Milanezi s Balkana
Ima li kakvih spekulacija ko ce biti novi kapiten?
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(08-01-2018, 08:58 PM)Sampinjon Wrote: Ima li kakvih spekulacija ko ce biti novi kapiten?
Romanjoli ili Bonaventura

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Reply
Prije nego sto je dosao u Milan, Bonnuci je u Juventusu imao platu 4 miliona...u Milan je presao i imao platu 7,5 miliona...sad je insistirao da se vrati u Juve cak je pristao kao na manju platu od 2 miliona i ona sad u Juventusu ce iznositi 5,5 miliona...
Manja plata znaci veca plata od 1,5 milion u odnosu na pretposlu sez, tj stariji igrac 2 godine i bolja plata...

Svaka cast majstore Big Grin
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Maji ti znas da se u Italiji placaju 100% poreza. Higuain DA dobija 7,5, al istu tu cifru Milan mora ispostavit drzavi. Znaci nas taj decko izade 15 miliona godišnje (sorry za milion, isao sam od onog sta je trazeno od njega). A obo za 65 i 54 to sam zeznuo cifre. Al sce u svemu skontao si.

I da, Maji, sad sam citao malo po tuttosport i tamo su samo komentari da je ovo lose za juventus. Sve u smislu: zar se celnici ne zapitaju da svi Milanisti se raduju zamjeni Caldara i Bonuci, i da Juve gubi jedinog cistog napadaca kojeg su imali.

Pravo da ti kazem, nisu moje pare, i siguran sam da ce ovaj Higuain dat vise golova od ovi nasi napadaca, koji trebaju da iskoriste priliku i uce kako se zabija
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ensare, naravno da nisu nase pare...Gattusu je potreban neko u napadu sa iskustvom, a da se ne preziva Kalinic ...
Ako ostane Silva, a odu Bacca i Kalinic, Cutrone ce svakako ostati...mi smo jaci u napadu u odnosu na proslu godinu...
Neko ko zabije u 2 razlicite ekipe u 5 sezona 111 golova, ne moze bit panj, ne moze gori biti od Kalinica

Samo se nadam da ce Suso, Hakan ili bilo koje drugo krilo koristiti Higuaina i napadati vise prostor u 16 m jer ce na Higuaina daleko vise motriti....

Leonardo je odradio dobar posao jer je uzeo Juventusu napadaca i najperspektivnijeg stopera...a mi smo pod FFP i mi smo samo u EL...tako da svaka cast Leonardo...

Sada nam treba vezni igrac i to ne bilo koji...u ove dvije tekme u USA mucimo se zestoko u veznom redu...jednostavno Locatelli nije taj najveci nivo jos uvijek jebg... ja mislim da nam treba DM i LM da bi konacno napali ta prva 4 mjesta ali i da se ne brukamo u EL...

Halilovic jos ne zna Italijanski i jos uvijek se gubi vidi se to...on i Borini su backupi na krilima, zato bi i ovaj Berard bio potrebano da imamo sto kompaktniju ekipu i da su linije u timu sto ravnopravnije
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Dovest jos samo Berarda i to je to. Nista vise. Evo pisu Rabiot... ma sta ce nam on. Pusti ekipu ovakvu kakva jest i to je to. Mi se borimo za 4to mjesto Serie A, i sa trenutnim sastavom to mozemo. A ako dovedemo Bernarda, mi smo drugi ili treci. Locatelli i Bertolacci mogu dosta pokazat, i ako im se pruzi sansa oni ce vec slijedece godine moci ic za vece pare.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Prica se Kovacic. Nigdje veze taj ne moze nista ponuditi, mozda poneki dribling u mjestu i sakrivanje citavu utakmicu. Ako se ima para onda sa Lotitom vidjeti za Savica onaj bar stasom i silinom podsjeca na Gulita, Rabiota mozda a mozda i Rakitica.
Reply
Taj ne ide ispod 80-100 miliona nema od tog posla nista. Nemamo mi tih para ni bez ove papazjanije sa uefom.
Ako ne srede sredinu terena nema od cetvrtog mesta nista ni ove sezone. Dzaba Iguain ,dzaba i Kaldara...
Vezni red nam je i ovako polu tarabetina ,sezona je duga ,tri fronta ,dodaj umor ,povrede ,suspenzije...taman da spusti "kvalitet" od polu na kompletna...Klasa ,suva klasa na DMCM ,zakonski minimum. Posle toga sta ostane (ako ostane) na to krilo...
Takodje je suludo sto cemo placati 9 miliona za dva golmana...Kiks stare uprave ,postavili razanj a zeka jos uvek bio u sumi...i nikad nije ni izasao iz nje...a imali su velike planove za pare od prodaje $pacovceta$...
Reply
Ustvari placamo 10 za 3 golmana. To ni Pariz ne radi. U princiou za 4 mjesto nam i nije niko potreban. Napoli je promijenio trenera a ona ekipa je slozena za Sarija. Ono Karlo ne moze voditi sa svojim shvatanjem fudbala Oni ce 6ti zavrsiti ove godine. Roma je promijenila golmana i dovela veliki broj igraca sa greskom tako da se sa njima moze igrati. Lazio je uvijek, kao i Roma bio seljacka ekipa. Inter nije los ali vidjet cemo jesu li sta dobili. Mi bi prosle godine da je bilo sve ok ili bar pristojno u prbom dijelu zavrsili ispred njih.
Reply
Poslovi su gotovi ,sve je zvanicno predstavljeno...Bonuci njima ,Iguain i Kaldara nama...Kaldara ugovor na pet godina... Kazu da je Bonuci od strane navijaca Juventusa docekan zvizducima...
Reply