08-02-2011, 06:19 PM
ma neme zanima LP, skudeto pre svega a oko mercato tipuem na cesc
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-02-2011, 06:19 PM
ma neme zanima LP, skudeto pre svega a oko mercato tipuem na cesc
08-02-2011, 06:25 PM
(08-02-2011, 06:08 PM)Mecong Wrote:(08-02-2011, 12:41 PM)mrki Wrote: Mora doći jedan vrhunski vezni ili se mozemo odmah slobodno koncentrirat na scudetto i najbolje nam je da ispadnemo u grupama u LP. Ovom rečenicom si više rekao o sebi nego o nama drugima... Dok sam se slagao s tobom onda sam ti bio legenda,ali kad se jedanput moje mišljenje razišlo s tvojim onda ti više ne odgovaram, ali ne samo ja, već i ostali pojedinci... I btw, Mrki također smatra da je Pato izvanserijski igrač bez obzira što je nahvalio Ibrahimovića...eto i ja ga pohvaljujem jer se pokazao u prijateljskim ogledima i nadam se da će takav ući i u sezonu... A što se tiče razumijevanja u fudbal, ne znam puno,ali znam više od kompletne uprave Hajduka
MILANO SIAMO NOI!!!!
08-02-2011, 07:46 PM
(08-02-2011, 06:25 PM)dejo Wrote:(08-02-2011, 06:08 PM)Mecong Wrote: Mrki, Mrki, zar smijes tako reci za Ibru. Najeb'o si kad ti se javi Dejo sa vanserijskim Patom i onaj (ne znam mu ni ime i ne interesuje me) sto kaze da sam ja otis'o u kurac (poludio) zbog vlaznog vazduha u Vijetnamu, kad o Ibri kazem nesto slicno kao sto si ti rekao. Dobro se oni razumiju u fudbal, k'o Mara u kriv kurac. 1. i ja smatram da je Pato vanserijski talenat (ne igrac, jer on to jos nije a ko zna hoce li i biti s obzirom na njegovo ponasanje), 2. stavio si Pata kao najzasluznijeg za osvajane Scudetta i ako znas da ga bez Ibrahimovica ne bi osvojili, 3. koliko si pristrasan (slijep, da ne kazem nesto gore) mozda mozes (a mozes ako hoces) vidjeti ovdje: Messi, Xavi & Ronaldo up for Uefa award Barcelona duo Lionel Messi and Xavi will fight Real Madrid's Cristiano Ronaldo for the Uefa Best Player in Europe award after the list of nominees was announced. The inaugural award will take place in August and the final trio have been announced after a jury of 53 sports journalists representing each of the Uefa member associations scaled down the list which included Manchester United's Wayne Rooney, and Barcelona's Andres Iniesta. A deciding vote to determine which player will win the award takes place on August 25. Positions four to 10 have already been revealed, as confirmed by Uefa: 4. Andres Iniesta, Barcelona 5. Falcao, Porto 6. Wayne Rooney, Manchester United 7. Nemanja Vidic, Manchester United 8. Zlatan Ibrahimovic, AC Milan 9. Gerard Pique, Barcelona 10. Manuel Neuer, Schalke/Bayern Munich. Gdje ti je Pato? Ili mozda mislis da si pametniji i bolji poznavalac fudbala od ovih koji su napravili ovu listu?
Per aspera ad astra!
08-02-2011, 09:08 PM
(08-02-2011, 07:46 PM)Mecong Wrote:(08-02-2011, 06:25 PM)dejo Wrote: Ovom rečenicom si više rekao o sebi nego o nama drugima... stavio sam Thiaga Silvu, a ne Pata....ne smatram se pametnijim od njih,zato oni i jesu u tom odboru, a ja pred televizijom... MILANO SIAMO NOI!!!!
