07-26-2011, 07:02 PM
|
Milanezi s Balkana
|
|
07-26-2011, 08:04 PM
moj cassano....sta promasi....
07-26-2011, 08:40 PM
Taiwo, dobra kupovina.......Abate na nivou...cassano... bože sačuvaj..
izgubili...
obzirom da je prijateljska utakmica dobro je bilo Emanuelson je odigrao pravo dobro, odusevio me, mozda i najbolji na terenu..Abate savrsen )) Taiwo malo da se oslobodi i bit ce dobar...deff bolje rjesenje od Antoninija ![]() Ibra defff u formi...Cassano fulio cisti zicer (( i mali 57 Valoti mi se cini dobar, imao je jedan dobar prodor....zao mi je samo sto nije bilo egipcanina imam osjecaj da ce on biti otkrice sezone ))
07-29-2011, 02:51 PM
gdje je taj mr x kojeg svi cekamo?ako ostane ovakvo kako je i dalje cemo biti najjaci u italiji ali u europi nemamo sta traziti.maksimalno 1/4 finale lige prvaka.nekim cudom 1/2 finale.sve se bojim da ce sve ostati na pustim obecanjima.
07-31-2011, 03:13 PM
Bez vrhunskog veznog igraca tipa fabregas u lp nemamo sta trazit
08-01-2011, 11:26 PM
Sta ce vam mr. X pored Gattusa, Seedorfa i Bommela? To bi odma znacilo da jedan izmedju Ringhio il Seedorf ide na tribine, a drugi zagarantovana klupa. Jer Bommel je 20 puta bolji od obojice. A poznavajuci ljubav nasih celnika prema nedeljnim setnjama Seedorfa, cisto sumnjam da ce doci taj mr. X
Al eto, nek me iznenade. Iako sumnjam da ce uspjet, jer nisu me ni iznenadili produzenjem ugovora Seedorfu, znao sam da oni njemu ne mogu nista. Seedorf je Tito u via Turati haha
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
08-02-2011, 12:41 PM
Mora doći jedan vrhunski vezni ili se mozemo odmah slobodno koncentrirat na scudetto i najbolje nam je da ispadnemo u grupama u LP.
Što se tiče LP Boateng nema što tražiti kao "10-a", a Rino kao desni vezni. Tko je to rekao da je Ibra u komi? Pa čovjek je čarobnjak! Binho pokazuje znakove dobre forme i nekakve ozbiljnosti. Sačekajm,o da vidimo što će Galliani napraviti, nešto hoće... Kako god, imat ćemo ekipu koja se moze realno boriti i osvojiti scudetto. To je super već. Sve dalje je bonus. Mladi pogon nam je sada odličan, par igrača je klasa: Valotti, Shaarawy, Fossatti... Taiwo mi se ne sviđa NITI MALO, ali nadam se da ce se srediti. Pozz pa se cujemo prije superkupa!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
08-02-2011, 06:08 PM
(08-02-2011, 12:41 PM)mrki Wrote: Mora doći jedan vrhunski vezni ili se mozemo odmah slobodno koncentrirat na scudetto i najbolje nam je da ispadnemo u grupama u LP. Mrki, Mrki, zar smijes tako reci za Ibru. Najeb'o si kad ti se javi Dejo sa vanserijskim Patom i onaj (ne znam mu ni ime i ne interesuje me) sto kaze da sam ja otis'o u kurac (poludio) zbog vlaznog vazduha u Vijetnamu, kad o Ibri kazem nesto slicno kao sto si ti rekao. Dobro se oni razumiju u fudbal, k'o Mara u kriv kurac.
Per aspera ad astra!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

(( i mali 57 Valoti mi se cini dobar, imao je jedan dobar prodor....zao mi je samo sto nije bilo egipcanina imam osjecaj da ce on biti otkrice sezone ![[Image: gnk.png]](http://img213.imageshack.us/img213/1764/gnk.png)