Sumnjama da ce Juve do titule preko sudija. Jucer se dalo vidjet da im više ni sudije ne pomažu. Mogao im je jučer izvuc penal ili faul, ali dat na kraju crveni Morati, je dokaz da su Italiani skontali da Juve nije toliko jak kolko ga sudije čine. Bolan 8 puta prvak Italije se jedva izvuce protiv Ferencvarosa. Toliko miliona ulozeno a ne mogu meda u Europi, mislim da su skontali ovi iz saveza da im prestanu svirat svaku glupost
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Kesiju treba izvući uši zbog onog drugog penala...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Cetvrtina prvenstva i prvi smo. Pet bodova prednosti igramo super. Najmladja smo ekipa u prvenstvu. Skoro pa cijela ekipa ostize golove. Svaka casta Pioli Maldini i kompanija. Super ste ekipu slozili.
I ja gledam tu tabelu i sve mi srcici iskacu iz ociju  Steta samo sto je 9. a ne 29. kolo
I ja im skidam kapu. Bio sam protiv merdovca, mrzio ga, al sad se vidi da covjek ipak ima sistem. Dobio je 2 mjeseca Corone da ponovo pripremi ekipu, i složio ih je majstorski. Naravno, velika zasluga Ibri koji im je doveo red i disciplinu u glavi. Vise nema zajebancija na terenu. Vidi se da i on odlučuje ko ce igrat, pa tako da Castilejo i nema mjesta u ekipi sa onim sebičnim ponašanjem. Prvi smo jer imamo snage da trčimo, a to smeta protivnicima. Ne mogu nas dugo pratit. Kjaer je odličan nazad, složio je extra par sa Romom, calabria proradio (to je uspijeh). Ja ne znam sta tražite u voznom redu, imamo kessie, Isma, Tonali, za 2 mjesta, i jos uz to Krune i Maldini. A ispred njih Hakan ili Brahim.
Navodno odlazi Hakan, ja bi ga zamjenio sa Juventusom da nam daju Bernadeschija, da napokon imamo krilo kako treba uz Rebica. Samo jucer se primjetila ogromna razlika između Brahimaranimir i Hakana. Calha je daleko daleko ozbiljniji i pametniji na lopti. Ako mu je stalo do uspjeha, onda bolje da ostane kod nas, jer ovdje ima poziciju za sebe, i moze samo napredovat. U Juventusu ce propast, kao i Arthur
(11-30-2020, 02:11 PM)ensar7 Wrote: I ja im skidam kapu. Bio sam protiv merdovca, mrzio ga, al sad se vidi da covjek ipak ima sistem. Dobio je 2 mjeseca Corone da ponovo pripremi ekipu, i složio ih je majstorski. Naravno, velika zasluga Ibri koji im je doveo red i disciplinu u glavi. Vise nema zajebancija na terenu. Vidi se da i on odlučuje ko ce igrat, pa tako da Castilejo i nema mjesta u ekipi sa onim sebičnim ponašanjem. Prvi smo jer imamo snage da trčimo, a to smeta protivnicima. Ne mogu nas dugo pratit. Kjaer je odličan nazad, složio je extra par sa Romom, calabria proradio (to je uspijeh). Ja ne znam sta tražite u voznom redu, imamo kessie, Isma, Tonali, za 2 mjesta, i jos uz to Krune i Maldini. A ispred njih Hakan ili Brahim.
Navodno odlazi Hakan, ja bi ga zamjenio sa Juventusom da nam daju Bernadeschija, da napokon imamo krilo kako treba uz Rebica. Samo jucer se primjetila ogromna razlika između Brahimaranimir i Hakana. Calha je daleko daleko ozbiljniji i pametniji na lopti. Ako mu je stalo do uspjeha, onda bolje da ostane kod nas, jer ovdje ima poziciju za sebe, i moze samo napredovat. U Juventusu ce propast, kao i Arthur
jesi li ti ozbiljan ??? Bernardeski krilo kako treba ? Za bernandeskija su i suso i zutokljunac klasa, a sto se hakana tice danas longo je objavio kako je hakan se povjerio suigracima da zeli ostat u klubu i kako je rekao agentima da smanje zahtijeve, pa cemo vidjet sta ce se desit, mene brine donaruma jer jos nije produzio ugovor ako ne prouduzi do kraja decembra imaju pravo pregovarat sa drugim klubovima sto nije nimalo dobro za nas..
Meni se iskreno Berna sviđa. Za mene je odličan igrac ali igra u pogresnoj sredini. Kad bi smanjio platu ovdje bi procvjetao. Robustan je i mislim da bi s Rebicem slozili strasan par na krilima. I onda u sredini ti ostaje Ibra ili Leao i neki trequartista. Jeste primjetili da se Krunic sve vise i vise gura prema naprijed? Ko u fazonu, da bude zamjena za tu ofanzivnu sredinu, i ako uspije imas jeftinog igraca koji moze zamjenit Hakana. Brahim je fin, ali je krhk i takvi u Italiji ne prolaze.
Sutra jos fali pobjeda Gladbacha i onda merda sa svojim Conteom nece ni Euroligu a kamoli u Ch Ligu o kojoj vec godinama pričaju hahahaha
A i Napolitanci su mi presmijesni, nabili Romu 4:0 i vec mastaju o Scudettu kao najbolji nacin da se zahvale Maradoni... kontaju li oni da su prije 7 dana na istom tom terenu ispraseni od nas sa 1:3????
Mozda im savez "izadje u susret" kao Lejkersima u NBA zbog Brajanta...
kako je mali bocnuo
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
12-03-2020, 09:41 PM
(This post was last modified: 12-03-2020, 09:44 PM by Sampinjon.)
Tako se igra protiv slepaca... Mogu da povedu i 100-0 ,moras biti u stanju da ih saseces i okrenes. Stari Milan bi ovo glat izgubio posle onih prvih par minuta... Konacno da pogledam i jednu utakmicu Milana u ovoj nesretnoj LE. Poceo gledati Zvezdu ,pa odustao posle prvih desetak minuta ,reko ovo je precutnih 0-0 do kraja ,svi srecni svi zadovoljni ,nema se tu sta videti... Tako je i bilo...
E sad ,dajte Arsenal da se igramo ili jos bolje Real ako ispadne iz LS  Da vidimo gde smo...
|