Evo da vas poz sve nakon odmora
![]() I mi smo vala otisli na zasluzeni odmor, kolko smo se nervirali ![]() Sto se tice transfera...Mexes i Taiwo posto su dosli za Dj su dobri transferi...ali to se vec skoro znalo u aprilu... Taiwa sam gleda protiv Bayerna, nije se bas Robben naigrao ali vidi se da nije naviknut na ovaj stil igre u napad skoro da ne ide...ali svejedno nama treba konacno ljevi bek koji zna igrat odbranu...Mexes kad se oporavi vjerovatno ce uskociti sa Silvom, jer Nesta kako stari pada s formom... Sto se tice posudbe meni je bezze sto su Merkela i Verdia dali na Co-owner, jer npr Albetrazzia su dali samo na loan...Kod takvih transfera uvijek postoji opcija da lako izgubite igrace kao sto smo ovo ljeto izgubili Astoria(momak je doso do repke i 87god je) A ova trojica konacno bi mogli produkt nase skole koji bi nosili ekipu u buducnosti, a takvih nismo sigurno desetljece... Ja opet ocekujem mnogo i pomalo se iskreno bojim od Abatea...nadam se da ono prosle sezone nije bila samo eksplozija i neki njegov maximum ili inat...vrlo sam bio razocaran kad sam vidio da ga nema u repki to bi mu bio jos jaci vjetar u ledja... Sto se tice sredine...slazem se sa vecinom zasad najlosiji dio ekipe...ako ne dodje neki veliki igrac na sredini terena (Fabregas, pa cak i Hamsik) od nas nema nista u CL...jednostavno moramo imati pokrivene pozicije na svim mjestima jer vise ne racunam ozb na Gattusa, Seedorfa i Ambra(samo se nadam da kad uskoce da ce odraditi super posao i da nece razocarati)...Ja sam misljenja da nama treba 2 igraca na sredini terena...idealno bi bilo jedan od ove dvojice i Montolivo...Boa ne moze igrati AM u CL.... Emanuelson me nekako najvise razocarao...ili mu Max ne zna naci poziciju ili on jednostavno nije kalibar...na ljevog beka ga ne stavlja...a na poz ljevog veznog prema napadu radi brzine i prodornosti je dobar ali u odbrani bar po meni vrlo los...lose se vraca i brani.... Takodjer treba nam DM jer Van Bommel nece izdrzat citavu sezonu bez povrede i crvenih (tu bi npr Montolivo dobro dosao)Sto se tice malog Valotia Max je iznenadio bas kao i s Merkelom prosle god...novine nisu puno pisale o njemu malo se zna o njegovim potencijalima i odjednom se pojavi u pre-season utakmicama...ono sto sam vidio mali ima slifa Eh sad ovo s Cassanom se meni nikako ne svidja...jer takav igrac nam treba...Pato ce se opet nazalost povrjediti...a Paloschi i Pippo ne mogu tu uskociti...Cassano je imo 8 asist u polusezoni iako je sigurno imo 7 kila viska i izgledao je u dresu kao rekreativac...eh sad jedino ako nece da trenira i smrsa, onda je problem i naravno pritisak Prandelia radi repke...Sto se tice Ibra iznenadio sam se kolko je napaljen vec na pocetku priprema... U subotu u 14 h ja mislim je super cup...Oni misevi ce se napalit da uzmu trofej, a mi nismo u nekoj formi, pa sam pesimistican sto se ovog trofeja tice...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-03-2011, 01:59 PM
koja je samo glupost ovo igranje super kupa na strani
što bi rekla pjesma z.pušenja: "pare pare pokreću svijet, politiku i nogomet"
08-03-2011, 10:03 PM
08-03-2011, 10:42 PM
(08-03-2011, 10:03 PM)kalla1899 Wrote:(08-03-2011, 01:59 PM)MIRZA Wrote: koja je samo glupost ovo igranje super kupa na strani zato što ja fudbal gledam radi fudbala, a ne radi biznisa i znam da će svi reći da je to tako danas svugdje, ali za mene je to jednostavno glupo i gotovo.. protiv modernog fudbala!
08-04-2011, 10:52 AM
(08-03-2011, 10:42 PM)MIRZA Wrote:(08-03-2011, 10:03 PM)kalla1899 Wrote: zasto ne bi zaradili dodatnih par milijuna eura,promovirali klub i stekli nove navijace..... slažem se s mirzom,odigravanje talijanskog superkupa u pekingu je totalna besmislica...ok igraju radi para, ali s obzirom da je riječ o TALIJANSKOM SUPERKUPU onda bi se on trebao igrati u Italiji zbog navijača obiju ekipa, a ne radi otvaranja tržišta u Aziji... MILANO SIAMO NOI!!!!
08-04-2011, 12:38 PM
I'm back!
Hoce li se moc gledat superkup negdje na internetu? Vidim,tu su jos Mrki,Maji,Mirza,Dejo,vecinom staro drustvo ![]() |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|