Milanezi s Balkana
Ma povukli su oni za mal ne reko sta. Govnari. Ja idalje navijam, vec par godina, da svaka Italijanska ekipa ispadne u Europi sto prije moguće. I sad bi bio san da svi poispadaju a da Milan osvoji titulu. Mafija.
Sto jedan trener rece: kad si prvi na tabeli, ne trebaš gledat kako ce drugi igrat. Pobijedi sve utakmice do kraja i osvojio si titulu. Eto im razmišljanje do kraja sezone. Zaboli te koliko ce pomoc Juventusu, ti pobijedi svoje i kraj.

Lijepo je bit opet prvi, ja jos ne mogu da vjerujem. I sve gledam kad ce ovo stat, ali sta god da bude, svaka im čast sta su od marta uradili. U Europi smo najjača ekipa. Imamo samo jednu izgubljenu utakmicu od marta. Bravo Pioli, Bonera, trenersku ekipa i naravno svaka ti čast i Veliko Hvala Ibrakadabra. Covjek je doveo red i mir u ekipu, i ono sto nam je vječno falilo: pobjednički mentalitet
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Dobijemo ovu utakmicu, castillejo ce pogodoti. Napokon svih Problema, kartona, sudija... Dobicemo Lazio, uvjeran sam
Reply
Bravo Vlahovicu ,bravo Kvadrado...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Prvo im oduzmu 3 boda sto su za zelenim stolom dobili protiv Napolia, a ona ih Fiorentina razmontira. Super stvar, samo da je sutra dobiti Lazio bilo kako. Uvjerenja sam da Inter nije nikakva opasnost, to je i dalje Juve. Sutra jako bitne dvije utakmice koje po meni mogu odrediti tok sezone.
Reply
Trenutno smo jedina neporazena ekipa u ligama petice Tongue
Reply
Prvi put ove sezone da nismo prvi. Mislim da veceras gubimo, al ok je. Nije problem. Ne zamjerim im, jer ovo niko nije očekivao, da budu prvi i da od marta ne izgube tekmu. Svaka im čast
Kako da prođu, ponosan sam na njih
Reply
Ljudi sta je ovo sa Kalulu??? Pa Kjaer gubi mjesto rad njega hahaha mali je fantazija. Mlad i koštao nas 500.000 €

Bravo bravo bravo
Reply
Rebic se konacno setio da postigne gol...
Reply
Jbt kakav fudbal igramo hahaha pa jel ovo mogućeSmile
Svaka im čast
Momci ja počinjem vjerovat u Scudetto. Iskreno, sve sam pregledao ekipe, mi smo najozbiljnija ekipa ove Serie A. I sumnjam da ce nas Juve nadigrat. Jaci smo od njih
A Ćiro je nestao u džepu Romagnolija
Reply
Ovo nije vidjelo penala. Eh da ih hoce Bayern isprašit sa neki 6:0 ili 7:0 onako kulturno. Đubrad jedna.
Reply