio... Seedorf je stvarno slab, izgubio je nekoliko baluna na centru za njihovu kontru, to se ne smije događat... na Ambru sam navikao, ali danas je po meni bio ok, makar onoliko koliko on moze vise dati...
Maxi Lopez - jednom rječju bravo. Momak je cvrst naprijed, zna se ograditi, proslijediti loptu, svaka čast. Zasluženo dao gol i asistirao za drugi, što se još može tražiti... El Sharaawy svaka čast, moram naglasiti da Allegri čini pravi potez što ga ovako dozira, nije ga puno ubacivao u igru dok su svi bili zdravi i sada polako pokazuje sto moze. Ne treba se zavaravati, treba ga polako uvoditi, ne smije imati breme da nam je glavni igrač s 19 godina. Treba ga polako igrački 'odgojiti', i onda možemo imati potencijalnu klasu u napadu...
Sve u svemu, jako bitna pobjeda, ali za proci Arsenal trebati će puno sreće i oporavljenih igrača... U prvoj utakmici cilj je jednostavan, ne smijemo primiti gol.
02-11-2012, 09:24 PM
(This post was last modified: 02-11-2012, 11:32 PM by Maji_TZ.)
Ma igra je bila losa...pogotovo u prvom pol...vec odavno se zna da neki igracu jednostavno ne mogu biti dio price, a kamoli da igraju srijeda-vikend...
Ali jedna stvar je fakat...bez 13 igraca...pobjediti Udinese u gostima (koji kuci ima 10 pobjeda i 1 remi) i to poslje onako lose predstave u prvom pol...jednostavno za cestitat i dize moral...Daleko od tog da je sad sve dobro i da je sve rijeseno...
To je jednostavno sto je ovoj ekipi trebalo...to je ono sto se cekalo...ODGOVOR...na kraju slika kad su svi na centru zagrljeni to se trazi od ekipe a pogotovo Maxa...
http://www.youtube.com/watch?v=QqW9UwNXnD0
Mislim da je ovakva bila reakcija svih pravih navijaca Milana !
Mora motivirati i napraviti neki plan B i C kad je ovako teska situacija...
I ono sto je najvaznije svaki igrac mora dati 101% samo tako cemo uzeti prvenstvo...
Dobra stvar sto smo zacepili usta svim novinarcicima Juventusa koji su dizali losu atmosferu oko ekipe, bas na vrijeme...
Jos jedna pozitivna stvar od sutra s ekipom treniraju Nesta,Pato i Boa....u pon u Millanelu je Muntari...znaci konacno vise igraca ce biti na raspolaganju...
Pharaon odusevljava...pomalo je zastrasujuce kako je napredovao posebno u glavi...citavo vrijeme je bio odjsecen i nije nista napravio dok nije usao Maxi...
Skolsko kretanje napadaca kod drugog gola i sjajna realizacija...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Jos sam pod dojmom. Ne odgledah zadnjih pola sata jer sam morao ici kuci s posla i dodjem kuci i dobijem srcani skoro. Nitko nije vjerovao u nas ali eto, malo srece i truda i eto tri boda vrijedna barem duplo vise. Ne znam sta bih rekao osim bravo momci. Ova pobjeda bi mogla biti prekretnica. Sad je vjerovatno i Ibri lakse jer je mislio da ce on biti krivac za losu veljacu al sad je i njemu laknulo i mislim da ce u srijedu da gine i da konacno odigra dobru utakmicu u Ligi prvaka.
Jos uvijek ne mogu da vjerujem da smo uzeli tri boda u Udinama sa skoro "B" ekipom. Fantasticno!!!
Nisam gledao utakmicu,ali bravo dečki..osobito mi je drago da Sharaawy trpa...
 MILANO SIAMO NOI!!!!
02-12-2012, 02:00 AM
(This post was last modified: 02-12-2012, 02:04 AM by Red and black fan.)
Sjajna pobeda, svaka čast momcima za preokret. Trebalo je energije koje nije bilo u prvom poluvremenu, čim smo odlučno krenuli u drugom ušli smo u par prilika, međutim opet nedovoljno dobro. Kasnije je ušao Maksi, sve podigao energijom, čovek ipak ima veliku konkurenciju i mora se dokazati, dao je gol i svi su se podigli. Zatim i ona prilika kada je Šaravi eto primorao protivnika da pogreši, mogli smo uz malo sreće i tu već možda dati gol da se Šaravi pomerio da Robinjo šutne. I onda se Maksi sjajno izvlači, šalje pas i Šaravi pogađa, čestitke za onaj šut. Mali je sjajan, odlično igra i svaku priliku koristi. Definitivno opasniji trenutno od Robinja i eto možda ga i vidimo na početku u meču protiv Arsenala, mada je i Maksi pokazao da je sasvim dobra opcija.
Eto, bez pola prvog tima, pobedili smo Udineze sa skorom 10 1 0 kod kuće, do sad  . Još na kraju kada su svi slavili zajedno... Koji momenat jbt.
