Milanezi s Balkana
Evo neke novine najavljuju i Abatea u startnoj postavi umesto Kalabrije :O
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(08-28-2018, 06:19 PM)Sampinjon Wrote: Ja bih stvarno voleo da to sve bude kako ti pises i cemu se nadas ,ali nekako mi ne sluti...I dalje nam je klupa jako tanka bez izrazitog kvaliteta za sezonu na tri fronta.
p.s. Zaboravio si sjajni Benevento ,i oni su nas otresli u 2018.

Benevento je bio u 2017. 
Jesam optimistican. Al kako drugacije...

Edit: ipak je bilo u 2018.
Reply
(08-28-2018, 01:14 PM)winstonwolfe Wrote: Kenjate puno, ne znam ko cita to vase Smile.

Tek je pocetak sezone, najgora utakmica za otvoriti sezonu i nije bilo realno da se neki bolji rezultat ostvari. A malo je nedostajalo. Prethodnih sezona smo na San Paolu redovno skidali gace, a sad smo opasno zaprijetili. I imamo razloza da zalimo za nekim boljim rezultatom, ali i ovako treba biti zadovoljan.
Bice to mnogo bolje i za mjesto koje vodi u LS su kljucne utakmice sa malim ekipama i tu je Gatuzo bio jako dobar. U 2018.smo gubili samo od Juventusa i sad od Napolija. Ekipa je bolja nego prosle sezone i ono sto me jako raduje je sto su to sve mladi igraci koji ce biti vrhunski igraci. Samo ih treba pustitti na miru. Imamo najboljeg mladog golmana,Romanjoli je vec sad jedan od najboljih stopera na svijetu, Kaldara ce to da pokaze ( da je vrhunsko pojacanje), Rodrigez i Laxalt ce odlicno pomrivati lijevu stranu gdje smo godinama imali ogromnih problema, u sredini je Kesi koji je zvijer, malo tehnicki slabiji ali je njegovo da trci, Hakan ce tek biti igracina i samo treba da nastavi kao u drugoj polovini sezone, Bonaventura je odlican timski igrac, Higuain ne treba ni trositi rijeci. Vidjecemk kakvi ce biti ovi novi, ali sve u svemu ekipa ima ogroman potencijal i sasvim je normalno da postoje oscilacije, samo treba imati strpljenja i pustiti ih na miru.

Majstore o kakvom ti teskom otvaranju govoris???? Vodiš 0:2 u 51'???? Znaci sve sto trebas jeste ne primit slijedeci 40 minuta 2 gola. I mi ni to nismo uspjeli. Ja ne vjerujem u Boga, ne vjerujem u idole, vjerujem u onl sto vidim i dodirujem, i meni je Ringhio obicni trener. Kao igrac ostao je u sjecanju, ali kao trener je covjek kojem treba jos mnogo rada. Ovo sto kakabanja i sampion palamude, to je njihova stvar. Ja znam da smo izgubili preglupu utakmicu na isti nacin kako smo gubili prosle sezone. Za mene to znaci da nije došlo do nikakve promjene. Ostali smo na istom. Jer ako cemo ovako prosipat bodove, đaba ti ostale pobjede, na kraju ces biti 6ti i to je to. A nama je cilj Ch Liga...
Ne znam kako cemo odigrat protiv Rome, ali meni treba slijedeci 4 utakmice da mi izbrisu ovo kako nas vidim poslije ove prve.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Uglavnom, da sam ja glavni madafaka ovog foruma dao bi prvo upozorenjo na bilo kakvo vrijedjanje, drugi put slijedi izbacivanje. Jer ovdje je bilo toliko ruznih rijeci da se covjek zapita jel ovo forum nogometnog kluba ili ukrajinska saborska sjednica. Chill out pojedinci...
Reply
Samo talasa bez...
Reply
Kaka stize danas ,ali se jos ne zna kakvu ce ulogu imati u klubu i cime ce se baviti.
Reply
Šampion zar nije vec stigao i dobio ulogu??? Ili sam ja to pogresno pročitao u novinama Big Grin hehehe
Al zato u petak navecer na San Siru u lozi: Maldini, Leo i Kaka ... prelijepo. Napokon da i nas vode osobe koje imaju pojma o fudbalu, koje su nesto znacile u fudbalu, a ne Gallijani, covjek nike odigrao fudbala ni na Playstationu hahahaha
Reply
U pravu si ,sad sam pogledao ,vesti o Kaki su od 29. ,danas je 30. ,to nisam znao...jos nije izvetrila rakija od sinoc ...
Reply
Merda dobila Barcu, Jevreje (Tottenham) i PSV, znaci ispali su Big Grin odlicno
Reply
Menjao bi ja to za onu grupu C.
Reply