Naravno, do 70. minuta igra nije bila uopšte dobra, a mora biti mnogo bolja protiv Arsenala. Ali tu ćemo imati Ibru, igrači će sada imati puno samopouzdanja, mislim da će i Alegri biti pod manjim pritiskom. Uz to, prema sledećem (neko je tražio), možda ćemo imati Bou, Pata i Nestu.
http://www.rossoneriblog.com/2012/02/10/...r-arsenal/
Sve u svemu, 3 boda koja puno znače, očekuje se i kiks Juvea na nekom od 2 zaostala meča, uskoro ćemo opet imati većinu igrača i sve odjednom izgleda mnogo bolje, iako do kraja treba još dosta uraditi. A sad liga šampiona...
Dobro je dečki, jako mnogo povrijeđenih imamo Allgeri mora kombinirati sa igračima koji su van forme, a mislim da oni i ne mogu biti u nekoj formi (prvenstveno mislim na Seedorfa i Robina) ovaj prvi samo pravi probleme na terenu.
Jučerašnja pobjeda je višesutruko važna pogotovo pred Arsenal, u serie A ima dosta do kraja i još je prerano zaključivati tek poslije meča sa Juvetom na San Siru znat ćemo odprilike kako stvari stoje.
Što se tiče Arsenala nisam pametan, jučer sam ih malo gledao imam dojam da se dižu lagano. Dosta brzih igrača, dosta dodavanja, kombiniranja što nama ne odgovara. Puno se toga mora poklopiti da u dvomeču izbacimo Engleze.
Ma ovakve pobjede su vrijedne Scudetta...sjetite se samo Cagliaria prosle sezone i malog Strassera
Konacno Liga Prvaka se vratila...
Sto se tice Arsenala, polako su digli formu...
Metersacker im se povrjedio i nece ga biti u srijedu,Henry nece igrati u CL...
Van Persie je u strasnoj formi...i to je glavna opasnost, neprijatelj broj 1...
Wallcot je van forme totalno...onaj mali rus je dobar jocker s klupe...
Ljevog beka nemaju...Gibbson je nedovoljno oporavljen...eh pitanje je kako ce to pokriti Wenger...juce je igrao stoper, a Song(DM) pokrio mjesto stopera nakon Metersackera...
Wilshere je takodjer out, ponovo je nesto povrjedjen...
Chamberlain je takodjer izvrstan i prodoran...
Citava da ekipa je ustvari nama nezgodna radi nacina igre i tog probijanja po bokovima...puno brzi igraca imaju...
Sto se tice nas...
Abbiati ce vjerovatno na gol....desno Abate...stoperi Nesta i Silva...Ljevi bek nije siguran
Bommel i Noce su sigurni u veznom redu....Eh sad posto se vratio Boa i pitanje je kolko moze i sta...kako ce to sastaviti Maxi...hocel pustit Ambrosinia ili Seedorfa...ili ce ipak stavit Urbya...a Boa da igra iza napadaca...
U napadu je siguran Ibra ko ce mu biti partner...to ja mislim ni Max ne zna...pitanje kolko Pato moze, ali isrkeno nebi volio da Robinho krene...S malim Pharaonom treba polako bas ga treba dozirati....
Samo da se jos neko ne povrjedi u ovih par dana
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Neznam,nikad nisam pusio tu priču sa doziranjem,ili jesi ili nisi, nitko nije Kaku,Messija,Ronalda i ostale dozirao sa 17-18 godina ;-) .
Faraon od početka sa Ibrom jer je pokazao da može,Robinho može biti tek 4. opcija sudeći po igrama ,poslije Ibre i Faraon Maxi Lopez nek čeka priliku,Mesbah mora biti obavezan na boku to smo mislim svi već konstatirali,a u vezi od mrtvog Seedorfa trče više i brže Boa i Aqua bez jedne noge vjerovatno,ali kome ja sve to pričam kad će Allegri opet svome,ja sam običan DJ :-))
henry je prijavljen za LP i igrat ce samo prvu utakmicu....
Capello stigao u Moskvu na pregovore s Anžijem
Donedavni izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello (65) stigao je u nedjelju u Moskvu na pregovore o preuzimanju klupe ruskog prvoligaša Anžija iz Mahačkale, objavio je Sport Express…
Šefovi prebogatog kluba iz Dagestana željeli su Capella još dok je bio na klupi ''tri lava'', a čim se ukazala prilika za njegov dolazak, očito su je odlučili iskoristiti. Ruski su se mediji već u subotu raspisali da je Anži otpustio dosadašnjeg trenera Jurija Krasnožana kojeg su angažirali u prosincu, ali u klubu su odbili potvrditi tu informaciju. Priopćili su tek da će o trenerovoj sudbini raspravljati u ponedjeljak.
- Bit će promjena u Anžijevom osoblju. Imamo ozbiljne razloge za promjene - kazao je klupski dopredsjednik German Čistjakov.
Anži, čiji igrači žive i treniraju u Moskvi iz sigurnosnih razloga, trenutno je na sedmom mjestu u ruskoj Premierligi s 13 bodova manje od vodećeg Zenita.
kao što sam i rekao hahahah
|